Νικολή...μου το έχουν πάρει και εμένα πολλές φορές οι Πέρδικες ...αλλά τις παρακάλεσα
Και οι καλύτεροι παίκτες χάνουν πέναλντι και με καρέκλα απέναντι...Άμα δεις τι πέναλτι έχασε σήμερα ο κουμπάρος μου......
Άμα δεις τι πέναλτι έχασε σήμερα ο κουμπάρος μου......
Νικολή...μου το έχουν πάρει και εμένα πολλές φορές οι Πέρδικες ...αλλά τις παρακάλεσακαι μου το δώσανε πίσω!!!
Υ.Γ: Με έχουν βάλει τώρα στην υποχρέωση και το σκέφτομαι, ούτε το όριο δεν πιάνω(τι, πολλάλέω!, τι να κάνω; άσε που φοβάμαι κιόλας, λέω
, κάτσε γιατί την άλλη φορά άμα είμαι "κακό παιδί" δε θα μου το δώσουνε πίσω...
![]()
Στα 23μου. σηκωθείκε μια Μπεκάτσα βλέπω που έπιασε σε μια πατουλια από Πουρναρι μικρή παμε εκεί εγώ 2 φίλοι και 3 σκυλία φερμα πόση ώρα, τους λέω θα την πιάσω μέσα παω κοντά πετάγεται και μου αμολάει ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ στην αρβύλα παω να της ρίξω πέφτω και της τα εριξα ξάπλα έφυγε..Και οι καλύτεροι παίκτες χάνουν πέναλντι και με καρέκλα απέναντι...![]()
Αλλος για μπεκατσα σημερα δεν πηγε βρε παιδια;;;![]()
Ρε μαστορα ολο τηγανιες και τετια μου εισαι και οι κοιλιακοι φετα ρε ατιμε αχαχαχαχΌπως πρέπει..... Βασιλικό φαγητό.
View attachment 38870
Αυτο το κοντακι σου φιλε καθε φορα το χαζεβω πολυ ωραιο
Τόλη δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Απλά η deluxe έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα ξύλων από τις υπόλοιπες es-100. Πριν από μια 7ετία περίπου αποφάσισα να βγάλω το βερνίκι από τα ξύλινα μέρη, γιατί το κοντάκι (γύρω από τον αορτηριούχο και εκεί που εφάπτεται το πέλμα) είχε τραβήξει υγρασία και είχε γίνει χάλια. Μετά ξαναπέρασα τα ξύλα δυο χέρια χρώμα νερού καρυδιά και καμιά 15αριά χέρια Birchwood Tru - Oil (στις ψάθες μόνο δυο). Το κακό είναι ότι το Tru - Oil κοκκινίζει το ξύλο, οπότε αν ξαναμπώ στη διαδικασία να το ξανακάνω από την αρχή, θα το σκουρίνω με παραπάνω χρώμα καρυδιάς ή θα το κάνω λινέλαιο.Αυτο το κοντακι σου φιλε καθε φορα το χαζεβω πολυ ωραιο