Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α
μια πολυ ομορφη μερα μας χαρησε παλι η σκυλιτσα σημερα ,8,40 βγηκαμε απο το αμαξι μαζι με τον φιλο μου , η σκυλιτσα μπορεσε σε πολυ λιγο χρονο να μας βρει 7-8 διαφορετικα πουλια τα οποια ομως ποδαρωνενε παρα πολυ απο 20-50 μετρα τα ατιμα, τελικα καταφεραμε να τουφεκισουμε τα 4 και να παρουμε στα χερια τα δυο , ωραιες φασης ωραιες στιγμες με πολυ αδρεναλινη παλι σημερα
Άντε ξαναγύρισαν πάλι ΒΙΚ.well done.

Σήμερα Συντήρηση και λίγο ξεκούραση .cofee. έχω και ένα σφάχτη στην πλάτη πότε φεύγει πότε έρχεται ιδρώτας και κρύο κάνα μήνα τώρα δε λέει να ηρεμήσει .sleepy.

Μπραβο σε ολους σας παιδες για τις εξοδους σας,,εγω εχω λιγο δουλιτσα αυτες τις μερες και δεν βγηκα
ενα μεσημερι που πηγα μετα την δουλεια βρηκα τα πεπουλα απο τους πρωινους,,απο αυριο θα παμε καμια βοιλτα παλι
ολα πανε καλα με το κουταβι το αγχος εφυγε λιγα πουλακια στο στομα και ειναι ετοιμος

Μωρη κφαλιτσα λαμπρο θα με κανεις να ερθω σαν παν,,αλλα εχω λιγο δουλιτσα τωρα δωξα τον θεο
αλλα μην με ζοριζεις γιατι την καρδιτσα την εχω για καφε,,θα σου ερθω και θα γινει του κουτρουλη ο γαμος
αλλα με τοσο ποδαρι που θα ριξουμε παλι να δω ποσες μερες θα κανω να ερθω στα ισια μου μετα
και εχω και δουλειες να κανω χα χα.... βαρα φιλε γιατι λιγο εμεινε ακομα,η σιμπα ολα τα λεφτα ρε στις φωτο
δωστης ενα φιλακι απο εμενα,,θα ξαναρθω ζηκο...να ξαναρθης .my man.

Α

Άντε ξαναγύρισαν πάλι ΒΙΚ.well done.

Σήμερα Συντήρηση και λίγο ξεκούραση .cofee. έχω και ένα σφάχτη στην πλάτη πότε φεύγει πότε έρχεται ιδρώτας και κρύο κάνα μήνα τώρα δε λέει να ηρεμήσει .sleepy.

Στέφανε περαστικά σου

Καλησπερα παρέα. Οι βασιλισσες σήμερα δεν ειχαν ορέξεις για αγκαλίτσες και ετσι εμεινα με τη γλυκα. .sarcastic.
Έκανα 7 σηκωματα σε 3 πουλιά μπορει και 4, ολες φερμαριστες αλλα σήμερα ποδαρωναν και ηταν στο πυκνό πουρναρι και στις πλαγιες. Δε καταφερα να τουψεκισω καμία γιατι παρόλο που τέσσερις φορές σηκώθηκαν κοντα μου, λογω πυκνού δε καταφερα να τουφεκισω, δυο φορες που τις ειδα ηταν πολλη μακρια. Κουραστηκα πολλη σήμερα γιατί με ειχαν στο ανέβα κατεβα στις πλαγιές, δεν πειράζει ομως χαλάλι τους. Η σκυλιτσα και αυτη σήμερα κουραστηκε μιας και εψαξε πολλη τόπο,τωρα την εχει πεσει, ουτε να φαει δεν ηθελε. Ολα αυτα στα ψηλα σημερα, επιστρέφοντας σταμάτησα στα χαμηλά σε 2 σημεια, πιο πολλη να τσεκαρω αν τα. 3-4 τοπικά πουλια υπηρχαν ακομα αλλα φενεται πως μετακινήθηκαν. Καλη συνέχεια σε ολους.
Δε πειράζει Γιάννη, φχαριστήθηκες τη σκυλίτσα σου!
Τα πρωινά πουλιά, στα ψηλά, ''φρέσκα'' ήταν?

