D
DrV
τουρκικη ειναι νομιζωΕγώ πάντως μεγάλη περιέργεια έχω για την νέα καραμπίνα της SAUER . Την SL5 . Είναι σε συνεργασία με BREDA από ότι έχω διαβάσει . Αν θα έρθει Ελλάδα βέβαια .
τουρκικη ειναι νομιζωΕγώ πάντως μεγάλη περιέργεια έχω για την νέα καραμπίνα της SAUER . Την SL5 . Είναι σε συνεργασία με BREDA από ότι έχω διαβάσει . Αν θα έρθει Ελλάδα βέβαια .
Η SAUER είναι Τουρκική ; Μπράβο !! Έκοβα φλέβες ότι είναι Γερμανική .τουρκικη ειναι νομιζω
Εγώ πάντως μεγάλη περιέργεια έχω για την νέα καραμπίνα της SAUER . Την SL5 . Είναι σε συνεργασία με BREDA από ότι έχω διαβάσει . Αν θα έρθει Ελλάδα βέβαια .
E ναι με το κυλινδρομετρο παραμασχαλα και σε αναζητηση του 18.4..Για ρώτα μερικούς που ψάχνανε με το εργαλείο και μετραγανε στα μαγαζιάha haaa
Η εταιρία είναι γερμανική ( με μεγάλη πείρα σε ραβδωτα όπλα ) . Κι όπως όλες οι μεγάλες γερμανικές στο Ζουλ . Πιθανών να την κατασκευάζει η Marocchi που φτιάχνει κι τα Breda πλέονΣτην ουσία είναι μια Ραφαελο. Το ίδιο δοκιμασμένο σχέδιο. Η εταιρεία είναι σίγουρα γερμανική. Τώρα το που κατασκευάζει τα όπλα της δεν το ξέρω.
που βγάζει τα προβληματικά 930ha haaaΠιθανών να την κατασκευάζει η Marocchi που φτιάχνει κι τα Breda πλέον
Eυκολο γιατι το ειδα στη πραξει....θαλαμες και τσοκ κομμενα στραβα εφταναν τα 36μετρα.....στη σωστη συγκεντρωση συμφωνα με την συσσφιξη,αυτοι πουλανε και εχουν βρει τροπους να καλυπτονται,προκειται φυσικα για γνωστες,και ξερουν εννοειται τη κανουν.Αλλα και οτι οι χειρηστες σαν απλοι χειρηστες θα ψαροσουν στα λεγομενα τους,γιατι απλα ο χειρηστεις φυσικα δεν γνωριζει αυτα που γνωριζει ο κατασκευαστεις,την στιγμη που παραμεινη ενας απλος χειριστεις,στη σχεση του μετο οπλο.Σωστά . Τι ξέρουν άλλωστε αυτοί που το σκέφτηκαν για 36 μέτρα .
Η εξέλιξη τον τσοκ, κώνου , θαλαμης , αυλών και μήκος κανων εξαντλήθηκε κάπου στα 1930 αν θυμάμαι σωστά . Τώρα αφού μιλάμε για κυνήγι πάντα σε 12 αρι διαμέτρημα τα 36 μέτρα είναι η σωστή δοκιμή . Τώρα εδώ μέσα όπως κι σε καφενείο ,άλλος περνει φασσες στα 60 μέτρα άλλος στα 70 ... πιθανόν έχουν ένα θέμα με την κορδέλα που μετράνε ...Eυκολο γιατι το ειδα στη πραξει....θαλαμες και τσοκ κομμενα στραβα εφταναν τα 36μετρα.....στη σωστη συγκεντρωση συμφωνα με την συσσφιξη,αυτοι πουλανε και εχουν βρει τροπους να καλυπτονται,προκειται φυσικα για γνωστες,και ξερουν εννοειται τη κανουν.Αλλα και οτι οι χειρηστες σαν απλοι χειρηστες θα ψαροσουν στα λεγομενα τους,γιατι απλα ο χειρηστεις φυσικα δεν γνωριζει αυτα που γνωριζει ο κατασκευαστεις,την στιγμη που παραμεινη ενας απλος χειριστεις,στη σχεση του μετο οπλο.
Σου ειπα το λογο γιατι να πας της δοκιμες σου πιο κατω,απο εκει και περα εσυ κανεις οτι θες,οσο για τα μετρα που λες στα θηραματα,ειναι θεμα ιδιογομωσεις που απο οτι βλεπω δεν ασχολησε,πιο πολεμιος στα λογια του καφενειου απο μενα δυσκολα......Η εξέλιξη τον τσοκ, κώνου , θαλαμης , αυλών και μήκος κανων εξαντλήθηκε κάπου στα 1930 αν θυμάμαι σωστά . Τώρα αφού μιλάμε για κυνήγι πάντα σε 12 αρι διαμέτρημα τα 36 μέτρα είναι η σωστή δοκιμή . Τώρα εδώ μέσα όπως κι σε καφενείο ,άλλος περνει φασσες στα 60 μέτρα άλλος στα 70 ... πιθανόν έχουν ένα θέμα με την κορδέλα που μετράνε ...
Το ωφέλιμο βεληνεκές μέχρι το 1950 περίπου ήταν 35 μέτρα με Full .Οταν ήρθε μετά η νέα τύπου προοδευτική πυρίτιδα και ο πλαστικός συγκεντρωτηρας πήρε αλλά 10 μετά περίπου κι πήγε 45 . Τώρα αν μπορείς κι περνεις θηράματα στα 90 κι 100 μέτρα με ειδικά τσοκ κι ειδικά φυσίγγια είναι πολύ καλό . Δεν έχω να πω κάτι άλλο .Οι δοκιμές στα 36.5 για τον απλούστατο λογο...ως εκεί θα πάρεις τα μέγιστα!!!οπλο-τσοκ-φυσιγγι!με ααααλλα τσοκς ααααλλα φυσίγγια πας παραπάνω...ως κ 90 μέτρα το βεληνεκές του 12αριου!
Εγώ όχι...αλλα έχω δει να παίρνουν στα 70-90 διαρκωςΤο ωφέλιμο βεληνεκές μέχρι το 1950 περίπου ήταν 35 μέτρα με Full .Οταν ήρθε μετά η νέα τύπου προοδευτική πυρίτιδα και ο πλαστικός συγκεντρωτηρας πήρε αλλά 10 μετά περίπου κι πήγε 45 . Τώρα αν μπορείς κι περνεις θηράματα στα 90 κι 100 μέτρα με ειδικά τσοκ κι ειδικά φυσίγγια είναι πολύ καλό . Δεν έχω να πω κάτι άλλο .
Μα αν θες καννη φωτια μονο η ιδιογομωση την παρεχει,γιατι το εργο που σου παρεχει δεν αλλαζει μονο τους αριθμους οπως γινεται με τον αυλο στο ιδιο διαμετρημα.....η τουλαχιστον παρε 10αρι ρε αδερφεΕγώ όχι...αλλα έχω δει να παίρνουν στα 70-90 διαρκως
Κάποτε θα φτάσουμε τόσο μπροστά, που δεν θα έχει λαγούς να βαράμε και θα έχουμε όπλα που ρίχνουν με το βλέμμα!Τότε εκλανες και φεύγανε λαγοί...(κυριολεκτικά έχει συμβεί)
Το θέμα είναι να πηγαίνουμε μπροστά σε όλα τα θέματα