Σπόιλερ νέου νομοσχεδίου!
Απ' ότι συζητιέται στις σελίδες σκοποβολής του φατσοβιβλίου, δεν θα επιτρέψουν εντέλει την ιδιογόμωση στα -εκτός κυνηγετικών- πυρομαχικά...
Τι έχεις βάλει στο μάτι Γιώργο; Εγώ ονειρεύομαι ένα MP 5 ( πολιτική έκδοση) ή ένα Beretta storm (Να δούμε και τιμές βέβαια...)
Τα πάντα όλα!! Αλήθεια!!! δεν ξέρω.... όλα μ' αρέσουν. Sig, H&K, CZ, KRISS VEKTOR, RUGER, BERETTA, CHIAPPA, κλπ κλπ Ευτυχώς σκάνε τελευταία κάτι λεβέντες στο σκοπευτήριο και φέρνουν κάτι καλά παιχνίδια (νόμιμα εννοείται - για τους πονηρούς...) και καμιά φορά, παράωρα, μ' αφήνουν να παίξω ένα γεμιστήρα να μου φύγει η ...τάβλα! σκέτη παιδική χαρά!!!Τι έχεις βάλει στο μάτι Γιώργο; Εγώ ονειρεύομαι ένα MP 5 ( πολιτική έκδοση) ή ένα Beretta storm (Να δούμε και τιμές βέβαια...)
Για να δούμε, τι θα δούμε! Αναμένουμε!Τα πάντα όλα!! Αλήθεια!!! δεν ξέρω.... όλα μ' αρέσουν. Sig, H&K, CZ, KRISS VEKTOR, RUGER, BERETTA, CHIAPPA, κλπ κλπ Ευτυχώς σκάνε τελευταία κάτι λεβέντες στο σκοπευτήριο και φέρνουν κάτι καλά παιχνίδια (νόμιμα εννοείται - για τους πονηρούς...) και καμιά φορά, παράωρα, μ' αφήνουν να παίξω ένα γεμιστήρα να μου φύγει η ...τάβλα! σκέτη παιδική χαρά!!!
Αλλά ξέρεις τι λέω; λέω να κάνουμε κράτει -γιατί στην Ελλάδα ζούμε και ποτέ δεν ξέρεις- και την Τρίτη πρώτα ο Θεός, όταν δημοσιευθεί ο αναθεματισμένος ο ΦΕΚ κι έχουν πάει κι όλα κατ' ευχήν, θα σου ανοίξω ένα θέμα PCC ναααααααα στην Σκοποβολή μέσα, που θα γίνει ο τρελός χαμός
...και πάνω που ήμουν έτοιμος να πάρω ένα colt python, μας έβαλαν σε γλυκές περιπέτειες... αν και μάλλον θα είναι και περισσότερες οι θέσεις όπλων στην άδεια οπλοκατοχής! υπομονή... 2+σήμερα
οχι Γιώργο, οι αγώνες για την ανανέωση της 5ετής (πλέον) άδειας των ραβδωτών (ασχέτως πλήθος όπλων), είναι όσοι ήταν, ήτοι 5 αγώνες/χρόνο...θα θέλει ξεχωριστούς αγώνες για κάθε ραβδωτό πυροβόλο όπλο και τα ανάλογα παράβολα να φανταστώ ; ( σε περίπτωση κατοχής ανω του ενος ραβδωτού πυροβόλου όπλου )
Τι μας λέει στην τελευταία φωτό ;
Ωωω ναι , τώρα που το ξαναδιαβάζω.* και να παραδώσουν την ΑΚΚΟ , άδεια κατοχής κυνηγετικού*Τι μας λέει στην τελευταία φωτό ;
Μήπως ότι θα απαγορεύεται πλέον η κατοχή και χρήση σε κυνήγι λειόκανων με προέκταση αποθήκης ( ή δυνατότητα ) ;
Και όσοι έχουν τέτοια να τα δηλώσουν σαν σκοπευτικα ;
Σε προπόνηση στο σκοπευτήριο με ανανεωμένη σκοπευτική άδεια, μπαίνει το κυνηγετικό κ ρίχνει, αλλά για να ριξει αγώνα, πρέπει να περαστεί σαν σκοπευτικό τους επόμενους 6 μήνες που σημαίνει ότι χάνει την ακκο του κ την κυνηγετική του ιδιότητα...Ψυχραιμία κύριοι..... Αν επιθυμεί ο κάτοχος λέει.... Αν εγώ έχω 7+1 και με τον μειωτηρα κυνηγάω γιατί να πάω να το δηλώσω?? Συνεχίζω με 2+1 κάνω τη δουλειά μου και όλα καλά.... Δεν βλέπω λόγο ανησυχίας.... Αυτό που θα έπρεπε να δούμε είναι το αντίστροφο δηλαδή μπορώ πλέον με δηλωμένο κυνηγετικό να μπαίνω στο σκοπευτήριο ή σε αγώνα πρακτικής?