Καλησπερα παρεα... μετα απο 2 μερες αποχης λογο χιονιου μιας και η απογορευση ισχυει την τηρουμε κανονικα.... .well done.
Το χιονι παρθηκε και ετσι ειπα να κανω μια εξοδο...πηρα το εργαλειο την (σιμπα) βρηκαμε 6 πουλια και τα πηραμε ολα. Στην κυριολεξια πετουσε μεσα στα κλειστα... βρηκαμε 2 πουλια μαζι και τα πηραμε ταυτοχρονα. Ολα σουπερ.Αλλα μας χαλασε μια κακια στιγμη την μερα την τελευταια μπεκατσα που χτηπησα δεν την βρηκα ποτε. Και να σας πω το ωραιο πιο ειναι οτι την τουφεκισα κατω στα 15 κατω απο μια ριζα που ηρθε και εκατσε. Ο εμπειρος κυνηγος (παππους)που συμβουλευτικα ειπε η αλεπου κουναβι μπορει και κανενα σαινι.... ειναι η 4 που χανω φετος.... πολυ κριμα.

screencast

pic host

picture uploader
.congrats.
Εδώ ταιριάζει φίλε μου το τραγούδι, ''κι όλοι λέμε στην παρέα, ο ωραίος κι ωραία..''

Το κακό ρε παιδιά φέτος είναι, οτι ακόμα δεν έχω βαρέσει μια ξυλόκοτα..
άλλες χρονιές, τέτοια εποχή, είχα πάρει 2,3 μπορεί και παραπάνω στα διάφορα άλλα περπατητά κυνήγια που έκανα...

όχι τίποτα άλλο, άλλα να δικαιολογήσω τον τίτλο του ''επίτιμου θαμώνα του τοπικ'' έστω και αν δεν μπορώ πλέον να έχω σκυλιά όπως παλιά και να κυνηγάω συστηματικά τις νεράιδες μου..sarcastic.

Γιατι δεν μπορεις να εχεις σκυλια σπυρο?
Γιατί Λάμπρο, απ' οταν έφυγα λόγω δουλειάς απο την Κέρκυρα, μένω σε διαμέρισμα και προσωπικά πιστεύω ότι το κυνηγόσκυλο στο διαμέρισμα ζει περιορισμένο, το ιδανικό είναι μονοκατοικία με αυλή, άλλα εκεί ξεφεύγουμε πολύ σε ενοίκια.
Στο πατρικό μου, τα σκυλιά είχα μάθει να τα έχω ελεύθερα στην αυλή, μαζί με τα υπόλοιπά ζώα του σπιτιού, γάτες, κοτες..
Ένα άλλο είναι ότι κάθε 3-4 χρόνια, μετακινούμε σε διαφορετική ανά την Ελλάδα περιοχή και έτσι είναι δύσκολο κάθε φορά να βρίσκεις σπίτι, που να μπορεί να φιλοξενήσει αξιοπρεπώς 4μελή οικογένεια + σκυλί.

Γιατι δεν μπορεις να εχεις σκυλια σπυρο?
Γιατί Λάμπρο, απ' οταν έφυγα λόγω δουλειάς απο την Κέρκυρα, μένω σε διαμέρισμα και προσωπικά πιστεύω ότι το κυνηγόσκυλο στο διαμέρισμα ζει περιορισμένο, το ιδανικό είναι μονοκατοικία με αυλή, άλλα εκεί ξεφεύγουμε πολύ σε ενοίκια.
Στο πατρικό μου, τα σκυλιά είχα μάθει να τα έχω ελεύθερα στην αυλή, μαζί με τα υπόλοιπά ζώα του σπιτιού, γάτες, κοτες..
Ένα άλλο είναι ότι κάθε 3-4 χρόνια, μετακινούμε σε διαφορετική ανά την Ελλάδα περιοχή και έτσι είναι δύσκολο κάθε φορά να βρίσκεις σπίτι, που να μπορεί να φιλοξενήσει αξιοπρεπώς 4μελή οικογένεια + σκυλί.

Δε πειράζει Γιάννη, φχαριστήθηκες τη σκυλίτσα σου!
Τα πρωινά πουλιά, στα ψηλά, ''φρέσκα'' ήταν?
Φρέσκα πουλιά Σπύρο, τα είχα ξαναβρεί την Τετάρτη, πρέπει να μπήκαν το ίδιο βράδυ γιατί τις προηγούμενες μέρες δεν είχε βάλει πουλια, το θέμα είναι ότι δεν μπήκαν παντού αλλά σε συγκεκριμένα μέρη, τώρα γιατί μόνο οι κοπέλες ξερουν. ;)

Επανιελάκι είναι η λύση Σπύρο, κόμπακτ διαολακια .

