προσωπικά πιστεύω ότι τα περισσότερα απ αυτά βίντεο είναι μονταρισμέναΡε παιδες τωρα να πιστεψω οτι αυτος ριχνει π.χ 30 φυσιγγια κ περνει 29-30 πουλια?
Μηπως αφαιρουν τις αστοχίες τους στο μονταζ κ φαινονται τοσο καλοι σκοπευτες?
Δεν αναφερομαι στα τσοκ.
Στην σκόπευση τους καθαρά εστιαζω
Ρε παιδες τωρα να πιστεψω οτι αυτος ριχνει π.χ 30 φυσιγγια κ περνει 29-30 πουλια?
Μηπως αφαιρουν τις αστοχίες τους στο μονταζ κ φαινονται τοσο καλοι σκοπευτες?
Δεν αναφερομαι στα τσοκ.
Στην σκόπευση τους καθαρά εστιαζω
Και κατι λιγες αστοχιες σε πρωτες τουφεκιες χαρακτηριστικες για τσοκ φρενου.
Παύλε για δώσε και μια εξήγηση σε παρακαλώ...
Χρηστο πολυ μικροτερη ουρα, δεν συγχωρει σκοπευτικα λαθακια
Καμιά απολύτως βελτίωση πάλι για μενα περαν της εμφανώς πιο ανοιχτής τουφεκιας του δεύτερου. Όσες φορές και να το δω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κέρδισε το ένα έναντι του άλλου. Άσε που με το μαμά είδαμε και κάνα κάπνισμα, με το άλλο όχι ακομα και σε πολύ κοντινές αποστάσεις. Το βίντεο διαρκεί περίπου 7 λεπτά και με το πρώτο τσοκ μας δείχνει περίπου 2,5. Μάλλον η σύγκριση είναι εξ'αρχής στημένη .Βρήκα ένα βίντεο με κυνήγι κορακοειδών που ο τύπος χρησιμοποιεί αρχικά το εργοστασιακό Full Choke της Beretta,και μετά το 2,42 το Kicks Smoke Full Choke...
ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ KICKS ΛΟΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΗΣ..ΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΑΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΠΙΑ.Καμιά απολύτως βελτίωση πάλι για μενα περαν της εμφανώς πιο ανοιχτής τουφεκιας του δεύτερου. Όσες φορές και να το δω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κέρδισε το ένα έναντι του άλλου. Άσε που με το μαμά είδαμε και κάνα κάπνισμα, με το άλλο όχι ακομα και σε πολύ κοντινές αποστάσεις. Το βίντεο διαρκεί περίπου 7 λεπτά και με το πρώτο τσοκ μας δείχνει περίπου 2,5. Μάλλον η σύγκριση είναι εξ'αρχής στημένη .
Είναι τελικά μεγάλη η ανάγκη μας να αποδείξουμε ότι η επιλογή μας είναι η καλύτερη (στον δημιουργό του βίντεο αναφέρομαι ).
Εφτασε και το Buck.....να ευχαριστησω τον φιλο Στέλιο Πανα......
Βρήκα ένα βίντεο με κυνήγι κορακοειδών που ο τύπος χρησιμοποιεί αρχικά το εργοστασιακό Full Choke της Beretta,και μετά το 2,42 το Kicks Smoke Full Choke...
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι η καρακαξα είναι πολύ ευκολοκαταβλητο πουλί, με 9ακια είναι τέζα στα 35 μέτρα. Η κουρουνα θέλει 7 ή 8.Και να ρωτήσω τι νούμερο είναι καλά να τα ρήξης τις κάργιες 35 και άνω μετρα..?
Εγώ με 7αρια και 8αρια τις ξεραινω μέχρι τα 35 μέτραΓιατί εαν εννοεις τον κορωνο το μεγαλυτερο δηλαδή πουλι που ειναι γριζομαυρο θελει το λιγοτερο 6αρι σκαι Γιώργη.