Μια χαρά τοποθέτηση έκανες.Τα καλύτερα όπλα στον κόσμο να ήταν θα βολευομουν με μια δευτεραντζα, αλλά δεν θα τους έδινα ούτε μισό σεντς. Συγνώμη ζητάω από πολλούς......... αλλά έτσι αισθάνομαι.
Καλό είναι ότι τουρκικο πέφτει στην αντίληψη μας να μην το αγοράζουμε.... επίσης θεωρώ απαράδεκτο μετά την πίεση που δεχόμαστε από τους κωλογειτονες να εξακολουθεί να υπάρχει θέμα στο φόρουμ με ότι έχει σχέση με Τουρκία!Σεβαστες ολες οι γνωμες,συμφωνω οτι εχουμε τραβηξει τα πανδεινα απο τους γειτονες και ακομα τραβαμε, αλλα δυστυχως αγοραζουμε προιόντα τους χωρις να το παρουμε χαμπάρι...απο πλυντήρια μεχρι πιτζάμες...
Η λογική που εκφράζει το 0-1 0-2 0-3 μου κάνει τρομερή εντύπωση ,με βρίσκει πολύ αντίθετο .Δεν κατάλαβα δηλαδή θα έπρεπε να μην με νοιάζει ότι μπορεί από κάποιο ατύχημα στο εργοστάσιο τους να δημιουργηθεί περιβαντολλογικη μόλυνση διότι αυτό τους βοηθάει να μειώνουν το κόστος ;Δεν θα λάβω υπόψιν μου ότι απλά αντιγράφουν χωρίς να επενδύουν σε έρευνα ,δεν θα λάβω υπόψιν μου ότι είναι εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης διότι καταπατούν συνέχεια ανθρώπινα δικαιώματα επειδή αυτό τους δίνει το δικαίωμα να παράγουν φτηνά .Δεν έχω πρόβλημα με τα ata και πιστεύω ότι μια χαρά θα κάνει την δουλειά του ,από την άλλη η λογική του αρθρογράφου με ξεπερνάειΔεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί σε προηγούμενα μηνύματα (είναι πολλά για να τα διαβάσω όλα χαχαχ) αλλά με καλύπτουν οι απαντήσεις του Κυπρίδημου
http://oplognosia.com/?p=10155
http://www.oplognosia.com/opla/opla100.php
Και να ξεκαθαρίσω κάτι δεν ηθικολογο δεν είπα ότι δεν θα τα έκανα στην άκρη όλα τα παραπάνω εάν δεν μπορούσα να πάρω κάτι άλλο ,αλλά όχι να παρουσιάζεται και ως νίκη από τον αρθρογράφοΗ λογική που εκφράζει το 0-1 0-2 0-3 μου κάνει τρομερή εντύπωση ,με βρίσκει πολύ αντίθετο .Δεν κατάλαβα δηλαδή θα έπρεπε να μην με νοιάζει ότι μπορεί από κάποιο ατύχημα στο εργοστάσιο τους να δημιουργηθεί περιβαντολλογικη μόλυνση διότι αυτό τους βοηθάει να μειώνουν το κόστος ;Δεν θα λάβω υπόψιν μου ότι απλά αντιγράφουν χωρίς να επενδύουν σε έρευνα ,δεν θα λάβω υπόψιν μου ότι είναι εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης διότι καταπατούν συνέχεια ανθρώπινα δικαιώματα επειδή αυτό τους δίνει το δικαίωμα να παράγουν φτηνά .Δεν έχω πρόβλημα με τα ata και πιστεύω ότι μια χαρά θα κάνει την δουλειά του ,από την άλλη η λογική του αρθρογράφου με ξεπερνάει
Η λογική που εκφράζει το 0-1 0-2 0-3 μου κάνει τρομερή εντύπωση ,με βρίσκει πολύ αντίθετο .Δεν κατάλαβα δηλαδή θα έπρεπε να μην με νοιάζει ότι μπορεί από κάποιο ατύχημα στο εργοστάσιο τους να δημιουργηθεί περιβαντολλογικη μόλυνση διότι αυτό τους βοηθάει να μειώνουν το κόστος ;Δεν θα λάβω υπόψιν μου ότι απλά αντιγράφουν χωρίς να επενδύουν σε έρευνα ,δεν θα λάβω υπόψιν μου ότι είναι εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης διότι καταπατούν συνέχεια ανθρώπινα δικαιώματα επειδή αυτό τους δίνει το δικαίωμα να παράγουν φτηνά .Δεν έχω πρόβλημα με τα ata και πιστεύω ότι μια χαρά θα κάνει την δουλειά του ,από την άλλη η λογική του αρθρογράφου με ξεπερνάει
