Ξέρεις κάτι?Η γνώση ειναι δύναμη και η άγνοια ευτυχία.
Πείτε μας τον λόγο που διαγράφηκε?Καλημέρα σε όλους. Αν και έχω παραιτηθεί από τα διαχειριστικά μου καθήκοντα θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για την διαχειριστική ομάδα. Τα δύο χρόνια που ήμουν εγώ διαχειριστής του φόρουμ με τα παιδιά που είναι τώρα επίσης στην διαχείριση έχουμε κάνει μόνιμο μπαν σε 3 άτομα συμπεριλαμβανομένου και του Μάκη. Ήταν πολλές οι φορές που προτάθηκε να μπανάρουμε ανθρώπους για διαφόρους λόγους. Πολλές φορές μάλιστα είχαμε βγάλει ανακοινώσεις του τύπου "η ανοχή τέλος" γιατί πράγματι είχαμε κουραστεί με τις συμπεριφορές κάποιων. Παρόλα αυτά ποτέ δεν το κάναμε και ουσιαστικά εκθέταμε τον εαυτό μας. Η διαδικασία που τηρούσαμε ήταν δημόσια παρατήρηση, warn και έπειτα ban ελπίζοντας ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Προσωπικά δεν μπορούσα να δεχτώ να κόψω τον λόγο από έναν άνθρωπο ανεξαρτήτως της προσφοράς του στο φόρουμ. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι είστε φίλοι με τον Μάκη και τον εκτιμάται. Και εγώ για πολλά χρόνια έτσι αισθανόμουν άλλωστε. Θεωρώ λάθος όμως αυτό που γίνεται αυτές τις ημέρες εδώ. Αν θέλετε να μάθετε τον λόγο που έφυγε απλά ρωτήστε τον. Αναρωτηθείτε αν έχουμε δείξει ότι είμαστε διαχείριση που κάνει ότι γουστάρει ή όχι. Αν δεν σας ικανοποιεί κάτι εδώ είμαστε να το συζητήσουμε με πμ. Δημόσια είμαστε ένα κυνηγετικό φόρουμ που τα κουτσομπολιά και οι κατινιές δεν έχουν χώρο. Αν αγαπάτε αυτόν τον χώρο σκεφτείτε λίγο και αυτή την άποψη. Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους.
Για πες μας πιο είναι το παρασκήνιο εσύ πού ξέρεις να μάθουμε και εμείς γιατί δεν πολύ γράφεις κι όλας και εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.Θα πρότεινα φιλικά να μην αγιοποιείται κανέναν, μα κανέναν εάν δεν είστε σίγουροι ότι ξέρετε όλο το παρασκήνιο.
Τίποτε δεν γίνεται τυχαία και σαφώς δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές με κανέναν "Μάκη" εδώ μέσα.... χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι, έχουμε άλλα σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε στη ζωή μας.
Απλά προτείνω πολύ φιλικά, να μην κοιτάτε επιφανειακά και τελείως επιδερμικά τα γεγονότα και μη παίρνετε εύκολα και συναισθηματικά κάποια θέση υπέρ του ενός ή του άλλου εμπλεκόμενου.
Καλή συνέχεια
Συμφωνώ μαζί σου , μίλησες σωστά.Συμφωνώ με τον @montecarlo ...Η διαχείριση γνωρίζει πολλά περισσότερα από το απλό χρήστη .
Αν η διαχείριση λοιπόν κρίνει ότι πρέπει να απομακρύνει κάποια μέλη που δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα με παρασκηνιακές δράσεις τότε καλά έκανε .
Εδώ όμως τίθεται το εξής ερώτημα .
Μόνο ο Μάκης ήταν τον πρόβλημα που το φόρουμ για άλλη μία φορά γίνεται πεδίο διαμάχης ;;;;;
Σαν παλιό μέλος και σαν ένας εκ των ιδρυτών του HL σας διαβεβαιώ ότι το πρόβλημα "Μάκης" δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα .
Εγώ αποχώρησα από το "δημιούργημα" μου λόγω του παρασκηνίου ( ομάδες viber ,facebook κλπ κλπ ) που δρούσε επί καθημερινής βάσεως και επιβουλευόταν την διαχείριση και το φόρουμ ( όπως και σήμερα ) με απίστευτες πρακτικές .
Με λίγα λόγια , αν θέλατε να κάνετε σοβαρή δουλειά και να εξυγιάνετε το φόρουμ από ανθρώπους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το υποβιβάζουν , δημιουργούν εντάσεις και προπάντων διώχνουν τις διαφορετικές φωνές , τότε θα έπρεπε να αρχίσετε από αλλού και όχι ΜΟΝΟ με τον Μάκη.
Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους , να έχετε υγεία και να περνάτε όμορφα στα κυνήγια σας με τις παρέες σας
φίλε μου, δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να σου παραθέσω δημόσια, ιστορίες και αποδεικτικά στοιχεία . Δεν είναι αυτός ο σκοπός του φόρουμ που καλοπροαίρετα κάποτε δημιουργήσαμε. Σε έναν καφέ, ένα τσίπουρο, ένα νυχτερινό οδικό ταξίδι προς τα καρτέρια θα μπορούσα να σου αποδείξω τα πάντα και θα έμενες με ανοικτό το στόμα.Για πες μας πιο είναι το παρασκήνιο εσύ πού ξέρεις να μάθουμε και εμείς γιατί δεν πολύ γράφεις κι όλας και εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.
η πρώτη γραμμή είναι δημιουργική...View attachment 6177
οποίος κατάλαβε κατάλαβε...