Εχω και benelli.εγω θα επερνα μπενελλι πλακα κανω μην παρεξηγηθω.
Εχω και benelli.εγω θα επερνα μπενελλι πλακα κανω μην παρεξηγηθω.
[/QUOTE]Καλημέρα, μετά την νέα μου αγορά (Winchester select gold light) θα ήθελα να μου. Προτείνεται κάποιον καλο και μερακλή Οπλουργο εντός Αττικης για την τοποθέτηση ενός πελματος και για Αορτυριχους που δεν είναι τρυπημενο ουτε το κοντάκι ουτε στην κάνη υπάρχει υποδοχή... Με ενοχλεί η τσαπατσουλια και θέλω να γίνει σωστή δουλειά και προ πάντων προσεγμενη! Ευχαριστώωω!
τι φαγούρα είναι αυτή που έχεις τελευταία ρε φίλε;;;;Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει κάνει κώνο στον Κουρκουλο να μας πει τις εντυπώσεις του.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να στο εγγυηθεί κάποιος γραπτά και με υπογραφή....στο μιλητό όλοι ναι θα σου πούνΦίλε μου, ψάχνομε για βελτίωση, αλλά όχι για υπερβολές.
Τι κυνήγια κάνεις;Φίλε μου, ψάχνομε για βελτίωση, αλλά όχι για υπερβολές.
Παπατσαρούχας.Καρτέρι- τσίχλα-κυριαρινες και καμιά φάσα
Έχουν κάνει τρεις φίλοι μου και έχω δει ωραίες βελτιώσεις. Στον πρότεινα γιατί είναι ο πιο "συντηρητικός". Κώνους κάνουν και ο Ψυλάκης και ο Λιάκος.Έχεις κάνει στον παπατσαρουχα ?...υπάρχει άλλη επιλογή ?
Τασαρα κανε τη κινηση πρωτος να μαθουμε και οι υπολοιποιΕυχαριστώ και πάλι Γιώργο και θα συμφωνήσω μαζι σου.....στον Αντρέα Κουρκουλο έχει κάνει κανείς φίλος σου, γιατί και αυτός είναι συντηρητικός 4.5 με 5 Cm με οπλουργικο αλεζουαρ και όχι αυτοσχέδιο από ότι έχω ακούσει....τσιμπάει στην τιμή όμως.
Παρε ενα κικς ,μην πειραξεις το οπλο σου ,αμα στα πηγαινει μπαλα τι θα κανεις?Παναγιώτη προσπαθώ να μάθω από φίλους που το έχουν τολμήσει και να αποφασίσω μετά.
Κάνοντας κώνο θέλω να βελτιώσω την τουφεκιάς μου, μαζεύοντας τα περιφερικά σκάγια και όχι να πηγαίνει μπάλα !
Είναι μια απόφαση που θέλει πολύ σκέψη εάν θα το κάνεις και σε ποιον οπλουργό, γιατί μετά δεν υπάρχει επιστροφή.
εχω τετοια κανη με 70αρα θαλαμη εξωτερικα τσοκ 3.5 κωνο 18.55 με το 4 κυριως αλλα και το 3 γαζωνειΣτις καλιστον με αυλό 18,55 και μακρύ κώνο κατά 85 % μαζί με το πορτινγκ και την αποχρωμιωση που μπαίνει τελευταία,το τσοκακι που αποδίδει είναι ο κύλινδρος .Έτσι ενδεικτικά. Νομίζω φίλε έχεις χρόνο να δεις πριν κάνεις οτιδήποτε με ένα καλό τσοκ να διορθώσεις την κατάσταση.
Εγώ ενδεικτικά ανέφερα ότι βγάζει υπερσυγκεντρωσειςεχω τετοια κανη με 70αρα θαλαμη εξωτερικα τσοκ 3.5 κωνο 18.55 με το 4 κυριως αλλα και το 3 γαζωνει
τασο μην πειραξεις τη κανη σου βρες μια κανη κατα καιρους υπαρχουν σε καλες τιμές και μοντιφαρισε αυτην να κανεις τις δοκιμες σ