Δεν βλεπω καποια εξαιρεση, και πιθανον το συγκεκριμενο κειμενο ειναι πριν τις αλλαγες.View attachment 85295
Μιλαει για ραβδωτα...
Δεν βλεπω καποια εξαιρεση, και πιθανον το συγκεκριμενο κειμενο ειναι πριν τις αλλαγες.View attachment 85295
Μιλαει για ραβδωτα...
Το θεμα ειναι οταν θα φτασει η στιγμη της ανανεωσης αδειας στο Α.Τ., θα γινει ανανεωση σε ΑΚΣΟ επειδη ειναι απλα και μονο λειοκαννο?Μιλανε μονο για ραβδωτα, μπορείς να μπεις να το δεις ... Δεν λενε την φραση" εξαιρούνται τα λειοκαννα" αλλα λενε συμμετοχή σε αγωνες ΕΦΟΣΟΝ πρόκειται για ραβδωτο...
Δεν το εχω κάνει σκοπευτικο ακόμα δεν ξέρω ...και φοβάμαι πολυ σε ποιον θα πέσω στην αστυνομία ...πρέπει να εκτυπώσω ολο το νομο και την διευκρινιστικη ...να κανω ενα διδακτορικο στην νομολογία και να πάω ...Το θεμα ειναι οταν θα φτασει η στιγμη της ανανεωσης αδειας στο Α.Τ., θα γινει ανανεωση σε ΑΚΣΟ επειδη ειναι απλα και μονο λειοκαννο?
Αυτο ακριβως, επειδη ο νομος ειναι σαφης μεσα στην γενικοτερη ασαφεια, θα γινουν διορθωσεις συμπληρωματικα και θα απαιτουνται αγωνες.Ο Νόμος ειναι λιγο ασαφης...ο καθένας το ερμηνευει οπως θέλει . Αν και σε αυτη την περίπτωση βλέπω οτι μιλάει για ραβδωτα σε αγωνες...τα λειοκανα τα εχει λιγο "γραμμένα"... Θα παμε να τα κανουμε σκοπευτικα να είμαστε καθόλα νόμιμοι και μετα θα κανουν τροποποίηση της απόφασης και θα μας τους φορέσουν τους αγωνες
Μέχρι τότε ομως εμεις τι είναι νόμιμο να κανουμε; γιατί αυτο μπορεί να μην γίνει ποτέΑυτο ακριβως, επειδη ειναι ο νομος σαφης μεσα στην γενικοτερη ασαφεια, θα γινουν διορθωσεις συμπληρωματικα και θα απαιτουνται αγωνες.
Δυο επιλογες υπαρχουν, αν δεν σε ενδιαφερει η μεγαλη αποθηκη, εχεις το λειοκαννο με ΑΚΚΟ και στο σκοπευτηριο ριχνεις με μειοτηρα. Και μπορεις να πας κανονικα για κυνηγι, που αν το εχεις με ΑΚΣΟ δεν μπορεις να πας για κυνηγι με αυτο το οπλο.Μέχρι τότε ομως εμεις τι είναι νόμιμο να κανουμε; γιατί αυτο μπορεί να μην γίνει ποτέ
Εμμμ ας μη το πιάσουμε το θέμα της ερμηνείας γιατί στο νομικό κόσμο θα τραβάμε τα μαλλιά μας. Είδαμε με το άρθρο 16Σ χαχα ότι θέλουν κάνουν. Λοιπόν εάν η διάταξη αναφέρει ρητά οτι τα ραβδωτά απαιτούν αγώνες και δε κάνει μνεία για τα λειόκαννα τότε στα δεύτερα δεν υπάρχει αυτή η απαίτηση. Εκτός και υπάρχει μεταγενέστερη ΥΠ που αναφέρεται και στα λειόκαννα ή προγενέστερη ΥΠ η οποία παρούσα τροποποιεί.Ο Νόμος ειναι λιγο ασαφης...ο καθένας το ερμηνευει οπως θέλει . Αν και σε αυτη την περίπτωση βλέπω οτι μιλάει για ραβδωτα σε αγωνες...τα λειοκανα τα εχει λιγο "γραμμένα"... Θα παμε να τα κανουμε σκοπευτικα να είμαστε καθόλα νόμιμοι και μετα θα κανουν τροποποίηση της απόφασης και θα μας τους φορέσουν τους αγωνες
Δυστυχώς στα τμήματα δεν έχουν νομικές γνώσεις είναι στη κυριολεξία που θα πέσεις και με το νόμο στα χέρια να πας δεν αλλάζει κάτι για αυτούς.Δεν το εχω κάνει σκοπευτικο ακόμα δεν ξέρω ...και φοβάμαι πολυ σε ποιον θα πέσω στην αστυνομία ...πρέπει να εκτυπώσω ολο το νομο και την διευκρινιστικη ...να κανω ενα διδακτορικο στην νομολογία και να πάω ...
