Στέλιο, έχεις δικό σου βλητικό σταθμό και μετράς τα φυσίγγια σου ή συνεργάζεσαι με κάποια εταιρία που έχει βλητικό σταθμό?Καλημερα...Το πελεκυς ειναι ενα φυσιγγι στα 32γρ με aquilla .Καλυκα cheditte με cx 2000 καψυλι.Πιεσεις 680 bar ταχυτητες 420 m/sec Αυτο που το κανει ιδιαιτερο ειναι το κλεισιμο του με 8 αστερι.Το κλεισιμο 8 προσφερει πιο κλειστες τουφεκιες βαζοντας πιο πολλα σκαγια στο κεντρο αλλα και στην περιφερεια.Αυτο προεκυψε μετα απο δικη μου επιθυμια για ενα φυσιγγι με πιο σφιχτη τουφεκια μιας και ειμαι λατρης του καρτεριου και των πιο κλειστων τσοκ και τουφεκιας.Φιλοι μου ζητησαν να το δοκιμασουν και εμειναν παρα πολυ ευχαριστημενοι οποτε με παροτρυναν να το βγαλω στην αγορα.Βγηκε μια παρτιδα η οποια προωθηθηκε σε φιλους σε διαφορα μερη της Ελλαδος ωστε να εχω μια πιο καλη αποψη σε διαφορετικες συνθηκες καιρικες.Σιγουρα δεν ειναι το φυσιγγι της απολυτης υγρασιας...εκει εχουν οι διβασικες πυριτιδες την τιμητικη τους.Σε ενα κλιμα ομως με 70-75 % υγρασια δουλευει αψογα.Επειδη προανεφερα το καρτερι πιο πριν σε οσους φιλους το κυνηγησαν στο περπατητο με πιο ανοιχτο τσοκ πηγε υπεροχα.Σχεδον ολοι σχολιαζουν τις ...μακρινες..τουφεκιες....Περυσι βγηκε στην αγορα με παρα πολυ καλες κριτικες....Εχει βγει και σε διασπορας 32.5 γρ για ορτυκι και τσιχλες μαυρες με 6 κλεισιμο ομως καθως και σε 34γρ 8/9 αναμικτο με ΜΒ 36 και 8 κλεισιμο για το κυνηγι της μπεκατσας.Συντομα θα ανεβασω και βιντεο για το φυσιγγι....
Εννοείτε αν δεν ''μπορεί'' για κάποιους επαγγελματικους λόγους να απαντηθεί η ερώτησή μου...ok το καταλαβαίνω...