Αυτό το τοπικ πρεπει να καταργηθεί!!!!!
Ναιιιι Τακη!!
Καταργωντας το topik,καταργουμε αυτοματως και την τουρκικη οπλοβιομηχανια....
Αυτό το τοπικ πρεπει να καταργηθεί!!!!!
Για ποιο λόγο?Αυτό το τοπικ πρεπει να καταργηθεί!!!!!
Τι λες ρε παιδί μου.μιλανε οι Αμερικάνοι για μπενελι κλικ?αφού δεν υπαρχειRetay Arms has been awarded a United States Patent for their bolt system that eliminates the annoying defect of the “Benelli Click” present in most Civolani action shotguns, such as the Breda, the Benelli Montefeltro, Vinci, and M2, the Browning A5, Weatherby Element, Stoeger, Franchi, SKB, Girsan, and other models. All Retay Arms Masai Mara shotguns shipping today have this “Inertia Plus” action.
Πιο πολύ φταίει ο χειριστής εκεί παρά το σύστημαΤι λες ρε παιδί μου.μιλανε οι Αμερικάνοι για μπενελι κλικ?αφού δεν υπαρχει
Μα αφού λέγατε ότι δεν υπαρχει.τελικα υπάρχει ή όχι?Πιο πολύ φταίει ο χειριστής εκεί παρά το σύστημα
Εγώ δεν το έχω δει ποτέ, απο μπερετακηδες το ακουω αποκλειστικαΜα αφού λέγατε ότι δεν υπαρχει.τελικα υπάρχει ή όχι?
Αχαχαχ.και οι Αμερικάνοι μπερετακηδες είναι δηλαδήΕγώ δεν το έχω δει ποτέ, απο μπερετακηδες το ακουω αποκλειστικα
δεν ξερω, τι εχω δει μεχρι τωρα εγω λεω! αλλος μπορει να εχει δει αλλα πραγματαΑχαχαχ.και οι Αμερικάνοι μπερετακηδες είναι δηλαδή
Ναι ρε γιατρέ.σε πειραζω λιγοδεν ξερω, τι εχω δει μεχρι τωρα εγω λεω! αλλος μπορει να εχει δει αλλα πραγματα
εμένα άλλο με προβληματίζειΝαι ρε γιατρέ.σε πειραζω λιγο
Ισχύει, γι αυτο και η Benelli έχει βγάλει το Μ4 με το σύστημα argo, για αστυνομική-στρατιωτική χρήση.Εχω ακουσει κλικ αρκετα. Μονο των αεριεων εχει γερο σίγουρο κλείδωμα στην κανη με το δυνατο επανατατικο ελατηριο. Τουλαχιστον μεχρι προσφατα. Ενας λογος που κ τα στρατιωτικα ειναι ολα αεριων
Τι λες ρε παιδί μου.μιλανε οι Αμερικάνοι για μπενελι κλικ?αφού δεν υπαρχει
Εγώ δεν τους πάω με τίποτα είμαι έθνικ όσο για τα όπλα τους είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε της ίδιας ποιότητας έστω και με λίγα χρήματα παραπάνω η και με τα ιδια....και δεν νομίζω να μας πειράξει αυτό....αφού έτσι κ'αλιως εμείς θα πληρώνουμε πανωτοκια εις τους αιώνες των αιώνων!Για ποιο λόγο?
Φιλε μου καλό είναι να αγαπάς την πατρίδα και να την υποστηρίζεις. Απο την αλλη ομως ποσα παιχνιδια οικονομικά πολιτικά παίζονται? Ακομη η ιστορια που μας μαθαίνουν (που δεν ειναι και παντα αληθείς η λενε την μιση αληθεια) ειναι για να συσπειρώσει κ να δημιουργήσει έθνη μαζι με την θρησκεία. Η αλήθεια είναι παντως οτι χρησιμοποιουμεΕγώ δεν τους πάω με τίποτα είμαι έθνικ όσο για τα όπλα τους είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε της ίδιας ποιότητας έστω και με λίγα χρήματα παραπάνω η και με τα ιδια....και δεν νομίζω να μας πειράξει αυτό....αφού έτσι κ'αλιως εμείς θα πληρώνουμε πανωτοκια εις τους αιώνες των αιώνων!
Μαζι σου ειμαι..Αυτό το τοπικ πρεπει να καταργηθεί!!!!!
Θα τον ρωτησει καμια μερα η σύζυγος..για τις γυναίκες όλα τα όπλα ίδια είναι μη μασάς