ΠΑΝΑΣ OUTDOOR ACTIVITIES

• Thread starter Thread starter SPANAS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ρε παιδες τωρα να πιστεψω οτι αυτος ριχνει π.χ 30 φυσιγγια κ περνει 29-30 πουλια?
Μηπως αφαιρουν τις αστοχίες τους στο μονταζ κ φαινονται τοσο καλοι σκοπευτες?
Δεν αναφερομαι στα τσοκ.
Στην σκόπευση τους καθαρά εστιαζω

Ρε παιδες τωρα να πιστεψω οτι αυτος ριχνει π.χ 30 φυσιγγια κ περνει 29-30 πουλια?
Δεν αναφερομαι στα τσοκ.
προσωπικά πιστεύω ότι τα περισσότερα απ αυτά βίντεο είναι μονταρισμένα

Οχι τιποτε αλλο αλλα να μην νιβθω αχρηστος οταν ριχνω 10 φυσιγγια για να παρω 3-6 πουλια.
Υπηρξαν φορες που πηρα κ 9-10 στα 10 οπως κ μια φορά με τριπλα αλλα ειναι εξαιρεσεις αυτά.
Στο κυνηγι δεν θα ρθει παντα βολικα το θηραμα

Δεν αναφερομαι στα τσοκ.
.well done.

Μεγαλη διαφορα στη ποιοτητα της τουφεκιας υπερ του Kicks για μενα. Μονο ενα πουλι ζωντανο που ισως να μη βληθηκε σε ζωτικο σημειο, εμφανως περισσοτερα ζωντανα πουλια με το μαμισιο. Και κατι λιγες αστοχιες σε πρωτες τουφεκιες χαρακτηριστικες για τσοκ φρενου.
Στη θεση του θα λαδωνα και θα αποθηκευα το μαμισιο.

Χρηστο πολυ μικροτερη ουρα, δεν συγχωρει σκοπευτικα λαθακια

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά. η μεγάλη ουρά δικαιολογεί και την υπερβολική προσκόπευση κατά κάποιο τρόπο;

Αν ςχω λάθος συγχωρέστε με αλλα νομιζω η προσκοπευση αποκλείσετε να αλλαζει πρακτικα σε διαφορετικα ειδη τσοκ η νούμερα σκαιου.
Η συγκεντρωση ναι αλλα η προσκοπευση οχι.
Ειναι μαλλον αδυνατον ο ανθρωπος να μπορει να συνδέσει εγκεφαλικά τα δυο ώστε να εφαρμοσει διαγορετικη προσεγγιση της προσκοπευσης.
Καπου ειχα δει κ ενα βιντεο όπου έριχναν εν κίνηση σε μια λιμνη για να δουν εαν θα φαινόταν στο νερο μια μοναδικη βολή η μια οριζόντια κινουμενη βολή λογω κίνησης

Βρήκα ένα βίντεο με κυνήγι κορακοειδών που ο τύπος χρησιμοποιεί αρχικά το εργοστασιακό Full Choke της Beretta,και μετά το 2,42 το Kicks Smoke Full Choke...
Καμιά απολύτως βελτίωση πάλι για μενα περαν της εμφανώς πιο ανοιχτής τουφεκιας του δεύτερου. Όσες φορές και να το δω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κέρδισε το ένα έναντι του άλλου. Άσε που με το μαμά είδαμε και κάνα κάπνισμα, με το άλλο όχι ακομα και σε πολύ κοντινές αποστάσεις. Το βίντεο διαρκεί περίπου 7 λεπτά και με το πρώτο τσοκ μας δείχνει περίπου 2,5. Μάλλον η σύγκριση είναι εξ'αρχής στημένη :D.
Είναι τελικά μεγάλη η ανάγκη μας να αποδείξουμε ότι η επιλογή μας είναι η καλύτερη ;) (στον δημιουργό του βίντεο αναφέρομαι ).

Last edited by a moderator:
Καμιά απολύτως βελτίωση πάλι για μενα περαν της εμφανώς πιο ανοιχτής τουφεκιας του δεύτερου. Όσες φορές και να το δω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κέρδισε το ένα έναντι του άλλου. Άσε που με το μαμά είδαμε και κάνα κάπνισμα, με το άλλο όχι ακομα και σε πολύ κοντινές αποστάσεις. Το βίντεο διαρκεί περίπου 7 λεπτά και με το πρώτο τσοκ μας δείχνει περίπου 2,5. Μάλλον η σύγκριση είναι εξ'αρχής στημένη :D.
Είναι τελικά μεγάλη η ανάγκη μας να αποδείξουμε ότι η επιλογή μας είναι η καλύτερη ;) (στον δημιουργό του βίντεο αναφέρομαι ).
ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ KICKS ΛΟΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΗΣ..ΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΑΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΠΙΑ.

2Psm3sa.jpg

Εφτασε και το Buck.....να ευχαριστησω τον φιλο Στέλιο Πανα......

Σου εύχομαι να τα χαρείς φιλε μου..και μακάρι να δούμε καμια δοκιμη ...αν πραγματικά αξίζουνε
και πάλι καλορίζικο

Θα περιμένω με αγωνια να δω τι παπάδες κάνει
.well done.

Βρήκα ένα βίντεο με κυνήγι κορακοειδών που ο τύπος χρησιμοποιεί αρχικά το εργοστασιακό Full Choke της Beretta,και μετά το 2,42 το Kicks Smoke Full Choke...

Γραφή κάπου με τι νούμερο σκάγια ρίχνει αυτό ο μάγκας...?

Και να ρωτήσω τι νούμερο είναι καλά να τα ρήξης τις κάργιες 35 και άνω μετρα..?

Από θεατής του βίντεο βλέπω πιο καθαρά σκοτώματα με το Kicks.Χωρίς πολλά πολλά από το θήραμα και σε οριακές αποστάσεις.Βέβαια όπως λέει και ο Γιώργος ο χρόνος δεν είναι μοιρασμένος αλλά και πάλι υπάρχει μια διαφορά κατά την γνώμη μου.
Πάντως θα ήθελα πολύ να μάθω με τι φυσίγγια και νούμερο σκαγιών ρίχνει....xm.

Και να ρωτήσω τι νούμερο είναι καλά να τα ρήξης τις κάργιες 35 και άνω μετρα..?
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι η καρακαξα είναι πολύ ευκολοκαταβλητο πουλί, με 9ακια είναι τέζα στα 35 μέτρα. Η κουρουνα θέλει 7 ή 8.

Οταν λες κουρουνα εννοεις τον κολιο...το μαυρο δηλαδη που χει στο βιντεο η αλλιως κορακι?
Γιατί εαν εννοεις τον κορωνο το μεγαλυτερο δηλαδή πουλι που ειναι γριζομαυρο θελει το λιγοτερο 6αρι σκαι Γιώργη.

Γιατί εαν εννοεις τον κορωνο το μεγαλυτερο δηλαδή πουλι που ειναι γριζομαυρο θελει το λιγοτερο 6αρι σκαι Γιώργη.
Εγώ με 7αρια και 8αρια τις ξεραινω μέχρι τα 35 μέτρα :)
Αριστο φτιάξε το βίντεο επιτέλους. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back