Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλε τα γιδια κανουν πολυ δουλεια για τη μπεκατσα
Είχαμε χρόνια μια ποτάμια (5-10 μέτρα φαρδος)που μας έδινε δέκα δεκαπέντε πουλιά το χρόνο ξεκούραστα πυκνό κάτω με κουφια εμείς από γύρω φερμες ατελείωτες.

Έλα και βγαίνει σύνταξη ο θείος που πέρναγε τις κατσίκες απο μέσα ....τρία τελευταία χρόνια ένα πουλί και πλέον δεν ξαναπώ πυκνωσαν τα κουφια χαλασανε τα μονοπάτια δεν περνάς ζούγκλα παντού

Είχαμε χρόνια μια ποτάμια (5-10 μέτρα φαρδος)που μας έδινε δέκα δεκαπέντε πουλιά το χρόνο ξεκούραστα πυκνό κάτω με κουφια εμείς από γύρω φερμες ατελείωτες.

Έλα και βγαίνει σύνταξη ο θείος που πέρναγε τις κατσίκες απο μέσα ....τρία τελευταία χρόνια ένα πουλί και πλέον δεν ξαναπώ πυκνωσαν τα κουφια χαλασανε τα μονοπάτια δεν περνάς ζούγκλα παντού
Ακριβως το ιδιο επαθα φετος στις παγωνιες εκανα απο 2 εως 6 που λια τη μερα σε ποταμακι και γυρο με βατα ομως πολυ καλα μεροι τωρα παω φερμαρει ο σκυλος και αν βγει καμια εξω προς το χωραφι εχει καλος ευτυχος εχω δυνατο ποιντερ δε χαμπαριαζει αγκαθια και τις ζωριζει ασχημα και αναγκαστικα βγαινον στο τελος Για να πανε πιο μακρυα το θεμα ειναι να εισαι εκεινπου θα βγει

Χεραιτω τη παρέα.
Χθεσινή πρωινή βόλτα, 4 ώρες εψαξε ο Bravo πολλη τόπο, ενα πουλί βρήκε και αυτο ειχε καρφιά στο ποπό......2 μήνες πιεσμένη σε ενα πυκνό στις παρυφές ενός λόφου με αδιαπέραστο πυκνό, χθες ηταν στην άκρη γιατί βλέπω τον σκυλάκο να χαμηλώνει και να κάνει ποντα, φυσικά είχε κανει φτερό και σηκώθηκε μονη της καμιά 30αρια μέτρα πέρνοντας τον ανήφορο. Δεν είχα μιλήσει, δεν είχα σφυρίξει, λες και δεν υπήρχα αλλα και μονο που ακούει τον σκύλο φεύγει. Στο υπόλοιπο κομμάτι ούτε μυρωδιά, είχα σκοπό να παω και σε αλλο κομμάτι αλλα δεν είχα όρεξη , μαζεψα τον Bravo και έφυγα. Λιγα πλεον τα πουλιά και αυτά τα 3-4 που υπήρχαν στη περιοχή εξαφανίστηκαν. Ελπίζουμε με την κακοκαιρία μη κάνει κανα ανακάτεμα στα πουλιά αν και δε μας πιάνει ο καιρός.

5ωρο κυνήγι σήμερα σε κλαρί. Στο πρώτο μέρος 3 φαντάσματα. Στο δεύτερο μέρος 2 κυρίες που κάθισαν κλαρίνο.

View attachment 39735
Φαντάσματα αυτές ghostbuster εσύ γίνεται παιχνίδι
Ωραίος Κωνσταντίνε
Βγάλε καμία φωτογραφία και την πρωταγωνιστρια ή το παίζει δύσκολη δεν στήνεται στον φακό;

Φαντάσματα αυτές ghostbuster εσύ γίνεται παιχνίδι
Ωραίος Κωνσταντίνε
Βγάλε καμία φωτογραφία και την πρωταγωνιστρια ή το παίζει δύσκολη δεν στήνεται στον φακό;
Όταν την ρώτησα μου είπε ότι στήνεται για φωτογραφία από 4 μπεκάτσες και πάνω, οπότε δεν βλέπω να την βγάζω άλλη φωτογραφία φέτος! .sarcastic.

Όταν την ρώτησα μου είπε ότι στήνεται για φωτογραφία από 4 μπεκάτσες και πάνω, οπότε δεν βλέπω να την βγάζω άλλη φωτογραφία φέτος! .sarcastic.
Την έχεις καλομάθει γιαυτό
Ενώ εγώ που τον έχω πάει πέντε φορές για κυνήγι φέτος με τραβάει αυτός φωτογραφίες όταν ανοίγω το κουτί για να μπει μέσα να φύγουμε δεν μπορεί να το πιστέψει..... .big smile.

Ξεγέλασε την βάλε για φόντο μία φωτογραφία με καμία δεκαριά.... ή να κάνουμε φωτομοντάζ.....χαχαχαχαχα.... μπράβο Κώστα.

Όποιος τις βαρέσει να επιστρέψει τα εσώρουχα χαχαχ
Μπράβο σ' όλους τους "μπεκατσάδες"!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!.love.

Υ.Γ : τι να πουν "οι άλλοι"... τους κυνηγούς δεν τους φθάνουν...ΕΥΡΥΤΗΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Status
Not open for further replies.
Back