Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωρσιος
γιασας παιδες μιας και ημουνα βραδυνος μου ετρωγε πρως το μεσημερακι για καμια κυρια.evil. ετσι ειπα να παω σε κατι κοριτσια που μας ταλεπωρουναι μιας και εχω να της δω καμια 10αρια μερες,,ωντος η κυριες ητανε εκηηηηη.,,,,,. η πρωτη μας εφυγε με το που μας ακουσεεεεε η δευτερη ωμος μετα απο βατραχωπηδηματα πηδηξε μεσα στο γυλεκο την εφαγε η συγουρια βλεπης.hunter. την αλη κυρια της σηκωσα καμια 100σταρια μετρα παρακατω παλι χωρις φερμα, την εκανα μια μπηχτη τουφεκια αλα ακωμη πετεη απο την τρωμαρατηςςςς.hunter. παντως την βωλτουλαμας την καναμεεεε με πωλη ζεστη θα μπωρουσα να πωhot sun1hot sun1

20mb image hosting
Ωραίος Σάκη και μια πολλή καλή είναι, ίσα ίσα να πάρουμε τη "δόση" μας. .ha ha ha. .sarcastic.

Ωραίος Στέφανε, βλεπω σήμερα εφερες και "ενισχύσεις'" μήπως δεν τις καταφερεις μόνος σου. Φτου φτου σκόρδα είναι πολλή καλή χρονιά φέτος στα μέρη σου. Σου δίνει πουλιά και για πέρσι που είχε παντού εκτός από εκεί. Καλή συνέχεια αν και το βλεπω σίγουρο. .RESPECT.
.well done. να σαι καλά Γιάννη

Καλησπέρα. Πήγα στο χωριό το απόγευμα γαι κάτι δουλειές και μου μπηκανε διαολοι. Τριγυρνούσε ένας πιτσιρικάς στο χωριό με τέσσερις μπεκάτσες κρεμασμένες (από καρτέρι φυσικά) και ήρθε να μου τις δείξει, εμένα που μου ανάβουν τα λαμπάκια με κάτι τέτοια. Αν δεν ήταν γιος γνωστού θα τον είχα αρχίσει στις παλουκιες. Με έβγαλαν από τη δύσκολη θέση οι άλλοι κυνηγοί του χωριού που ήταν παρόντες και του "υποσχέθηκαν" ότι κοντη γιορτή ή ώρα που θα τον "μαζέψουν". Αλλά τι λέω τώρα και ο πατέρας του τα ίδια σκατά είναι και αυτός, το μήλο κάτω από τη μηλιά, δε φταιει το παιδί.
.hunter.1.buy buy.Το παλιόπαιδο

γιασας παιδες μιας και ημουνα βραδυνος μου ετρωγε πρως το μεσημερακι για καμια κυρια.evil. ετσι ειπα να παω σε κατι κοριτσια που μας ταλεπωρουναι μιας και εχω να της δω καμια 10αρια μερες,,ωντος η κυριες ητανε εκηηηηη.,,,,,. η πρωτη μας εφυγε με το που μας ακουσεεεεε η δευτερη ωμος μετα απο βατραχωπηδηματα πηδηξε μεσα στο γυλεκο την εφαγε η συγουρια βλεπης.hunter. την αλη κυρια της σηκωσα καμια 100σταρια μετρα παρακατω παλι χωρις φερμα, την εκανα μια μπηχτη τουφεκια αλα ακωμη πετεη απο την τρωμαρατηςςςς.hunter. παντως την βωλτουλαμας την καναμεεεε με πωλη ζεστη θα μπωρουσα να πωhot sun1hot sun1

20mb image hosting
.bravo.

Αστα ρε Γιάννη.Αφου απελπίστηκες και συ εκει που είσαι ,τι να πούμε και μεις εδώ κάτω.

Τι να πούμε?.xm.

κυνηγαω απο το 87. τετοια ασχημη χρονια και αναποδη, δεν ξανασυναντησα.

μονο μπεκατσες εχει φετος εδω.

20mb image hosting
Σακη καλημερα, ειδα στην φωτογραφια οτι εχεις ενα franchi ποζε αλλα ποιο ειναι δεν καταλαβα. Μπορεις να μου πεις;
Και επειδη ειμαι με το εναμιση ποδι για να παρω( την τριτη) το feeling αν εχεις αυτο ενημερωσε με εστω και με μνμ για να μην ενοχλουμε το θεμα.
Thank s και οπως λενε στο χωριο μου
Ευχαριστω.

