Έχω κάνει είδη την ερώτηση πριν κάποιες μέρες προτού μας επισκεφτεί o γενικός αντιπρόσωπος αυτού του tsok και πιστεύω ότι όπως μου γράψανε πολύ σωστά δεν γνωρίζανε και δεν ήτανε η κατάλληλη να μου απαντήσουνε για αυτό ρωτώ και πάλι ακριβώς τι ίδια ερώτηση που είχα κάνει πιστεύω ότι είναι ευκαιρία να λύσω την απορία μου
.xm.
Να ρωτήσω για το KICKS Buck Kicker ενώ λένε ότι είναι tsok με φρένο και ότι φρενάρει τον συγκεντρωτήρα ..τι γίνετε με τα δράμια που δεν έχουνε συγκεντρωτήρα όπως ..Remington Buckshot - Winchester-και πολλά αλλα που δεν έχουνε συγκεντρωτήρα πως δουλεύει εκεί το φρένο.Και φυσικά αν κάποιος έχει αυτό το tsok για δράμια ας μας πι την γνώμη του αν είναι όντως έτσι αν υπάρχει τόσο καλή συγκέτρωση στα δράμια..μήπως πρέπει να δουλεύουμε μονο φυσίγγια ( δράμια ) με συγκεντρωτήρα για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα..? αλλα από την άλλοι είναι ένα αμερικανικο tsok και τα αμερικανικα φυσίγγια ( δράμια ) δεν έχουνε συγκεντρωτήρα
Και σαν όπλο έχω στην κατοχή μου την Berreta extreme A400 με αυλό 18.6
Mε ενδιαφέρει το tsok για δράμια αλλα παρακαλώ θέλω μια απάντηση όσο φυσικά γίνετε πιο κοντά στην πραγματικότητα όχι γενική!!! τι θα μου δώσει παραπάνω αν το αγοράσω..και μιλάω για φυσίγγια πάντα Remington Buckshot - Winchester...που δεν έχουνε συγκεντρωτήρα.
Φιλε μου προσωπικη μου αποψη αν επιμενεις σε αυτες τις 2 συγκεκριμενες μαρκες θα απεφευγα να χρησιμοποιησω τσοκ φρενου, καθως αυτα εχουν φτειαχτει για να τσιμπανε τη βαση του συγκεντρωτηρα για χιλιοστα του δευτερολεπτου. Δεν υπαρχουν καθολου μελετες για τη συμπεριφορα τους με μαλλινη ταπα και ισως τα αποτελεσματα με την ταπα να μην ειναι καθολου σταθερα.
Υπαρχουν αρκετα εξειδικευμενα τσοκ στην αμερικανικη αγορα για δραμιαρες και για να παρεις μια καποια γευση ψαξε σε αναλογα αμερικανικα φορουμ για εντυπωσεις σε κυνηγι κογιοτ η αμερικανικου υβριδιου γουρουνιου (hog).
Ειχα ποσταρει ενα βιντεακι της Trulock με δοκιμες με ενα τετοιο τσοκακι πριν μερικους μηνες, οχι δικες μου καθοτι δεν κυνηγαω γουρουνι. Εχω ριξει ο ιδιος δραμιαρες σε στοχο με τσοκ φρενου με φοβερη συγκεντρωση στα 55 μετρα που το δοκιμασα, αλλα πρωτα ειδα ποιες δραμαριες κυκλοφορουν σε συγκεντρωτηρα στην αγορα. Η επιλογη μου ηταν τα Zerati της Β&P στα 36 γρ.
Νομιζω οτι οσο περισσοτερο ασχοληθεις με το θεμα τοσο περισσοτερο θα κατασταλαξεις ο ιδιος σε δυο με τρια τσοκ πριν κανεις τη τελικη σου επιλογη. Εγγυηση δεν θα παρεις απο κανενα, το ρισκο παντα θα υπαρχει και εκει. Μην ξεχνας οτι τις ειδικες δοκιμες στα ειδικα τσοκ οι αμερικανοι τις κανουν με πολυ ειδικα φυσιγγια, τα οποια δυστυχως δεν μπορουμε να αγορασουμε εδω.