Kostas ContraDosi
Moderator
Με αυτές τις αντίκες βγάζεις μεροκάματο φιλάρα ακόμη κ σήμερα, στα λιοστάσια κ στα αμπέλια λόγο μικρού όγκου...Αντικα
Με αυτές τις αντίκες βγάζεις μεροκάματο φιλάρα ακόμη κ σήμερα, στα λιοστάσια κ στα αμπέλια λόγο μικρού όγκου...Αντικα
Δεν αντιλέγω γιατί δεν έχω ασχοληθεί και ποτέ και δεν ξέρω...Με αυτές τις αντίκες βγάζεις μεροκάματο φιλάρα ακόμη κ σήμερα, στα λιοστάσια κ στα αμπέλια λόγο μικρού όγκου...
Γι αυτές τις δουλειές Antonio cararroΜε αυτές τις αντίκες βγάζεις μεροκάματο φιλάρα ακόμη κ σήμερα, στα λιοστάσια κ στα αμπέλια λόγο μικρού όγκου...
Μπορείς να βγάλεις ποιό καθαρή φωτογραφία και από άλλοι μεριά.. αυτά τα γράμματα τα έχουν Δημητσάνας στην πίσω πλευρά για το εξωτερικό.. Αλλά δεν διακρίνονται καθαρά... Τι γράφει..
γαλλικο ειναιΜπορείς να βγάλεις ποιό καθαρή φωτογραφία και από άλλοι μεριά.. αυτά τα γράμματα τα έχουν Δημητσάνας στην πίσω πλευρά για το εξωτερικό.. Αλλά δεν διακρίνονται καθαρά... Τι γράφει..
Κατάλαβα.. είπα και εγώ είδα τα ξένα που γράφουν τα ίδια..γαλλικο ειναι
περιπου 1915
Μπράβο σου είσαι τυχερός μέσα απ τα φεις μπουκ και τα φόρουμ 2 3 Έχω κρατήσει επαφή από τους 500+ Που με γύρο έφεραν για να μου πάρουν πράγματα... Και καμία 20αρια μεγαλέμποροι συλλογής που έχω γλυτώσει..Είναι αρκετοί που άρμεγουν κάποιους για 1 κουτί..Υπαρχουν ανθρωποι και υπαρχουν και οσοι σε κοιτανε ως πορτοφολι. Ευτυχως συχνα συναντω τους πρωτους, συχνοτερα απο τους δευτερους τουλαχιστον. Το συγκεκριμενο κουτακι ειναι απο την αγαπημενη πυριτιδα του μπαμπα, τουλαχιστον μια απο οσες θυμαμαι και σιγουρα και η τελευταια που γεμιζε για το 16αρι και ειναι ευγενικη χορηγια ενος φιλου για το εργαστηρι. Τον ευχαριστω και δημοσια γιαυτο