Καλησπέρα παρέα. Βγήκαμε σήμερα, ξεκινησαμε από ψηλά στο περνάρι, σε κοντά τέσσερις ώρες ψάξιμο βρήκαμε 5 πουλιά τουφεκισε τα δύο ο κουμπάρος μου αλλά σήμερα ήταν "ντεφορμέ" .sarcastic.
Ήταν οι μονές που δέχτηκαν τα σκυλιά, οι άλλες τρεις εκαμαν φτερό λίγο πριν τις φεεμαρουν τα σκυλιά. Τουλάχιστον είχαμε ωραίες φάσεις με φερμα και συνεναισει, δυστυχώς τις είδε μόνο ο κουμπάρος μου μιας και οι φάσεις έγιναν από τη μεριά του. Στην επιστροφή ψαξαμε για ενα 2ωρο χαμηλά σε δύο σημεία αλλά τα 2-3 πουλιά που υπάρχουν εκεί έναι φευγατες. Νοτιάς και ομίχλη ψηλά με αρκετό αέρα και ψύχρα, ζέστη και ήλιος στα χαμηλά. Αυτά από εμένα, σήμερα ήταν ή μέρα τους. Καλή συνέχεια.

γιασας και παλη παιδες αλη μια 4ωρη πρωινη βωλτα για καμια κυρια και σημερα απωδηχτηκε ωμορφηηη,,με το καλημερα ηρθε η πρωτη φερμαααα ,αλα δυστηχως δεν μπωρουσα να μπω γιατι ητανε καταφυγειο αγριας ζωης,απο τα αριστερα το καταφυγειο και δεξια απο τον δρομο επιτρεποταν,,ετσι καθωμουνα κανα 15αλεπτο να ακουω την ποιντερινα να φερμαρηηηηη στα 20 μετρα μπρωσταμου στα πουρναρια εως που στο τελος πεταξα μια πετρα και σηκωθηκανε δυο κυριες μαζιιιιιιι ετοιμες για να μπουνε γυλεκο αλα πραξαμε το σωστοοοο,,,,,,μετα πιω κατω στο επιτρεπωμενο εκη που εψαχνε η σκυλα σε ενα μωνοπατι μου σηκωνεται μια κυρια 3 μετρα μπρωσταμου την ψαξαμε αλα το μερως βουρτσααα,,και πρως το τελος ακουω την ποιντερινα σε φερμααα εως ωτου να παω διωτι επρεπαι να διασχισω ενα ποταμι ακουω την κυρια να δινη φτεροοο,,αλα για καλημου τυχη το πουλι εκατσε 30μετρα παρακατω την φερμαρη η σκυλα και με 2 τουφεκια μπηκε γυλεκοοοο.RESPECT..hunter. τελικα την κωπανησαμε για κανενα μαγκαλι στο σπιτι.bbq. και για κανα τσιπουρακιιιιι.drunk. αυριο παληηηηηη

20mb image hosting

free image hosting

image uploader
το μποζε παιδια ειναι το franci alcione titanioym grio κανες 71cm με τσοκ 3150 kg με τελειο ζυγισμα και βγαζη φωβαιρες τουφεκιεςςςς το πηρα φετως σχεδων καινουργιοοο

Καλησπερα στα μπεκατσοαδελφια. Σημερινο κυνηγι με τον μπεμπη βρηκαμε 5 πουλια πηραμε τα 4. Με ωραιες φερμες και μπλοκαρισματα απο το ρανταρ και αδυναμια( του γιαννη).χαχαχα.σημερα 15 βαθμους και τα πουλια φερμα στο μισο μετρο απο το μπεμπη,ολες ομως.την προηγουμενη εβδομαδα που ειχε μειον 10 την κοπανουσανε σαν τρελες. Απροβλεπτο τελεως αυτο το πουλι. Γιαυτο ειμαι μανιακος με την μπεκατσα....
http://postimg.org/image/bmuj4fhan/

http://postimg.org/image/uvhq9r9zh/
Ωραιος φιλαράκι, η αδυναμία μου ο μπέμπης παλι σήμερα κεντησε έτσι;
Απρόβλεπτο πουλί φίλε γι'αυτο μας εχουν πάρει τα μυαλά.
Συνέχισε να μας φτιαχνεις Λάμπρο.
Ο κουμπάρος σήμερα ηταν ντεφορμέ, ειδικά η πρωτη ηταν αυτοκτονημενη, μου έλεγε και γάιδαρος να πέταγε σήμερα θα τον εχανε. .sarcastic.
Δεν πειραζει όμως σήμερα ηταν η σειρά μου να του κανω καζούρα .yel. .big smile.

