Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
..............
15 σήκωσαν τα ξαδέρφια μου σε 2 ημέρες και δεν πήραν ΚΑΜΜΙΑ !!!!!
Οι τουφεκαλεύρηδες ...
Ο άλλος τις τουφεκούσε με 4άρια την πρώτη ημέρα :)
Είχε ξεχάσει να αγοράσει φυσίγγια και τις έριχνε με τα λαγοφύσιγγα.
Έχουν αφήσει γόνο για εσένα ... καλή χρονιά Λάμπρο ...

5ωρο κυνήγι σε πουρνάρι σήμερα, βρήκα έξι κυρίες. Οι δυο κάθισαν κλαρίνο, οι δυο ανήσυχες - όταν πήγαινα να κλείσω το σκυλί την κάνανε, και στις άλλες δυο μόνο άκουσα το σήκωμα τους.

View attachment 39234
κατιιι ειναι κιαυτοοο να ακους το σηκωματουςςςς ηδωνηζεσεεεεε .yel.
.yel.

08.00-11.30...παρεα με τον αδελφο μου.
17°C κ νοτιας....με τρεις κυριες ασχολειθήκαμε...η 1η δεν δεχτεικε πολλα, αρκεστεικε στα 3 beep του beeper κ μονο την ακουσαμε.....αλλαγή τοποθεσιας κ σε ενα καναλι με νερο κ αραιο ψαθη, μπηκε η Ria για νερο κ φερμα....εμεις στον όχθο κοιτουσαμε απλα...ξαφνικα 5 φορες το beeper κ σηκωθεικε χαλαρή κ για σας...εμεις με τον αδελφο μου κοιταζόμασταν.....big smile. που να περιμεναμε...:oops:
Συνεχίζουμε κ ψαχνουμε σε φτέρη,αγραπιδιά,πουρνάρι κ κουτσουπιές....καρφωμα κ πονταρισμα απο τη μικρή κ εκει ξεκιναει το "μαρτύριο" στσ πολυ σφιχτά.....3' φερμα, πόντα κ ξανα φερμά...κ παει λεγοντας για κανα 5'..:oops:..πολυ ποδαρωμα κ η σκυλίτσα ψυχραιμότατη....εχω παρει θεση κ ενα απαλό φουπ,φουπ,φουπ ακούστεικε κ μου εβαλε κοντρα ήλιο....εεεεε...μια μπιχτή της την αμόλυσα εννοείται...:)

received_187629600211472.jpeg

Εγώ πετάχτηκα πριν πάω για δουλειά μια βόλτα και κατέληξα να κυνηγάω το κινητό μέσα στο λογγο αντί για μπεκάτσες
Ευτυχώς ήμασταν πάλι δύο σήμερα και κάνοντας κλήσεις καταφέραμε και το βρήκαμε
Μας αναπόδιασε όλο το κυνήγι γιατί φάγαμε αρκετή ώρα και έπρεπε να φύγω
Μπεκάτσα μία βρήκαμε όσο ψάξαμε αλλά δεν βγήκα σωστά και μας την έκανε

Αλλη μια βολτα μεσημεριανή 15:00 με 17:30 παρεα με τον κολλητό μου αυτή τη φορα...3 κυρίες βρηκαμε
(2 η Ria & 1 η 9 μηνών Ήβη) η μια δεν μας ήθελε, η αλλη εφυγε ατουφέκιστη μετα απο ολιγόλεπτη φερμα κ η 3η δεκτηκή στο βλεμα του μαυρου σκύλου....yel.
Όλες με αρκετο ποδαρομα χωμενες στα βαθια....γαμώ το νοτια μου γαμώωω...:mad:
Σημερα 6 σηκώματα σύνολο...καλα ηταν!!

3ωρο κυνήγι σήμερα στο κλαρί. Πυκνή ομίχλη μέχρι την ώρα που έφυγα και όλα να στάζουν. Τέσσερα πουλιά φαντάσματα, τα δυο διπλοσηκωμένα. Μόνο η κυρία έκανε το λάθος και στο δεύτερο σήκωμα προτίμησε να την κάνει διασχίζοντας το χωράφι...

εικόνα_Viber_2022-01-06_18-09-32-473.jpg

Χεραιτω τη παρέα.
Ενα όμορφο 3.5 ώρες απογευματινό με το φιλαράκι μου στο χωριό. Βρήκε 3 πουλάκια ο Bravo, νευρικά, ζόρικα λόγω νότια, περπάτημα και φτερό έκαναν συνέχεια αλλα δεν έφευγαν μακριά , με αποτέλεσμα να τις βρίσκει ξανά και ξανά αλλα δίχως να μας δίνουν περιθώριο για τουφεκια. Λιγο πριν το τέλος κατάφερε να τουφεκιση μια μπεκατσουλα ο Σπυρακης που σκαλωσε αλλα ευτυχώς έβαλε καλο σημάδι στο κισσό και τη κατεβασε, άξιζε να βάλει ενα πουλάκι στο στόμα ο Bravo μετα τα καψωνια που του έκαναν οι βασίλισσες σήμερα.
20220106_172054.jpg

Last edited:
Χεραιτω τη παρέα.
Ενα όμορφο 3.5 ώρες απογευματινό με το φιλαράκι μου στο χωριό. Βρήκε 3 πουλάκια ο Bravo, νευρικά, ζόρικα λόγω νότια, περπάτημα και φτερό έκαναν συνέχεια αλλα δεν έφευγαν μακριά , με αποτέλεσμα να τις βρίσκει ξανά και ξανά αλλα δίχως να μας δίνουν περιθώριο για τουφεκια. Λιγο πριν το τέλος κατάφερε να τουφεκιση μια μπεκατσουλα ο Σπυρακης που σκαλωσε αλλα ευτυχώς έβαλε καλο σημάδι στο κισσό και τη κατεβασε, άξιζε να βάλει ενα πουλάκι στο στόμα ο Bravo μετα τα κανόνια που του έκαναν οι βασίλισσες σήμερα.
View attachment 39307
Μπεκατσάρα....Bravo-σας....big smile..shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back