Τα οποία όμως ξύλα δεν τα έχουν βάλει στα δικά τους όπλα ,Εάν το έγραφε ειρωνικά οκ ,απλά δεν αντιλήφθεικα κάτι τετοιοΚαλημέρα σε όλους. Φίλε μου επέτρεψε μου να σου πω οτι δεν κατάλαβες πιστεύω την έννοια με την οποία το λέει...δεν τους θαυμάζει αυτό το 0-1, 0-2 κλπ είναι ειρωνικό, αλλά ταυτόχρονα και η ωμή αλήθεια ακριβώς από το γεγονός οτι πολλοί νόμοι δεν υφίστανται εκεί γι'αυτό και <<εκμεταλλεύτηκαν>> την όλη κατάσταση. Το θέμα είναι τα τούρκικα όπλα, υπάρχουν και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Τώρα το εάν κάποιος τα αγοράζει είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Εγώ προσωπικά εάν θέλετε να ακούσετε την γνώμη μου δεν θα αγόραζα ποτέ και προσπαθώντας να μείνω καθαρά σε κριτήρια αγοραστή (εννοώ χωρίς να σκέφτομαι άλλους συναισθηματικούς λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε) δεν θα το έκανα διότι δεν μου αρέσει η αισθητική τους και έχω άλλη φιλοσοφία σχετικά με τα όπλα....θα αγόραζα ένα μεταχειρισμένο π.χ. γνωστής εταιρίας, άρα και γνωστής ποιότητας όπλο από το να αποκτήσω ένα καινούργιο αλλά χαμηλότερης ποιότητας όπλο. Αυτό και μόνο για εμένα αρκεί. Τώρα για τις αγορές στους <<απέναντι>> μην ξεχνάμε οτι ακόμα και όπλα μεγάλης αξίας από κατασκευαστές θρύλους έχουν πάνω τους κάτι που οι απέναντι έχουν πουλήσει.....και αυτό είναι κατά 90% τα ...ξύλα τους...
Όχι φίλε μου Στέλιο!! Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να σε μειώσω και να κατακρίνω την απόφαση κανενός. Απλά εξέφρασα την άποψη μου και το πώς εγώ εισπράττω την όλη κατάσταση με αυτή την ράτσα. Πίστεψε με σέβομαι απόλυτα τα πιστεύω και τις απόψεις όλων γύρω μουΜια χαρά τοποθέτηση έκανες.
Και ξεκάθαρος και χωρίς να προσβάλλεις κανέναν.
Εγώ το δέχομαι αυτό που λες όπως το λες.
Καλό είναι και οι υπόλοιποι να σέβονται την άποψη όσων θα αγόραζαν η αγόρασαν τουρκικό.
Δεν είναι ανάγκη να προσπαθούν να μας μειώσουν.
Νιώθεις ετσι;
Με γεια σου με χαρά σου κι εγώ μαζί σου αφού δεν με προσβάλλεις.
Μια χαρά τα λες εσύ.Όχι φίλε μου Στέλιο!! Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να σε μειώσω και να κατακρίνω την απόφαση κανενός. Απλά εξέφρασα την άποψη μου και το πώς εγώ εισπράττω την όλη κατάσταση με αυτή την ράτσα. Πίστεψε με σέβομαι απόλυτα τα πιστεύω και τις απόψεις όλων γύρω μου
Μεγάλη συζήτηση αυτή..... την οποία εγώ θα προτιμούσα να την κάναμε ει δυνατόν από κοντά. Δεν προσφέρεται το πληκτρολόγιοΜια χαρά τα λες εσύ.
