Και δεν ήταν μόνο ένας...
εγώ πάντως στο παραπανω βίντεο είδα ένα κουκλί σέττερ να περνάει και από πίσω να το ακολουθεί....μια μπεκάτσα.......αυτό κατάλαβα εγώ και πιστεύω και πολλοί από εδώ μέσα.......με ότι αυτό συνεπάγεταιΠως την γλίτωσε σήμερα ένας θεός το ξέρει... Πλέον δεν φοβούνται τίποτα...
Έτσι είναι αυτά τα μαλιαρα κοπ....σκύλα της βρίσκουν παντού .χαχα Δεν τις αφήνουν σε χλωρό κλαρί.Και μετά αυτό το κοπ.... σκύλο το μαλλιαρό να την ξαναβρίσκει 100 μέτρα πιο πέρα και ξανά το ίδιο σκηνικό....View attachment 34788
Και γώ για μπεκάτσα τον πέρασα στην αρχή…εγώ πάντως στο παραπανω βίντεο είδα ένα κουκλί σέττερ να περνάει και από πίσω να το ακολουθεί....μια μπεκάτσα.......αυτό κατάλαβα εγώ και πιστεύω και πολλοί από εδώ μέσα.......με ότι αυτό συνεπάγεται
Ω ρε φιλε έχει ξεφύγει η κατάσταση... Εσείς στην βόρεια Ελλάδα έχετε μεγάλο πρόβλημα πλέον...εγώ πάντως στο παραπανω βίντεο είδα ένα κουκλί σέττερ να περνάει και από πίσω να το ακολουθεί....μια μπεκάτσα.......αυτό κατάλαβα εγώ και πιστεύω και πολλοί από εδώ μέσα.......με ότι αυτό συνεπάγεται
Ωχ που έγινε πάλι αυτό Δημήτρη ;Πως την γλίτωσε σήμερα ένας θεός το ξέρει... Πλέον δεν φοβούνται τίποτα...
Δημητρη που εγινε αυτο ρε φιλε?Πως την γλίτωσε σήμερα ένας θεός το ξέρει... Πλέον δεν φοβούνται τίποτα...
ΣουφλίΔημητρη που εγινε αυτο ρε φιλε?
Η κατάσταση έχει ξεφύγει χρόνια.....σκύλος με κουδούνι ή μπιμπερ πλέον γίνεται εύκολος στόχος ειδικά αν είναι και ανοικτής έρευνας . Μια λύση ειναι το gps να ειναι ο σκύλος οσο πιο αθόρυβος γίνεται. Αυτο κάνει αναγκαστικά ο Δημήτρης απο τα Γρεβενά....οπως μου έλεγε εχουν μεγάλο πρόβλημα με τους σπάνιους και αν βάλει κουδούνι ή μπιμπερ η σκυλίτσα θα πάει ακλαφτη.Πως την γλίτωσε σήμερα ένας θεός το ξέρει... Πλέον δεν φοβούνται τίποτα...
εχουν μεγάλο πρόβλημα με τους σπάνιους
Πρωτη φιλε;Κοντινή εξόρμηση σήμερα, πουρνάρια κτλ..... τρία ή τέσσερα πουλιά σηκώσαμε. Πολύ ανήσυχα.... μόνο το ένα έμεινε στην φερμα....το σήκωσα τρεις φορές το τουφεκισα δύο αλλά και τις δύο φορές έριξα στη σκιά του..... τελικός απολογισμός ένα πουλί στο χέρι και νωρίς στο σπίτι.... χρόνια πολλά στους εορτάζοντες....View attachment 34817View attachment 34818
Χρύσανθε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοια οδηγία από την Κυπριακή Διεύθυνση Δασών. Φαντάζομαι ότι είναι παλαιότερη λογική η οποία εξακολουθεί και εφαρμόζεται. Το σκέπασμα στο σημείο κοπής ισχύει και στο ξερίζωμα. Συγνώμη για το offΚυριε Τασο να σας επιτρεψω οσα θελετε οχι μονο ενα
Ειδικα οταν μας λετε για μανιταρια
Δεν το ειπα επικριτικα στον συναδερφο
Ουτε και ειμαι γνωστης να πω
Μονο δεκα χρονια ασχολουμε και ειμαι αρχαριος
Απλα εδω ο συνδεσμος μανιταροφιλων και το τμημα δασων το λεει παντου σαν οδηγια
Ο λογος που λενε πρεπει να κοβονται ειναι γιατι μενει ενα κοματι απο το στελεχος στο χωμα
Ακολουθως σκεπαζοντας το σημειο κοπης ξανα προσεκτικα διατηρεις το σημειο και βοηθας να ξαναπολλαπλασιαστει το μανιταρι
Δεν ξερω να σας πω εαν ειναι αληθεια
Αυτο ομως δινεται σαν οδηγια
Και πραγματι ολοι οσοι ξερω που ειναι παλιοι στα μανιταρια τα κοβουν αντι να τα ξεριζωνουν
Επεισης υπαρχει προστιμο 5000 εαν καποιος χρησιμοποιει γεωργικα εργαλεια οπως κτενιες για το μαζεμα τους γιατι καταστρεφει το μερος
Αν και ποτε κανενας δεν τιμωρηθηκε
https://www.sigmalive.com/news/loca...ergaleion-gia-anevresi-kai-syllogi-manitarion
Ρε φίλε αυτές οι ξαπλωτές φέρμες των σέττερ είναι μαγεία!
Μπράβο φιλαρακι.... άξιος.... καλή συνέχεια...
Κοντινή εξόρμηση σήμερα, πουρνάρια κτλ..... τρία ή τέσσερα πουλιά σηκώσαμε. Πολύ ανήσυχα.... μόνο το ένα έμεινε στην φερμα....το σήκωσα τρεις φορές το τουφεκισα δύο αλλά και τις δύο φορές έριξα στη σκιά του..... τελικός απολογισμός ένα πουλί στο χέρι και νωρίς στο σπίτι.... χρόνια πολλά στους εορτάζοντες....View attachment 34817View attachment 34818
Βγάλε το κουδούνι....Μπράβο Βασίλη και Λάμπρο....να είστε καλά να χαίρεστε τέτοιες σκηνές....
Και εγώ σήμερα είπα να κάνω μια βόλτα αλλά αντιμετώπισα το ίδιο με τον Βασίλη....ένα πουλί που άκουγε το κουδούνι του σκύλου και εξαφανιζόταν...
View attachment 34828
Ειπα να βάλω το αλλο beeper το beretti που μπορεί να χτυπάει στην έρευνα κάθε 60 δευτερόλεπτα.....αλλά δεν το έκανα δυστυχώς....για να μην έχω τίποτα...δεν παίζει γιατί είναι ανοικτός σκύλος.Βγάλε το κουδούνι....