Ψηνόμουν για red dot αλλα οκ θα περιμένω λιγο να δω τι θα γίνει ...γιατι στην Ελλάδα όλα είναι ρευστάΔυο επιλογες υπαρχουν, αν δεν σε ενδιαφερει η μεγαλη αποθηκη, εχεις το λειοκαννο με ΑΚΚΟ και στο σκοπευτηριο ριχνεις με μειοτηρα. Και μπορεις να πας κανονικα για κυνηγι, που αν το εχεις με ΑΚΣΟ δεν μπορεις να πας για κυνηγι με αυτο το οπλο.
Είναι καλό βοήθημα αυτό το ρεντ ντοτ ?Ψηνόμουν για red dot αλλα οκ θα περιμένω λιγο να δω τι θα γίνει ...γιατι στην Ελλάδα όλα είναι ρευστά
Όπου εριξα με red dot δεν χρειάστηκε να κανω καν προπόνηση , μια βολη κέντρο ... Δεν ξερω πως θα ειναι με μονοβολα, αλλα σε αλλα σκοπευτικα όπλα ηταν παιχνίδι υπόθεσηΕίναι καλό βοήθημα αυτό το ρεντ ντοτ ?
Δηλαδη κλείνεις το ενα μάτι ή κάνεις διοφθαλμη σκόπευση ? Αυτά τα μόα που λένε τι είναι ? ( διαβαζα καποια στιγμή και λέγανε κατι για μόα)Όπου εριξα με red dot δεν χρειάστηκε να κανω καν προπόνηση , μια βολη κέντρο ... Δεν ξερω πως θα ειναι με μονοβολα, αλλα σε αλλα σκοπευτικα όπλα ηταν παιχνίδι υπόθεση
Κλεινω ματι εγω, δεν τα ξέρω τα μοα. Κλεινεις ματι κουνας λιγο την κανη εμφανίζεται ο κόκκινος κυκλος τον βαζεις στο στόχο πυροβολείς . Σε pcc ειδικα ηταν παιχνίδιΔηλαδη κλείνεις το ενα μάτι ή κάνεις διοφθαλμη σκόπευση ? Αυτά τα μόα που λένε τι είναι ? ( διαβαζα καποια στιγμή και λέγανε κατι για μόα)
Πρέπει να είναι πολύ ωραιο όντως !Κλεινω ματι εγω, δεν τα ξέρω τα μοα. Κλεινεις ματι κουνας λιγο την κανη εμφανίζεται ο κόκκινος κυκλος τον βαζεις στο στόχο πυροβολείς . Σε pcc ειδικα ηταν παιχνίδι
Το να ΜΗΝ ριχνεις με σκοπευτικα βοηθηματα, και μαλιστα οσο πιο συγχρονα γινεται, ειναι σα να εχει ανακαλυφθει το πλυντηριο ρουχων κι εσυ να λες οχι, θα συνεχιζω να τα πλενω στη σκάφη τα ρουχαΠρέπει να είναι πολύ ωραιο όντως !
Ε μπορεί να είναι παραδοσιακός....υπάρχουν και σεξουαλικα βοηθήματα δεν τρεξαμε ομως ....Το να ΜΗΝ ριχνεις με σκοπευτικα βοηθηματα, και μαλιστα οσο πιο συγχρονα γινεται, ειναι σα να εχει ανακαλυφθει το πλυντηριο ρουχων κι εσυ να λες οχι, θα συνεχιζω να τα πλενω στη σκάφη τα ρουχα
Τί εννοείς είναι ρευστά....εαν είσαι σκοπευτής με ενεργό δελτίο σκοπευτή και συμμετέχεις σε αγώνες κάνεις αίτηση στην σκοε για βεβαίωση και αγοράζεις κανονικά.....Ψηνόμουν για red dot αλλα οκ θα περιμένω λιγο να δω τι θα γίνει ...γιατι στην Ελλάδα όλα είναι ρευστά