Μακάρι να είναι η τροφήΟλα ξεκίνησαν με την αλλαγή . Μίλησα με τον γιατρο και αφου του εξήγησα πως εχει ,μου ειπε για επαναφορά στην προηγούμενη.
Δώσε λίγο μαγειρευτό ή ώμο, να στρώσει ο σκυλάκος.Τελικά πριν απο 10 μέρες είπα να δώσω αλλη μια ευκαιρία στην brit και αυτη την φορά λόγω εποχής την endurance.
Δυτυχώς το πρόβλημα με τα κόπρανα πολύ μεγαλύτερο απ την πρώτη φορά που ξεκίνησα το κουτάβι με brit. Είναι τόσο μαλακά σαν διάρροια.
Οσες φορες και να τα κάνει που ειναι αρκετές ειναι τα ίδια.Περα απ αυτο έχει αέρια που σκοτώνουν ελέφαντα. Το τρενάρω λίγο να δω μπας και αλλάξει κάτι . Μήπως συνεπεσε με κατι άλλο ,μηπως ,μήπως ..Κριμα γιατι πηρα πρόσφατα λογω του οτι τελείωνε η προσφορά 3 15κιλα.
Ετσι ακριβως Περιεχουν πολλα συντηριτικα .Αρωσταινουν τα σκυλιαΑτέρμονη συζήτηση, τα κριτήρια είναι τόσο διαφορετικά και δυστυχώς τα "κακά" διατροφικά αποτελέσματα φανερώνονται μετά από πολλά χρόνια.
Ακριβώς αυτό...Τί σκατά,βάζουν μέσα ρε...
Έτσι είναι.Πρίν χρόνια τάιζα τα σκυλιά μαγειρευτό που έφτιαχνε η μάνα με πλαταρια ζυμαρικά και λαχανικά,τα σκυλιά ήταν τούμπανο και έφταναν 15 και 16 χρόνον.. σήμερα σχεδόν όλα τα σκυλιά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.απο δερματικά μέχρι καρκίνους σε μικρές ηλικίες ,δυστυχώς πληρώνουμε πανάκριβα ότι σαβουρα μας πλασάρουν.
Εγώ αν έβλεπα τόσο έντονα συμπτώματαΜε τα κόπρανα τι έβλεπες ,πολύ μαλακά ; τοσο που δύσκολα τα μάζευες ;
2 φορες τον ταΐζω ,αλλά βλέπω να χειροτερεύει η κατάσταση . Μετά το φαγητό είναι στιγμές που το σκυλί κάνει σαν να υποφέρει και παει το κλάσιμο γόνα.
Την Παρασκευή ενδέχεται να φύγω για Ήπειρο για αρκετές μέρες και είμαι προβληματισμένος αν πρέπει να συνεχίσω ή να επανέλθω στην προηγούμενη.
Το ρυζόνερο αναφέρεται σε πολλες δημοσιεύσεις απο κτηνιάτρους για ανάλογες περιπτώσεις και γι αυτο το έδωσα.Ρύζι καλός έδωσες αλλά καλά πλυμένο πριν το βρασμό το ριζονερο λάθος ο σκύλος δεν μπορεί να χωνέψει το άμυλο. Βραστό κοτόπουλο σε μικρές δώσεις πόλεις φορές την ημερα
μηπως εχεις γευση πραλινα?Την brit αφού δεν ταίριαξε στον σκύλο μου την έβαλα για πούλημα .
Αν ενδιαφέρεται κάποιος...
Γαβ-γαβ...Την brit αφού δεν ταίριαξε στον σκύλο μου την έβαλα για πούλημα .
Αν ενδιαφέρεται κάποιος...
Καλύτερα ο σκύλος;Χθες φεύγοντας από τη δουλειά πέρασα και πήρα ένα σακί από την προηγούμενη τροφή αλλά όταν έφτασα σπίτι η γυναίκα μου εξήγησε ότι το σκυλί χθες είχε πολλές φορές διάρροια ακόμη και μέσα στο σπίτι .
Ετσι αποφάσισα να μην του δώσω ξηρά τροφή και να του δώσω μαγειρευτό με ρύζι πολύ καρότο και λίγο κοτόπουλο . Ενημέρωσα και τον γιατρό ο οποίος μου είπε να συνεχίσω κι αν δεν σταματήσει να του κάνουμε εξετάσεις στα κόπρανα.
Επίσης έβρασα ρύζι με αρκετό νερό και του έβαλα να πιει αντί σκέτο νερό ρυζόνερο. Το βράδυ γυρω στις 2 τον είδα ότι ήταν ανήσυχος και κατάλαβα ότι κάτι θα κάνει πάλι . Εβγαλε μία μάζα σαν πολτό από το μαγειρευτό που έφαγε Συνεχίζω και σήμερα και πιστεύω αν όχι από το βράδυ από αύριο να φανεί κάποια διαφορά.
Και πολύ καλό βράσιμο.Να γίνει λαπάς.Το ρυζόνερο αναφέρεται σε πολλες δημοσιεύσεις απο κτηνιάτρους για ανάλογες περιπτώσεις και γι αυτο το έδωσα.
Οσο για το ρυζι ,ναι ξέρω οτι θέλει πολύ καλο πλύσιμο.
Καλυτερα . Σταμάτησαν οι διάρροιες και οι παρενέργειες αλλα δεν του εδωσα ακόμη απο την προηγούμενη τροφή ηταν ολα καλα. Του δίνω μαγειρεμένο με καρότα ρύζι ,κοτόπουλο.Καλύτερα ο σκύλος;