A
AltairLusso
Το προτείνει αυτό για ατσαλινα;Τοτε μπορείς να πας σε Buck kicker που σου δίνει 17,52....
Το προτείνει αυτό για ατσαλινα;Τοτε μπορείς να πας σε Buck kicker που σου δίνει 17,52....
Ευχαριστώ πολύ Στέλιο.λοιπον γιωργο....17.98 mm ειναι......high flyer xf optima plus....kai σε full ειναι 18.16mm
κατασκευαστικα και ποιοτικα ολα τα τσοκ ριχνουν ατσαλινα.....Το προτείνει αυτό για ατσαλινα;
Οχι αυτό το προτείνει για μολύβια για ατσαλια όμως ρίξε μια ματια στο gobbling thunder.....μόλις το κοίταξα και για optima plus δίνει αρκετά σφιχτές συσφιξεις......670.675....680 για optima plusΤο προτείνει αυτό για ατσαλινα;
ακομα περιμενω απο τον αμερικανο να μου τον στειλει.....μολις ερθει θα ανεβει κι αυτοςΑρχιζει και ξεκαθαριζει το τοπιο.
Κωστα καλη δουλεια!!!!!!!!!
Αν εχεις και τον πινακα με τα Smoke ανεβασε τον αν μπορεις να συγκρινουμε συσφυξεις με τα High Flyer.
Φίλε αν ρίξεις με HF xfull ατσάλινα και πάρεις παπί πρίν τα 30 35 μέτρα στίλε μου να μου πείς..Τα δουλεύω 5χρόνια τώρα και αν δείς πόσο σφυχτό είναι με ατσάλινα θα κλαίς.Εγω τα μέτρα που σκότονα με ατσάλινα με αυτό το τσόκ δεν τα έπιανα ούτε με μολύβδινα..Μήν βλέπεις μόνο την σύσφιξη.Βλέπε και ότι είνα τσόκ φρένου και μειόνει την ουρά κατα πολύ σε σχέση με τα κανονικά τσοκ..Εγώ που δουλεύω όλη την σειρά HF δεν βγάζω απο πάνω το HF MOD.Μέχρι τα 40 μέτρα με ατσάλινα κάνει παπάδες.Το .708 αν δεν κάνω λάθος είναι ακριβώς 18,0mm, οπότε μόνο xf δεν είναι......για optima 18,6.
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση
Χρηστο γνωμη μου ειναι οτι η αποδοση ενος φυσιγγιου στην υγρασια δεν επηραζεται απο την ονομασια της πυριτιδας αλλα απο τον τροπο που εχει χρησιμοποιηθει αυτη... Εχω δοκιμασει αρκετα φυσιγγια με μονοβασικη που στην υγρασια κ στο κρυο τα "εσπαγαν" κυριολεκτικα...
... Εχει βγει και σε διασπορας 32.5 γρ για ορτυκι και τσιχλες μαυρες με 6 κλεισιμο...
Στέλιο σε πιάσαμε από τα μούτρα με τις ερωτήσεις μας αλλά αυτό δείχνει το πόσο μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για την απόκτηση πληροφοριών και γνώσεων από τα μέλη του φόρουμ και σε ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή σου.
Επειδή θα με ενδιέφερε φυσίγγι για ορτύκι, να ζητήσω και εγώ με τη σειρά μου πληροφορίες για φυσίγγια που αναφέρεις στην παράθεση που έβαλα πιο πάνω και να ρωτήσω αν έχουν δοκιμαστεί από συναδέλφους και ποιες οι εντυπώσεις τους.
καλησπερα....γεμιζεται στα 32.5 γρ σε καλυκα fiem με διασπορεα ελληνικο του θωδη.Πυριτιδα χρησιμοποιω την psb1..διαθεσιμα νουμερα 9-10....Εχω στειλει στην Κομοτηνη και τα 2 διασπορας...Οι εντυπωσεις πολυ θετικες...Γενικα οτι φυσιγγι εχω βγαλει εχει δοκιμαστει ενα χρονο πριν σε φιλους για να ακουσω σχολια.Αυτο που εχω πει και συνεχιζω να λεω οτι δεν προκειται ποτε να τροποποιησω καποιο φυσιγγι μου.Αν δεν βρω καποιο υλικο δεν γεμιζω.Οταν το ξαναβρω το συνεχιζω....θελω να βγαινω για κυνηγι κι οταν συναντω ανθρωπους που κυνηγανε με τα φυσιγγια μου να μην ακουω παραπονα....στον οποιο βαθμο βεβαια ειναι εφικτο αυτο μιας και τα γουστα ποικιλουν....
Ευχαριστώ για την απάντηση και θα ήθελα να σε συγχαρώ για τη φιλοσοφία και τον σεβασμό σου απέναντι στον πελάτη πράγμα που λείπει εδικά στον τομέα των φυσιγγίων στην ελληνική αγορά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. .shake.
Για να κλείσω το θέμα, μια τελευταία ερώτηση. Δουλεύουν καλά σε όλες τις καιρικές συνθήκες ή μειώνεται η απόδοσή τους σε κάποιες;
Σε συνθηκες απολυτης υγρασιας οχι....και το βρισκω λογικο...εκει χρειαζεσαι διβασικη πυριτιδα που "αγαπαει" την πολυ υγρασια....
Θα ανεβει αρκετα το κοστος και θα υπαρξει θεμα....Στέλιο έχεις σκεφτεί να κατασκευάσεις φυσίγγια διασποράς με πυρίτιδα που δεν επηρεάζεται η απόδοσή της από την υγρασία (διβασική ; )
Το .708 αν δεν κάνω λάθος είναι ακριβώς 18,0mm, οπότε μόνο xf δεν είναι......για optima 18,6.
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση
Και της maxus το φούλ ρίχνει ατσάλιναΤο full στα ατσαλινα και πως δινεις αυτον τον ορισμο εξαρταται απο εταιρεια σε εταιρεια. Με ατσαλινα συγκεντρωση 75% στα 36 μετρα μπορεις να παρεις και με Μ. Που σημαινει φτειαχνεις ενα τσοκακι Μ/ΙΜ με πιο ανθεκτικο υλικο και το βαπτιζεις waterfowl και δεν σου λεει κανενας τιποτα. Το πεδιο αλλαζει σιγα σιγα και εδω αναλογα τι ψαχνει ο καθενας. Η Remington για παραδειγμα στα Remchoke για τη V3 διαθετει μαμισιο Full με συσφιξη 0.033 και γραμμενο πανω στο τσοκ Steel or Lead.
Στέλιο το σκέφτομαι ζεστά για αυτό το τσοκ.Εγώ που δουλεύω όλη την σειρά HF δεν βγάζω απο πάνω το HF MOD.Μέχρι τα 40 μέτρα με ατσάλινα κάνει παπάδες.