Με ποια 28αρια ριχνατε;Στη Ν Αφρικη σε θερμοκρασιες γυρω στους 28 βαθμους μεγιστη, η παρεα εριχνε επι το πλειστον 28 γρ. 2 ατομα που την πρωτη μερα δοκιμασαν 32γρ ακομη τους ποναει το κεφαλι και ο ωμος απο τις τουφεκιες
Με ποια 28αρια ριχνατε;Στη Ν Αφρικη σε θερμοκρασιες γυρω στους 28 βαθμους μεγιστη, η παρεα εριχνε επι το πλειστον 28 γρ. 2 ατομα που την πρωτη μερα δοκιμασαν 32γρ ακομη τους ποναει το κεφαλι και ο ωμος απο τις τουφεκιες
Δεν μπορούσατε Τόλη να πάρετε από εδώ φυσίγγια;Δεν έρχονται Ελλάδα ... Ευτυχώς. JG και Imperial trap ....Τα πρώτα μετριότητα ήταν training, τα δευτέρα ήταν competition και λίγο καλύτερα
Ναι Παύλο μου άλλα εσεις ριξατε ενα καράβι φυσίγγια...........Στη Ν Αφρικη σε θερμοκρασιες γυρω στους 28 βαθμους μεγιστη, η παρεα εριχνε επι το πλειστον 28 γρ. 2 ατομα που την πρωτη μερα δοκιμασαν 32γρ ακομη τους ποναει το κεφαλι και ο ωμος απο τις τουφεκιες
¨Ναι Παύλο μου άλλα εσεις ριξατε ενα καράβι φυσίγγια...........
Πριν χρόνια ρίχναμε στο σκητ τα imperial σε 24 γρ και κάποιες φορές και τα 28 γραμμάρια. Μέτριο θα το έλεγα, αρκετά σκληρό στην ανακρουση, Όχι όμως πιο βαρύ από κάτι άλλες φωτοβολίδες που είχαμε δοκιμάσει εκείνα τα χρόνια, μάρκες δε γράφω μη παρεξηγηθώ.Δεν έρχονται Ελλάδα ... Ευτυχώς. JG και Imperial trap ....Τα πρώτα μετριότητα ήταν training, τα δευτέρα ήταν competition και λίγο καλύτερα
Το imperial σε μπλε κάλυκα είναι;Πριν χρόνια ρίχναμε στο σκητ τα imperial σε 24 γρ και κάποιες φορές και τα 28 γραμμάρια. Μέτριο θα το έλεγα, αρκετά σκληρό στην ανακρουση, Όχι όμως πιο βαρύ από κάτι άλλες φωτοβολίδες που είχαμε δοκιμάσει εκείνα τα χρόνια, μάρκες δε γράφω μη παρεξηγηθώ.
Το imperial σε μπλε κάλυκα είναι;
Ηλία εκείνα που ρίχναμε τότε ήταν σε μπλε καλυκα.Το imperial σε μπλε κάλυκα είναι;
Γιάννη έριχνα και εγώ κάτι imperial 28αρια που έγραφαν trap από έξω σε μπλε κάλυκα...Στο sporting μου άρεσαν πολύ...Κυνήγι δεν θα είχα βαλειΗλία εκείνα που ρίχναμε τότε ήταν σε μπλε καλυκα.
Γιάννη έριχνα και εγώ κάτι imperial 28αρια που έγραφαν trap από έξω σε μπλε κάλυκα...Στο sporting μου άρεσαν πολύ...Κυνήγι δεν θα είχα βαλει
30αρια; εχουμε ακρη;
4κουτες 8αρια 9αρια5 με 5.50ευρισκα καποια. Νομιζω ομως Μανο οτι τωρα νεκρη περιοδο μπορουμε να πετυχουμε τιμες. Αν ειναι κοντα στην κυνηγητικη περιοδο που πυρονουμε μας βαρανε στ αυτια.Νικό αυτή την περίοδο δεν μπορούμε εύκολα να πετύχουμε πολλά με κάποια ομαδική παραγγελία. Για 30άρια τι ποσότητα θες και σε ποια τιμή ψάχνεις, μήπως έχουμε να σου προτείνουμε..
4κουτες 8αρια 9αρια5 με 5.50ευρισκα καποια. Νομιζω ομως Μανο οτι τωρα νεκρη περιοδο μπορουμε να πετυχουμε τιμες. Αν ειναι κοντα στην κυνηγητικη περιοδο που πυρονουμε μας βαρανε στ αυτια.
Προς τα που κοιτάς για αγορά φέτος Βαγγέλη;;Καλησπέρα. Τελικά έγινε ή θα γίνει καμια ομαδική παραγγελία φυσιγγιων;
Για trap 24gr (το άλλο θα ήθελα εγώ) ανεξαρτήτως μάρκαςΠρος τα που κοιτάς για αγορά φέτος Βαγγέλη;;
(κουβέντα να γίνεται)...