να σου πω την αληθεια ετοιμη τη πηρα δεν την ειχα πριν να δω διαφορες αλλα μπορει να ισχυει γιατι βγαζει πολυ δυνατα σκοτωματα τα τσιχλακια τα ξετιναζειΕγώ ενδεικτικά ανέφερα ότι βγάζει υπερσυγκεντρωσεις
να σου πω την αληθεια ετοιμη τη πηρα δεν την ειχα πριν να δω διαφορες αλλα μπορει να ισχυει γιατι βγαζει πολυ δυνατα σκοτωματα τα τσιχλακια τα ξετιναζειΕγώ ενδεικτικά ανέφερα ότι βγάζει υπερσυγκεντρωσεις
αφου λετε οτι και το κικς τα παει μπαλα,γιατη να παρει κικς?Παρε ενα κικς ,μην πειραξεις το οπλο σου ,αμα στα πηγαινει μπαλα τι θα κανεις?
καλη κι αυτη η εκδοχη αλλα δεν ειναι εποχες για δευτερες κανες,εχω τετοια κανη με 70αρα θαλαμη εξωτερικα τσοκ 3.5 κωνο 18.55 με το 4 κυριως αλλα και το 3 γαζωνει
τασο μην πειραξεις τη κανη σου βρες μια κανη κατα καιρους υπαρχουν σε καλες τιμές και μοντιφαρισε αυτην να κανεις τις δοκιμες σ
θυμαμαι εγω,ειναι ο τακης 1976Είναι ένας φίλος εδώ μέσα που έκανε κώνο 2 φορές στο ίδιο όπλο σε δύο οπλουργους. Τελικά μόνο ο δεύτερος έκανε δουλειά, δεν θυμάμαι ποιος είναι ο φίλος να σε βοηθησει
Γιατι αναλογα το βαθμο συσφιξεις θα το βρει και στο κατω κατω αμα δεν του αρεσει θα χασει 100 ευρω οχι 500. Μπορει να παρει και patermaster med ,οτι αρεσει στον καθενα,απλα ειπε θελει να μαζεψει τα περιφερειακα με αυτα τα τσοκ τα μαζευεις.αφου λετε οτι και το κικς τα παει μπαλα,γιατη να παρει κικς?
Στο περιπου ποσο πανε οι εργασιες για κωνο?θυμαμαι εγω,ειναι ο τακης 1976
Γιώργο το τσοκ ήταν "Beretta optima - Light Mod. σε αντιστoiχια με το 4 άστρα , η διαφορά τους στα 15 με 20 σκάγια υπέρ του Κicks, σε σχέση με το Gemini μακράν καλύτερο το Kicks.Ποιά σύσφιξη kicks δεν ήταν διαφορετική από μαμά τσοκ benelli ;
Τάσο, έχω γνωστό που έχει κάνει και στον Κούρκουλο και είναι ευχαριστημένος. Δεν νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη με ερωτήσεις γιατί δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να λέει ότι η επιλογή του δεν ήταν σωστή.
Καλημερα παιδια,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με καποιο απο τα ποζε μου.και θα ηθελα το τηλ του Γιωργου Ψυλλακη.σας ευχαριστω..
Ε πες μας περί τίνος πρόκειται αφού έκανες την αρχήΚαλημερα παιδια,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με καποιο απο τα ποζε μου.και θα ηθελα το τηλ του Γιωργου Ψυλλακη.σας ευχαριστω..
Που τον βρίσκουμε τον Ψυλλάκη;Τον Γιώργο Ψυλάκη!
Κάνε την πρόταση αύριο που θα πας στη δουλειά. Φίλε Vasilis προκαταβολικά αστειεύομαι.Χρηστάκο Δημήτρη λένε τον διευθυντή μου!!! Γαμάτο?? Μήπως να το πάρω σαν σημάδι? Γιώργο και Αντώνη έχετε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ή κάποια διεύθυνση? Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα και θέλω να πάω την καραμπίνα μου...Σας ευχαριστώ.
Μετά από 4,5 χρόνια και διευθυντή έχω αλλάξει και οπλουργο έχω βρειΚάνε την πρόταση αύριο που θα πας στη δουλειά. Φίλε Vasilis προκαταβολικά αστειεύομαι.