Από ότι έχω ακούσει είναι αρκετά καλή πυρίτιδαΔε θυμαμαι ποιο απο ολα εχω χρησιμοποιησει-γεμισει. Ισως και το ακομα πιο ανοιχτοχρωμο.
Από ότι έχω ακούσει είναι αρκετά καλή πυρίτιδαΔε θυμαμαι ποιο απο ολα εχω χρησιμοποιησει-γεμισει. Ισως και το ακομα πιο ανοιχτοχρωμο.
Από ότι έχω ακούσει είναι αρκετά καλή πυρίτιδα
Ε ναι Τώρα αυτές είναι για κάνα παραδοσιακό ρελιασμα κ κάνα παλιό πλαγιοκαννο για να της ευχαριστηθείς.Τωρα προσωπικα δεν θα τη γεμιζα, οπως και καμμια αλλη της συγκεκριμενης εποχης. η C7 που κυκλοφορει τωρα ναι, ειναι αρκετα καλη πυριτιδα
Υπάρχουν και κουτιά που γράφουν SNIA VISCOSA αντί για Bombrini Parodi Delfino
Εχω αρκετα C7 θα τα ψαξω να δω τι εχω Σε ευχαριστω Γιωργο για τις λεπτομεριες δεν το εχω προσεξειΥπάρχουν και κουτιά που γράφουν SNIA VISCOSA αντί για Bombrini Parodi Delfino
Το γνωρίζω έχει στην Συλλογή του ο κύριος Νίκος ( DUCK NIK )Υπάρχουν και κουτιά που γράφουν SNIA VISCOSA αντί για Bombrini Parodi Delfino
Εδώ φαίνεται καθαρά Κ έχει ακόμα Ποιο ανοιχτό χρώμα κ ποιό σκούρο.
3 διαφορετικα χρωματα υπαρχουνεΕδώ φαίνεται καθαρά Κ έχει ακόμα Ποιο ανοιχτό χρώμα κ ποιό σκούρο.
Νικολα το D,N ,B γραφει Ελληνα αντιπροσωπο ;
1000 red ball
Απο τα λιγα που ξερω για τις πυριτιδες γιατι ειναι κατι που δεν καταφερε να με συγκινησει..Υπάρχουν και κουτιά που γράφουν SNIA VISCOSA αντί για Bombrini Parodi Delfino
Αυτά με τα ονόματα έχουν κ τα Δημητσάνας μερικά γράφουν ΕΛΒΥΟΠΥΡ Κ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΪΑ Ο.Ε3 διαφορετικα χρωματα υπαρχουνε
το τριτο φαινεται στην ενωση του τζαμιου
υπαρχει και το redball
Είναι εύκολο να τους καταλάβεις σε ενοχλούν κάθε μέρα ζητάνε το παίζουν φιλαράκια Εγώ τα έχω όλα κ αρχίζουν να κατηγορούν τους άλλους συλλέκτες με έχουν γύρω φέρει αρκετή από αυτούς που για εμένα είναι απλά εμποροσυλλεκτες.Ωραια ασχολια η συλλογη, αλλα απο κουβεντες με φιλους, εχω καταλαβει πως υπαρχει πολυ βρωμα. Λιγοι εχουν το παθος του συλλεκτη και την ορεξη να μοιραστουν γνωση, οι πολλοι ψαχνουν να σου φανε αν εχεις κατι της προκοπης, και να κονομησουν