Έχω αρχίσει να πιστεύω πως η κάθε κανη μπορεί να αποδώσει το μέγιστο της με ένα συγκεκριμένο όγκο σκαγιων ασχέτως νούμερου που εννοείται ότι για να κρατάς σταθερό τον όγκο πρέπει να ανεβοκατεβαίνεις γρ .Όταν αλλάζεις νουμερο
Αυτό με τι τρόπο το κατάλαβες Γιάννη?η Μάβερικ που είχα αχρωμιωτη η λείανση ήταν για το Ντικ
Όταν ρίχνεις μισοταπα ή γενικά?Ναι το γυαλισμα ειναι και η πατινα γινεται με τον καιρο στις αχρωμιωτες κανες, ισχυουν αυτα που εχεις διαβασει, μειωνονται οι τριβες και οι παραμορφωσεις των σκαγιων
Φαινόταν με το μάτι....σαν να πέρασε μετροποντικαςΑυτό με τι τρόπο το κατάλαβες Γιάννη?
Ωχ καταλαβα..Φαινόταν με το μάτι....σαν να πέρασε μετροποντικας
Όχι , παραδόξως έκοβε μακριά κ είχε κ καλές συγκεντρώσεις κατανομέςαν δεν μου έκανε εμπλοκές δεν νομίζω να έμπαινα σε έξοδα για ημιαυτόματηΩχ καταλαβα..
Ενα καλό δεν είχε πανω του αυτό το όπλο......
Παψε σατανα...Όταν ρίχνεις μισοταπα ή γενικά?
Το free floating (λογικά δεν ξέρω σίγουρα) δεν έχει να κάνει με την ταλάντωση αλλά με το poi όταν θερμαίνεται η κάνη.Τελικα αυτη η ταλαντωση επιρρεαζει τη βολη και ποσο?
Μια free floating κανη μπορει να ταλαντωνεται χωρις να επιρρεαζεται απο το δακτυλιδι...Το free floating (λογικά δεν ξέρω σίγουρα) δεν έχει να κάνει με την ταλάντωση αλλά με το poi όταν θερμαίνεται η κάνη.
Γιατί μια free floating κάνη να μην ταλαντώνεται ???
Για την ταλάντωση τώρα τι πιστεύω ... όχι εκτός από τα μονόβολα και εκεί λίγο.
Αν την επηρέαζε πολύ, κανένας δεν θα βαρούσε τίποτα και θα φαινόταν στις δοκιμές.
Μικρότερη ταλάντωση = Μικρότερο μήκος κάνης.
Δες όλες τις slug ακόμα και την vinci.
Έλα τσίμπησα!@tratsis
Γιάννη να τι λέει ο Κυπρίδημος για τις τετράγωνες γομώσεις ...
http://oplognosia.com/?p=6543
Και το δαχτυλίδι πως επηρεάζει την ταλάντωση ;;;Μια free floating κανη μπορει να ταλαντωνεται χωρις να επιρρεαζεται απο το δακτυλιδι...
Μεγαλύτερη ταλάντωση.Μια πιο κοντη κανη σαφως εχει διαφορα στη ταλαντωση, μια μακρια κανη πως συμπεριφερεται?
Θα το δω !!!Έλα τσίμπησα!
Το έχω από όταν κυκλοφόρησε ...
Είπαμε είμαι fan!
Y.Γ: ...ξέχασε να βάλει τον παράγοντα ταχύτητα.Το "dram equivalent" του Αμερικανικού Άθρου που είχα αναρτήσει...Πιστεύω ότι από αυτό "εμπνεύστηκε" και έγραψε το δικό του. Υπάρχουν τρομερές ομοιότητες , ακόμα και κομμάτια που σε κάπως "ελεύθερη μετάφραση" αποδίδονται στα Ελληνικά. Όταν και αν βρεις χρόνο για 'κανε μια αντιπαραβολή... από περιέργεια...
Αυτο ειναι ενα αλλο ερωτημα, ποσο μπορει να θερμανθει η κανη και ποσα φυσιγγια πρεπει να ριξουμε συνεχομενα για να πουμε οτι ζεσταθηκε η κανη?Και το δαχτυλίδι πως επηρεάζει την ταλάντωση ;;;
Με μια πρώτη σκέψη δημιουργεί σημείο "πάκτωσης" άρα ίσως είναι καλύτερα.
Νομίζω ότι υπερβάλουν ...
Μεγαλύτερη ταλάντωση.
Αλλά πάλι πιστεύω ότι είναι η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας.
Άνευ ουσίας !!!
Μόνο σε κάνη που θερμαίνεται έχει κάποια λογική για εμένα αλλά πόσο να θερμανθεί η κάνη ?
Ας ζεματίσει και ας ρίχνω με απόκλιση 20cm στα 36μ
Το καλοκαίρι στο σκοπευτήριο πριν τελειώσει η πούλα δεν δεχόταν χέρι πάνω της.Αυτο ειναι ενα αλλο ερωτημα, ποσο μπορει να θερμανθει η κανη και ποσα φυσιγγια πρεπει να ριξουμε συνεχομενα για να πουμε οτι ζεσταθηκε η κανη?