27 χρόνια αυτο το βιολί ειχα φιλε μου ευτυχως ερχομουν ποιο συχνα στον Εβρο οπου καταγεται η συζυγος και μετα που τελειωσα απο τη δουλεια εφτιαξα και σκυλια και εγκατασταθηκα μονιμα απολαμβανωντας το αγαπημενο μας χομπυ

Χαιρετώ όλη την παρέα σήμερα παρέα με το φίλο Ζήση με παγωνιά και ψυχρό βοριαδάκι στους -2 η καλήτερη κυνηγετική μέρα 11 σηκώματα και 8 βασίλισσες μας έκαναν την τιμή πολύ ανήσυχες δεν δεχόντουσαν φέρμα αλλά ο Daby μου και το χέρι του θεού τις έστελνε πάνω απο τα κεφάλια μας

image url upload

Χαιρετώ όλη την παρέα σήμερα παρέα με το φίλο Ζήση με παγωνιά και ψυχρό βοριαδάκι στους -2 η καλήτερη κυνηγετική μέρα 11 σηκώματα και 8 βασίλισσες μας έκαναν την τιμή πολύ ανήσυχες δεν δεχόντουσαν φέρμα αλλά ο Daby μου και το χέρι του θεού τις έστελνε πάνω απο τα κεφάλια μας

image url upload
Δώσε φίλε, τρέλανε μας. .asking. .ha ha ha. respect.

Στέφανε μπράβο σας ρε φίλε! .well done.

Σήμερα εγώ ο Γιώργος και τα σκυλάκια μου βγήκαμε μόνο για 2 ώρες λόγω οικογενειακών μου υποχρεώσεων. Ο καιρός καθαρός με παγωμένο βοριαδάκι και -5 βαθμούς. Συναντήσαμε 3 κυρίες. Την πρώτη την πήρε με μια τουφεκιά ο Γιώργος και τη δεύτερη εγώ πάλι με μια τουφεκιά. Την 3η ίσα που πρόλαβε να την δει ο Γιώργος όταν τη σήκωσε ο Ζίκο και εγώ περίμενα το απορτ από την Λούσυ. Τα πουλιά σηκωνόταν ακόμη από την πόντα των σκυλιών.
Αν και ο αέρας τις σήκωνε λίγο τα πούπουλα, σας βάζω και 2 φωτό... :)

free image hosting

Σήμερα εγώ ο Γιώργος και τα σκυλάκια μου βγήκαμε μόνο για 2 ώρες λόγω οικογενειακών μου υποχρεώσεων. Ο καιρός καθαρός με παγωμένο βοριαδάκι και -5 βαθμούς. Συναντήσαμε 3 κυρίες. Την πρώτη την πήρε με μια τουφεκιά ο Γιώργος και τη δεύτερη εγώ πάλι με μια τουφεκιά. Την 3η ίσα που πρόλαβε να την δει ο Γιώργος όταν τη σήκωσε ο Ζίκο και εγώ περίμενα το απορτ από την Λούσυ. Τα πουλιά σηκωνόταν ακόμη από την πόντα των σκυλιών.

free image hosting
Μπράβο Χρήστο, ομορφιές ομορφιές. Γέμισε σήμερα το τοπικ φτερά και πουπουλα. Συνεχιστε παιδιά.

free image hosting
Ωραίος ο Χρήστος !!!

Εμφανες οτι ηρθαν πουλιά επιτελους και δω σε μας αλλα η συμπεριφορα τους πολυ αλοπροσαλη στο ακουσμα του σκυλιου αμεσως σηκωνονται αλλα δεν πανε μακριά και του οτι σημερα ήμασταν δυο ατομα εκανε ευκολη την καρπωση. Απο την άλλη ακομα βγαζω αγκαθια απο τα τσαλια (Παλιουρια ) χερια ποδια καταματωθηκαμε αλλα ανταμοιφθηκαμε!!!

Εμφανες οτι ηρθαν πουλιά επιτελους και δω σε μας αλλα η συμπεριφορα τους πολυ αλοπροσαλη στο ακουσμα του σκυλιου αμεσως σηκωνονται αλλα δεν πανε μακριά και του οτι σημερα ήμασταν δυο ατομα εκανε ευκολη την καρπωση. Απο την άλλη ακομα βγαζω αγκαθια απο τα τσαλια (Παλιουρια ) χερια ποδια καταματωθηκαμε αλλα ανταμοιφθηκαμε!!!
Έλα Στέφανε μην παραπονιομαστε .sarcastic. για τα αγκάθια, τραβατεμε και ας κλαίω είμαστε όλοι .sarcastic.
Ξέρεις πόσοι θα ήθελαν σήμερα να ήταν στη θέση σου; πολλοί μα παρά πολλοί .sarcastic. και ας ήταν ξεβρακωτοι στα αγκάθια .sarcastic..

Status
Not open for further replies.
Back