Βάλε ένα νούμερο μεγαλύτερο σκάγια.... μην πέσει καμιά κοψοφτερη...... και δαγκώσει το σκυλί.....
Βάλε ένα νούμερο μεγαλύτερο σκάγια.... μην πέσει καμιά κοψοφτερη...... και δαγκώσει το σκυλί.....
Πάλι καλά που δεν είδες και απορτ
Από προχθές την ψάχνω,που φερμαρε τελικά?
αφού δεν την πέρασε από πριονοκορδέλα, πάλι καλά...
Μου έχει τύχει και εμένα για τσίχλες με το πανιελάκι,πάω σε ένα μέρος επίφοβο πολύ για μπεκάτσα και ακούω έναν χαμό μέσα.Έχει γούστο λέω και βλέπω μια γάτα να μην ξέρει κατά που να κάνει...Τελικά πρόλαβε και ανέβηκε πάνω σε ένα πεύκο...
Πάλι καλά που δεν είδες και απορτ
Σήκωσε νύχια για αυτό χαχαχαχααφού δεν την πέρασε από πριονοκορδέλα, πάλι καλά...![]()
Μασ εφαγε τις μπεκάτσες αυτή χαχαχαΑπό προχθές την ψάχνω,που φερμαρε τελικά?
2 χιλιοστά το κοντινότερο χωριό ποιος ξέρει τι εκανε εκεί.Μου έχει τύχει και εμένα για τσίχλες με το πανιελάκι,πάω σε ένα μέρος επίφοβο πολύ για μπεκάτσα και ακούω έναν χαμό μέσα.Έχει γούστο λέω και βλέπω μια γάτα να μην ξέρει κατά που να κάνει...Τελικά πρόλαβε και ανέβηκε πάνω σε ένα πεύκο...Και όλα αυτά εντελώς στου δ@λου την μάνα...
![]()
Φίλε η γάτα μου δεν χαλάει τα πουλιά.Μια φορά μόνο στην Εύβοια είχε μπει σε ένα ντυμένο να απορταρει και έπεσε πάνω σε ένα τετράγωνο σκύλο,μόλις είδε και τον αρκουδογυφτο ιδιοκτήτη... Χάλασε το πουλί και ανέβηκε σε δέντρο.Φαντασου τι αντίκρυσε το ζωντανό!Μασ εφαγε τις μπεκάτσες αυτή χαχαχα
Ούτε τοπογράφος τέτοια ακρίβεια.2 χιλιοστά το κοντινότερο χωριό
Αγριόγατα....
Ούτε τοπογράφος τέτοια ακρίβεια.
Aπό τα λιντλ...Αγριόγατα....
Απο κανα τσοπανη θα είναι..Αγριόγατα....
Αλανιάρα....Απο κανα τσοπανη θα είναι..
Ειναι τοσα τα γιδια του fb,που τις ποσταρουν για να εξαργυρωσουν τα like σε κανα ματσο ζοχους για να βοσκισουν....Φρέσκιες φρέσκιες απο τη.......κατάψυξη....
Τη ανεβάζουν κάποιοι.....ποσο ανάγκη εχουν τα like......
View attachment 39866
Μα ποσο λιγδιάριδες......Κάποιοι μάλιστα τα βάζουν στο φούρνο μικροκυμάτων για να φαίνονται φρέσκα..... έχω δει με ορτύκια περίπτωση....