Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινό κυνήγι χτυπάει το τηλέφωνο στις 9:00 ήταν ο ηγείται τού κοινού.ελα μητσαρα του λέω με μια φωνή αναστεναγμενη καθώς ανέβαινα τα έλατα. Κυνηγάς μου λέει? ναι αδερφέ του λέω. Οκ θα σε πάρω μετά μου λέει. Έγινε τού λέω. Στις 12:30 χτυπάει το τηλέφωνο ξανά. Ήταν η γυναίκα μου. Έλαααα σπάσανε τα νερά μου λέει. Έρχομαι τρέχοντας τις λέω. Από τα 1200 υψόμετρο βρέθηκα στην Λάρισα στην κλινική. Ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Μανιακός τζούνιορ 2.

Αυτο το κυνήγι είναι αφιερωμένη στο μανιακό τζούνιορ 2.

View attachment 35869

View attachment 35873

Pointerspassion τα ρούχα ετοίμασε.....

Κωνσταντίνε αφιερωμένη φίλε.
να σου ζήσει φιλαράκι, υγεία κι ευτυχία να βρει στη ζωή του! .love.

Ti γίνεται οταν φερμαρει το σετερ?? δεν του χαλάει την φερμα το σπριγγκερ??
οχι οταν φερμαρει το σετερ ο μικρος ερχετε σε μενα και περιμενει για απορτ.....
αν το πουλι δεν ειναι σταθερο και κοβει δρομο μπαινει και το σηκωνει, νομιζω το ακουει γιατι γινεται επανελλημενα αυτο....
σε πουλι που μπαινουν και τα 2 μαζι δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβει το σετερ να μπει σε φερμα...το εχει σηκωσει ο αλλος σε χρονο μηδενΘελει περπατημα ομως πολυ το σπρινγκερ.... πρεπει να περπατας το μερος παρεα του... περισσοτερη κουραση αλλα προσωπικα μου αρεσει και δεν χανεις καθολου απο την ερευνα.

αν το πουλι δεν ειναι σταθερο και κοβει δρομο μπαινει και το σηκωνει, νομιζω το ακουει γιατι γινεται επανελλημενα αυτο....
σε πουλι που μπαινουν και τα 2 μαζι δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβει το σετερ να μπει σε φερμα...το εχει σηκωσει ο αλλος σε χρονο μηδενΘελει περπατημα ομως πολυ το σπρινγκερ.... πρεπει να περπατας το μερος παρεα του... περισσοτερη κουραση αλλα προσωπικα μου αρεσει και δεν χανεις καθολου απο την ερευνα.
δυσκολος συνδυασμος και τολμηρος...αν ομως εχουν καταφερει και συνεργαζονται αντι να ανταγωνιζονται σιγουρα το αποτελεσμα θα ειναι φοβερο!!!

Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινό κυνήγι χτυπάει το τηλέφωνο στις 9:00 ήταν ο ηγείται τού κοινού.ελα μητσαρα του λέω με μια φωνή αναστεναγμενη καθώς ανέβαινα τα έλατα. Κυνηγάς μου λέει? ναι αδερφέ του λέω. Οκ θα σε πάρω μετά μου λέει. Έγινε τού λέω. Στις 12:30 χτυπάει το τηλέφωνο ξανά. Ήταν η γυναίκα μου. Έλαααα σπάσανε τα νερά μου λέει. Έρχομαι τρέχοντας τις λέω. Από τα 1200 υψόμετρο βρέθηκα στην Λάρισα στην κλινική. Ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Μανιακός τζούνιορ 2.

Φίλε Λάμπρο να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας!!

Για εμάς εδώ που έχουμε πολλούς λύκους ίσως είναι η καλύτερη επιλογή , ειδικά στα πυκνά μέρη και μακάρι να ξεπετανε και κανένα λύκο...

Σήμερα γρήγορη έξοδος πουρνάρια κτλ.... από τις 08:30 έως τις 13:30.....2 μέρη ένα πουλί φάντασμα δεν το είδα ποτέ,ένα φερμαρισμενο λαγό που τον χαιρέτισα μόνο λόγω της ημέρας και ένα πουλί τελικά μετά από τρία σηκωματα μας ακολούθησε....IMG_20211116_120728.jpg

Μια δυνατή μέρα κ σημερα παρεα με τον kostand.. Η μέρα αφιερώθηκε αποκλειστηκα στα κουτάβια μας χωρίς έμπειρο σκυλο δίπλα τους... Είχε πουλια κ πηραν τον χρόνο τους , καναν λάθη όμως μπήκαν γρήγορα στον ρυθμό, συνεργάστηκαν κ πηραν καθαρά δικά τους πουλια...

