Με εκανες και γελαω ακομα βρε φιλε !!!
Λοιπον...Ακου,,,,Δεχομαι ΟΛΟΥΣ τους πινακες και νομους της φυσικης...οπως και σεβομαι τα γραφομενα
των φιλων!!
Εχω ομως τους δικους μου ''νομους'' για τα φυσιγγια μου...
Ουτε λογος ...Το φυσιγγιο με αρχικη 350μ/δ δεν θα το εβαζα στην θαλαμη μου,,,,,ακομα και αν ηταν ''χρυσο''.
Εχω την δικη μου λογικη που λεει......Οταν στα 50 μετρα εχω απο 62 εως 68-70% συγκεντρωση με ταχυτητα
V1,5-420-30m/s.....Σημαινει 1ον δεν εχω παραμορφωσεις...2ον Δεν εχω πολλα και αχρηστα Bar....
Eαν ειχα πολλα bar θα ειχα παραμορφωσεις και ασχημες και χαμηλες συγκεντρωσεις...
Πολλα bar και καλες συγκεντρωσεις δεν πανε μαζι...και μιλαω για ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΣΚΑΓΙΑ.
Επισεις απο τις διατρησεις που εχω θηραμα δεν γλυτωνει....Και αυτο ειναι τσεκαρισμενο !!
Το αποτελεσμα των δοκιμων μου με δικαιωνει.....και λεω παντα για μενα...
Αυτα για χοντρα σκαγια....Στα ψιλα νουμερα και τσιχλοφυσιγγια το εχω ξανα πει,, το V1,5-380m/s ειναι
υπερ αρκετο...οι μεγαλυτερες ταχυτητες στα τσιχλοφυσιγγια ''ζημια'' κανουν...
Τωρα τα 350μ/δ....δεν θα τα εβαζα στο οπλο μου οπως προειπα.....Δεν το εμπιστευομαι μακαρι να μου
φερετε 500 πινακες και νομους της φυσικης...
Να πεταλωσω λαγο το δεχομαι.....αλλα απο αστοχια.....Να παρει την τουφεκια ο λαγος και να μου κανει
''τσαλισμα'' δεν το δεχομαι....Θελω οταν παρει την τουφεκια να ξεραθει εκει την εφαγε....!!!
Αυτα απο εμενα φιλοι μου !!!
ΥΓ. Οποιαδηποτε παρατηρηση ....την ακουω..... αν και κουφος. !!!