Μπραβο σε οσους ειχαν συναντησεις με επιτυχιες ή και χωρις.
Λαμπρο με κολαζεις με τον σεττερα σου το ασπρο. Ειχα ιδιο αλλα καποια καλοπαιδα μου τον εφαγαν και δεν μπορω να τον ξεχασω.
Απο την νεα σεζον ομως θεου θελοντος θα προσθεσω εναν αγγλο ευγενη στην παρεα μου. Υγεια σου ευχομαι σε σενα και στα σκυλακια σου.

Σήμερα μια γρηγορη βολτα λογω υποχρεώσεων παρεα με το φιλο Ζήση ξεκινησαμε κατα τις εννεα αλλα πολυ ομιχλη παλι και στο ξεκινημα στην κορυφή ενος λοφου τρεις κυρίες στα δεκα μετρα απόσταση η μια απο την αλλη ειχαν πιάσει στα ανοιχτα και φευγαν αμεσως μία εκ των τριων ομως σηκωθηκε απο το κουταβι μου διπλα μου και την εφαγε κανονικα, ετσι γυρισαμε με μια κυρια στο αυτοκινητο, Μαγιά παντως πιασαμε !!!!

Καλησπερα στα μπεκατσοαδελφια. Σημερινο κυνηγι με τον μπεμπη βρηκαμε 5 πουλια πηραμε τα 4. Με ωραιες φερμες και μπλοκαρισματα απο το ρανταρ και αδυναμια( του γιαννη).χαχαχα.σημερα 15 βαθμους και τα πουλια φερμα στο μισο μετρο απο το μπεμπη,ολες ομως.την προηγουμενη εβδομαδα που ειχε μειον 10 την κοπανουσανε σαν τρελες. Απροβλεπτο τελεως αυτο το πουλι. Γιαυτο ειμαι μανιακος με την μπεκατσα....
http://postimg.org/image/bmuj4fhan/

http://postimg.org/image/uvhq9r9zh/
Καταρχήν φτου φτου φτου φτου μην πεις ότι είμαι εγώ ο χρουσουζης.sarcastic. μπράβο φίλε μου Λάμπρο.

γιασας φιλοι μπεκατσαδεςςςςς και μη,,,, μιας και σας διαβαζω εδω και λιγο καιρω ειπα να γραφτω και εγω να μηραστουμε της ωραιες στιγμες που ζουμε ολημας στο βουνο κυνηγωντας της μακρομητες,και οχι μωνο,,,,,βεβαια με γκρυνιαζε και το φιλαρακιμου ο βικτωρας απο την θασο να μπω στην παρεασας μιας και ειναι φιλαρακιμου εδω και 2 3 χρονια και κανω και στο νησιτου διακοπες εδω και 3 χρονια,,ωπος ειναι φιλαρακι και ο αρης απο καλαματα,,,,,,θα πρωσπαθισω στην συνεχεια για καμια φωτο απο σημερινω κυνηγι μπεκατσας... μενω στο νομω σερρων,,,,,,απο πουλια φετως παμε πωλη καλα απο την αρχη εως και τωρα,,,,,σημερινη εξωδος σε πουρναρι 6 σηκωματα και 3ης γυλεκο,αλα πουλια δεχτηκα σε φερμα και αλα οχι,,παντως σε καθημερινη βαση που βγαινω εχουμε συναντηση απο 3 εως και 6 πουλια,,,,το κεφιμας το κανουμε με το παραπανω και δεν κοιταμε να νουμερα αλα πως να περασουμε ωραια με την ποιντεριναμου στο βουνο,,,,καλη συνεχεια σε ολουσας και τα ξαναλεμε
καλως τον φιλο μου τον σακη στην τρελλοπαρεα εδω μεσα με ολους τους αρρωστους μπεκατσαδες χαχαχα, λοιπον παιδια τον σακη τον ξερω προσωπικα εχουμε πιει τα ουζα μας παρεα , ειναι πολυ ηθικος κυνηγος με πολλες γνωσεις πανω στο θυραμα και με πολυ καλο σκυλο, καλη συνεχεια σε ολους εγω απο αυριο παλι μαπινω στο παιχνιδι να δω τι εχει μεινει εδω στο νησι μιας και οι φιλοι μου οι βοριοι τις εχετε λιανισει