Γιατί είπες και τα καλύτερα να ήταν δεν θα τα αγόραζες.
Αυτό δείχνει ότι δεν τα μειώνεις σαν όπλα και ούτε μειώνεις αυτούς που τα αγοράζουν.
Έχεις ένα σκεπτικό και όλα καλά.
Εγώ είπα το άλλο όμως.
Φέρει πειν βγάζαμε εδώ το ata arms sp.
Οι ίδιοι που κράζουν θα ήταν αυτοί που θα έλεγαν τα καλύτερα.
Ως αναφορά τώρα το πως σκέφτεσαι εσύ προσωπικά θα σου πω κάτι.
Αν εμείς σταματήσουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα τους θα σταματήσουν κι αυτοί να αγοράζουν τα δικά μας.
Μας συμφέρει κάτι τετοιο;
Άσε που αν γίνει αυτό φαντάσου πόσο χειρότερες θα γίνουν οι σχέσεις των δύο χωρών.
Εχω άδικο;
Θέλετε να πάμε και χειροτερα;
Μεγάλο θέμα το κάνουμε.Μεγάλη συζήτηση αυτή..... την οποία εγώ θα προτιμούσα να την κάναμε ει δυνατόν από κοντά. Δεν προσφέρεται το πληκτρολόγιο
Μόλις κάνουμε εμπάργκο θα φτιάξουν όλα.Εμπαργκο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ αυτο πρεπει να γινει... μια μερα να εισασταν στις καστανιες θα καταλαβαινατε καλα τι εστει τουρκος...κατα τα αλλα εμεις να περναμε καλα λεγοντας θεωριες του κωλου και ασε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο τη τρυπα...δυστηχως ο Ελληνας ξεχναει ευκολα,ευτηχως οχι ολοι...
Καλησπέρα σας φίλοι κυνηγοί . Έχουμε κάτι νεότερο για τα όπλα MOLOT - Bekas ?Δημήτρη καλησπέρα και καλώς ήλθες στο HL.
Το τελευταίο σου post μπορεί να παρεξηγηθεί.
Και απο φίλος και χρήσιμο μέλος για όλους μας να δώσεις λαβή για ....πανηγυρια χωρις να υπαρχει λόγος.
Σου είπε ο συνονόματος σου, οτι ο ίδιος δεν ξερει και σου δίνει συμβουλή/ λύση με το όνομα του Έλληνα ειδικού και site που ΜΠΟΡΕΙΣ στα ελληνικά να μπεις και να του ζητήσεις πληροφορίες.
Εγω το έκανα πριν 2 χρόνια και σε 2-3 εβδομάδες ο άνθρωπος δημοσίευσε απάντηση που για μένα μετράει ως γνώση ειδικού και οχι γνώμη του ...καθενος.
Ανεξάρτητα λοιπόν απο οτι μάθεις απο εδω ή απο άλλου, ρωτά και τον κ. Κυπριδημο.
Δεν πρεπει να τον ρωτήσει άλλος για σένα.
Επίσης επειδη γράφεις οτι διαβάζετε και μαθαίνετε, εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε υπεύθυνα και να "μορφωθείτε" σωστά κυνηγητικά και να μην ακούτε τις @@@κιες των άσχετων όπως π.χ. Οτι τα σκάγια τα καφτά (ζεστά!!!) ρίχνουν τα πουλια.
Σου το λέω εγω που παρά τις γνώσεις απο την ζωή και την δουλειά μου ακομη μαθαίνω.
....Ταύτα και μένω....
Πόσο έχει αυτό το όπλο φίλε;Καλησπέρα σας φίλοι κυνηγοί . Έχουμε κάτι νεότερο για τα όπλα MOLOT - Bekas ?
View attachment 11751
Κάνουμε την έρευνα μας γιατί μας ενδιαφέρει να αγοράσουμε .
Χρειαζόμαστε τα φώτα σας και περιμένουμε τις απόψεις σας . Υπάρχει κανένα γιουρούκι εκεί πέρα να μας απαντήσει ?