Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν θα έρθεις εσύ φίλε μου.... αλλά υπάρχουν πολλοί που πάνε με την πληροφορία ή το τηλέφωνο.... εγώ προσωπικά έχω κάνει μέχρι τώρα 4-5 εξόδους για μπεκάτσα..... όποιος θέλει να την συναντήσει και να αναμετρηθεί μαζί της ξέρει....αν θέλεις να ανέβεις στείλε προσωπικό μήνυμα και να σου δείξω πολλά μέρη.... αλλά για παράδειγμα έχω αλλάξει τρεις νομούς και ακόμη δεν την είδα..... σήμερα ο Λάμπρος πήρε τρία πουλιά.... γιατί πρέπει να το μάθει όλη η Ελλάδα....τα βουνά είναι όλων μας.... όποιος έχει χρόνο, χρήματα, σκυλιά και αγάπη για το κυνήγι της μπεκατσας θα βρει τον τρόπο να την συναντήσει
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και έτσι είναι όποιος θέλει. το τραγικό είναι ότι θα μάθουν και τα λαμόγια και θα ξεκινήσουν το καρτέρι.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς....προσβληθηκες και θιχτηκες επειδή έγραψα να μη ρωτάτε σε ποιο νομό; Όποιος φίλε μου θέλει να μάθει και ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει λίγο στο παρελθόν των αναρτήσεων στο φόρουμ και να δει και τον τόπο καταγωγής του καθενός από τα μέλη και τα μέρη που κυνηγάει και πολλά άλλα....η ουσία σε αυτό που έγραψα είναι ακριβώς στην προηγούμενη ανάρτηση μου.... από κει και πέρα εάν σε προσεβαλα ή έγραψα κάτι κακό για κάποιον υπάρχει η διαχείριση.... μπορεί να διαγράψει αυτά τα μηνύματα ή το μέλος που κάνει τέτοιες αναρτήσεις.....Σε πολύ φιλικό τόνο....
Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνει κάποιος στο πάρελθον του άλλου για να κάνει μια συζήτηση! Και εγώ έβαλα μια φωτογραφία στο θέμα φασσες κ ένας συνάδελφος μου ζήτησε λεπτομέρειες! Δεν τον απόπειρα! Του είπα ότι μπορούσα κ είμαι σίγουρος ότι χάρηκε και αυτός με την χαρά μου! Όπως και πολλά παλικάρια εδώ μέσα! Τώρα αν θέλουμε την διαχείριση μπαμπούλα στην κάθε μας κουβέντα?! άστα ποιντερα μου! Όλα καλά ειλικρινά!

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνει κάποιος στο πάρελθον του άλλου για να κάνει μια συζήτηση! Και εγώ έβαλα μια φωτογραφία στο θέμα φασσες κ ένας συνάδελφος μου ζήτησε λεπτομέρειες! Δεν τον απόπειρα! Του είπα ότι μπορούσα κ είμαι σίγουρος ότι χάρηκε και αυτός με την χαρά μου! Όπως και πολλά παλικάρια εδώ μέσα! Τώρα αν θέλουμε την διαχείριση μπαμπούλα στην κάθε μας κουβέντα?! άστα ποιντερα μου! Όλα καλά ειλικρινά!
Μάλλον δε θέλεις να καταλάβεις....δε μάλωσα και δεν αποπηρα κανένα... ούτε πατέρας του είμαι ούτε κάτι άλλο. Όσο γι αυτό που ανέφερα για προηγούμενες αναρτήσεις κτλ... εννοώ ότι για τους περισσότερους από αυτούς που γράφουν σε κάποιο θέμα και ειδικά για την μπεκάτσα είναι γνωστό που περίπου κυνηγούν.... οπότε αυτός που παρακολουθεί το θέμα έχει τη δυνατότητα να δει και να μάθει. Αν θέλει κάτι άλλο επιπλέον μπορεί να στείλει και προσωπικό μήνυμα.... ή τηλεφωνικά.... και για να το κλείσω .... εδώ μέσα ανταλλάσσονται απόψεις....ο καθένας έχει δικαίωμα στη δική του και υποχρέωση να σέβεται του άλλου.... είτε συμφωνεί είτε όχι.

Δεν πειραζει Δημητρη
Τουλαχιστον η εικονες σου λενε απολαυσε με και ελα ξανα
Βλεπω πρασινο και χειμωνιατικο τοπιο οκτωβρη μηνα
Αν δεις εδω σε εμας τα δεντρα ειναι κατασπρα απ την σκονη και το εδαφος καταξερο

Η μπεκάτσα και η πέρδικα θέλουν σκυλί δυνατό πόδια δυνατά και γνώσεις .Μην παρεξηγειτε κάποιον όταν δεν αναφέρει τοποθεσία κυνηγιού μπορεί αυτος να έχει κοπιάσει για χρόνια για να καταλήξει πως και που και πότε θα κυνηγήσει τα παραπάνω θηράματα .

Σήμερα στα ψηλά της Φθιώτιδας από το πρωί μέχρι της 16:00 δεν πήραμε ούτε μυρουδια ,δεν βρήκα μια κουτσουλια ,έψαξα έλατα τίποτα ,μετά έψαξα όριο με αλπικό κέδρα διάσπαρτα έλατα τίποτα .Έτσι είναι το κυνήγι παιδιά ημερομηνιακά αρκετά νωρίς οπότε και η τύχη παίζει τον ρόλο της να πέσεις πάνω στα πολύ λίγα πουλιά που έχουν μπει ,εγώ έκανα το χρέος μου έψαξα θεωρώ εκεί που έπρεπε δεν ήθελε σήμερα ,δεν πειράζει την επόμενη φορά .

Χωρίς να κυνηγάω μπεκάτσα αλλά όταν βλέπω να ανεβάζουν φωτογραφίες από επιτυχίες το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι άρχισαν να μπαίνουν πουλιά ! Το δεύτερο είναι ότι τα πρώτα πουλιά θα είναι βόρεια άρα ξεκινάμε από , Κιλκίς , Δράμα, Αλεξανδρούπολη και μετά πίσω στα δικά μου μέρη Βέρμιο , Πιερία , Γρεβενα και Γιάννενα ! Θα μου πεις ε έπιασες όλη την γραμμή ε μα αυτή είναι η πραγματικότητά , έχω φίλους στο φεις μπουκ που ανέβασαν από τα προαναφερόμενα μέρη μπεκάτσα! Υπομονή και θα έχει παντού!

Πάντως Ημαθία και Πιερία φτωχά τα πράγματα από τρυγόνια , ορτύκια και φασσες για μπεκάτσα δε ξέρω! Για δε παπιά νωρίς ακόμα!

Βαρατε μάγκες γιατί χανόμαστε

Έφτασε η ώρα παίδες.....κάποια κορίτσια έχουν έρθει και εμείς καλούμαστε να τις αναζητήσουμε και να αναμετρηθούμε τετ-α-τετ με τη βασίλισσα, στα δύσβατα μέροι,με υπομονή κ επιμονή...άντε να δούμε τη μας επιφυλάσσει φέτος η θεά Άρτεμης και κυρίως η θεά Τύχη....:rolleyes:o_O

Status
Not open for further replies.
Back