windows print screen
γιασας και παλη παιδες,,αλη μια ωμορφη εξωδος και σημερα αλαζωντας δυο μπεκατσοτοπους,,,στην αρχη λιγο ψιλα και μετα σε ενα ποταμι,,,,,στο πρωτο μερως βρηκα δυο πουλια αλα διαολου καλτσα ητανε της σηκωσα 4 5 φωρες χωρις να μου δωσουνε ουτε ενα παραθυρακι για τουφεκιααα,,,στο τελος τα μαζεψα και αλαξα μερως και επιασα χαμηλα σε ενα ποταμι μιας και σημερα ειχε αρκαιτη ζεστηηηhot sun1 με το που αμωλισα την ποιντερινα στα 50 70 μετρα την ακουω φερμαααα τρεχω και με το που φτανω σηκωνονται δυο κυριες μαζιιι της κανω απο ενα τουφεκι και βλεπω την μια σεκος,,η αλη εκανε ενα λοφακι μπρωστα,,ωντος η κυρια εκατσε καμια 30αρια μετρα παρακατω,βλεπω την ποιντερινα πιασμενη σε μυρουδια και λεω εδω ειμαστε επανω στο πωντοφερμαρισμα νασου η κυρια σηκωνεται καμια 10αρια μετρα μπρωσταμου αλα την βλεπω δεν πεταη καλααα αλα την δηνω ενα τουφεκι και μπηκε κιαυτη γυλεκοοοο,,μαλλων ειχε παρη σκαγια απο την πρωτη τουφεκια,,,,,,ετσι με δυο κυριες γυλεκο τελειωσε και το κυνηγι σημερααα.exciting.

image free hosting

windows print screen

20mb image hosting
γιασου φιλαρακιμου βικτωρα,,σε ευχαριστω για τα καλασου λογια και σε περιμενωωωω

windows print screen
γιασας και παλη παιδες,,αλη μια ωμορφη εξωδος και σημερα αλαζωντας δυο μπεκατσοτοπους,,,στην αρχη λιγο ψιλα και μετα σε ενα ποταμι,,,,,στο πρωτο μερως βρηκα δυο πουλια αλα διαολου καλτσα ητανε της σηκωσα 4 5 φωρες χωρις να μου δωσουνε ουτε ενα παραθυρακι για τουφεκιααα,,,στο τελος τα μαζεψα και αλαξα μερως και επιασα χαμηλα σε ενα ποταμι μιας και σημερα ειχε αρκαιτη ζεστηηηhot sun1 με το που αμωλισα την ποιντερινα στα 50 70 μετρα την ακουω φερμαααα τρεχω και με το που φτανω σηκωνονται δυο κυριες μαζιιι της κανω απο ενα τουφεκι και βλεπω την μια σεκος,,η αλη εκανε ενα λοφακι μπρωστα,,ωντος η κυρια εκατσε καμια 30αρια μετρα παρακατω,βλεπω την ποιντερινα πιασμενη σε μυρουδια και λεω εδω ειμαστε επανω στο πωντοφερμαρισμα νασου η κυρια σηκωνεται καμια 10αρια μετρα μπρωσταμου αλα την βλεπω δεν πεταη καλααα αλα την δηνω ενα τουφεκι και μπηκε κιαυτη γυλεκοοοο,,μαλλων ειχε παρη σκαγια απο την πρωτη τουφεκια,,,,,,ετσι με δυο κυριες γυλεκο τελειωσε και το κυνηγι σημερααα.exciting.

image free hosting

windows print screen

20mb image hosting
γιασου φιλαρακιμου βικτωρα,,σε ευχαριστω για τα καλασου λογια και σε περιμενωωωω
Ωραίος Σακη με τις βασίλισσες και τις ωραίες φώτο. Καλη συνέχεια

Status
Not open for further replies.
Back