Μπραβο παιδες για τις καρπωσεις σας! Μια απορια που εχω για τους μπεκατσαδες ειναι το πως καταλαβαινετε οτι ξανασηκωνετε δυο κ τρεις φορες το ιδιο πουλι κ δεν ειναι διαφορετικο?
Όταν στην πορεία που έφυγε το πουλί στα 80-100-150 μέτρα και 50 μέτρα δεξιά αριστερά λόγω του εφταριου ξανασηκωθεί μπεκάτσα 90 φορές στις 100 είναι το ίδιο πουλί....

Μια δυνατή μέρα κ σημερα παρεα με τον kostand.. Η μέρα αφιερώθηκε αποκλειστηκα στα κουτάβια μας χωρίς έμπειρο σκυλο δίπλα τους... Είχε πουλια κ πηραν τον χρόνο τους , καναν λάθη όμως μπήκαν γρήγορα στον ρυθμό, συνεργάστηκαν κ πηραν καθαρά δικά τους πουλια...
Δωσε φωτο στο λαό!.pray to God.

Σήμερα είχε ενδιαφέρον η μέρα, παρολα αυτα γυρισα στεναχωρημενος εχασα μια τουφεκισμενη ....... εμεινε πανω σε ψηλο πουρναρι....1.30 ωρα εψαχνα ξενερωσα και εφυγα!

Δεν εχω χειροτερο να χασω χτυπημενο θηραμα...σκαω!

Attachments

• IMG-f87bb50b69fba04f78aed156d866b8fc-V.jpg
    IMG-f87bb50b69fba04f78aed156d866b8fc-V.jpg
    245,9 KB · Προβολές: 48
Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με βροχή!
Ωραία σκεφτομαι...σήμερα έχει κυνήγι!!!
Παίρνω και τον αδερφό μου (φανατικός λαγας) και φυγαμε!!!
Βρήκαμε δυο πουλακια και τα πηραμε, ειδικά η μια περιπου για κανένα τέταρτο ταλαιπώρησε το σκυλί ποδαρωνοντας η κυρια μεχρι που την έφερε έξω!
Τελικά κυνηγησαμε 8 με 10 γιατί μετά κράτησε και πηγαμε για ελιές!
Φυσιγγακι φρεσκογεμισμενο s4 1.60x33 ν8-9 ανάμεικτα με κουβετ-diana- ελικοειδη, αλλά το καλυτερο πυρομαχικο είναι η ψυχραιμία! :)

Βρήκαμε δυο πουλακια και τα πηραμε, ειδικά η μια περιπου για κανένα τέταρτο ταλαιπώρησε το σκυλί ποδαρωνοντας η κυρια μεχρι που την έφερε έξω!
Φυσιγγακι φρεσκογεμισμενο s4 1.60x33 ν8-9 ανάμεικτα με κουβετ-diana- ελικοειδη, αλλά το καλυτερο πυρομαχικο είναι η ψυχραιμία! :)

Σας έκανε μόρτες ο Μόρτης Αρίστο!

View attachment 35869

View attachment 35873

Pointerspassion τα ρούχα ετοίμασε.....

Κωνσταντίνε αφιερωμένη φίλε.
Να σας ζήσει Λάμπρο. Γερό και τυχερό να είναι και να ομορφαίνει ακόμα περισσότερο την οικογένειά σας.

Μπράβο φιλαράκι λεβεντιά…

εισαι ωραιος Αριστο :)

Σήμερα γρήγορη έξοδος πουρνάρια κτλ.... από τις 08:30 έως τις 13:30.....2 μέρη ένα πουλί φάντασμα δεν το είδα ποτέ,ένα φερμαρισμενο λαγό που τον χαιρέτισα μόνο λόγω της ημέρας και ένα πουλί τελικά μετά από τρία σηκωματα μας ακολούθησε....View attachment 36043
Σήμερα είχε ενδιαφέρον η μέρα, παρολα αυτα γυρισα στεναχωρημενος εχασα μια τουφεκισμενη ....... εμεινε πανω σε ψηλο πουρναρι....1.30 ωρα εψαχνα ξενερωσα και εφυγα!

Δεν εχω χειροτερο να χασω χτυπημενο θηραμα...σκαω!
Μπραβο παιδια !!

Όταν στην πορεία που έφυγε το πουλί στα 80-100-150 μέτρα και 50 μέτρα δεξιά αριστερά λόγω του εφταριου ξανασηκωθεί μπεκάτσα 90 φορές στις 100 είναι το ίδιο πουλί....
Σωστα !!!και μέσα από την εμπειρία σου το καταλαβαίνεις.

Status
Not open for further replies.
Back