Μάκης
Banned
ομορφιές με διμορφοθήκες
ομορφιές με διμορφοθήκες
ψάξε λίγο μεσω του <<πελίτι>> και την ομάδα Κομοτηνής
http://www.peliti.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=36&layout=blog&Itemid=37&lang=el
Εμένα εννοείς!Ναι δικός μου ειναι.αν το βλέπω καλά είναι <<λαντάνα έρπουσα μωβ>> http://www.antemisaris.gr/Uploads/Images/3048/Lantana-montevidensis-enlarge.jpg
ανθεκτικό στα λίγα νερά γι αυτό έχει δέσει με τον κάκτο
στα ν.προάστια όντως αντέχει,πιο βόρεια αδειάζει το χειμώνα και γρήγορα πετάει την άνοιξη
ο κήπος δικός σου είναι;;;
πολύ καθαρός μπράβο στον συντηρητή
Εμένα εννοείς!Ναι δικός μου ειναι.
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
Πω πω ομορφιες....
image hosting
image hosting
Μακη σπεσιαλιστα μήπως ξέρεις ποιο λουλούδι είναι αυτό;
Καταφέρνει και σκεπαζει μέχρι βραχοκηπους και είναι μεγάλης αντοχής και στον πάγο.
Μάκη βοήθησε αν μπορείς. Έχω στην αυλή ένα γκρέιπ φρουτ το οποίο είναι το καμάρι μου. Τον τελευταίο καιρό έχει δέσει πολύ καρπό αλλά κιτρινίζουν τα φύλλα του και πέφτουν, δημιουργώντας επάνω στα φύλλα κάτι μαύρους λεκέδες. Θα βάλω και φώτο το συντομότερο. Μπορώ να κάνω κάτι;
το ποτίζεις πολύ μάλλον από την λαχτάρα να σώσεις και να κρατήσεις τους καρπούςΜάκη βοήθησε αν μπορείς. Έχω στην αυλή ένα γκρέιπ φρουτ το οποίο είναι το καμάρι μου. Τον τελευταίο καιρό έχει δέσει πολύ καρπό αλλά κιτρινίζουν τα φύλλα του και πέφτουν, δημιουργώντας επάνω στα φύλλα κάτι μαύρους λεκέδες. Θα βάλω και φώτο το συντομότερο. Μπορώ να κάνω κάτι;
και οποιος θελει νερο να ποτιζει τον κηπο του εδω ειμαι εγω..ha ha ha.
Όχι φίλε αντιθέτως, δεν είχε ποτιστεί καθόλου. Μέχρι και τον Απρίλιο δεν τα ποτίζαμε ποτέ.το ποτίζεις πολύ μάλλον
σωστός ο ΓεράσιμοςΠάρε ένα φύλο και πηγαινέτο στον Μάκη ή σε κάποιο κοντινό σου μαγαζί με είδη κήπου..
<<οργανικό λίπασμα>>έτσι το ζητάς και είναι μη χημικόΟκ Μάκη, θα ακολουθήσω την συνταγή του λιπάσματος και του σιδήρου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή τα γκρειπ φρουτ που κάνει τα πίνω μέχρι το τελευταίο, δεν θέλω όσο γίνεται λιπάσματα.
Χειρότερα είναι τα εντομοκτονα και τα ζιζανιοκτονα.Οκ Μάκη, θα ακολουθήσω την συνταγή του λιπάσματος και του σιδήρου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή τα γκρειπ φρουτ που κάνει τα πίνω μέχρι το τελευταίο, δεν θέλω όσο γίνεται λιπάσματα.