Αριστερα το ιταλικο και δεξια του Χατζηκουλουκη
Εισαγωγεας ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ 1,150 Δραχμες
Παλικάρι είναι γεμάτα;;χρειάζομαι μαύρη παλιά πυρίτιδα για ιατρικό σκοπό...
Ψάχνω για παλιά μαύρη πυρίτιδα για ιατρικό σκοπό που θα βρω;;;Μπραβο σου ,Ολα Ελληνικα ,
Καυτηριάζει τις πληγές από ινδιάνικο βέλος!Γεια σου φιλε, Ετσι απο περιεργεια που ακριβώς χρησιμοποιείται η μαυρη πυρίτιδα στην ιατρική?
...
Στην Αλλωπεκία ...νομίζω.Γεια σου φιλε, Ετσι απο περιεργεια που ακριβώς χρησιμοποιείται η μαυρη πυρίτιδα στην ιατρική?
Επίσης προσεχε αν δεν το ξέρεις γιατί η κατοχή κ η χρηση της απαγορευεται αυστηρά...
Για τον τριχωφαγο είναι πολύ δύσκολο μικρόβιο και κανένας γιατρός δεν τι θεραπεύει με κανένα φάρμακο...και η γιαγιά μου ξέρει μια συνταγή και θέλει και πυρίτιδα η οποία σε λίγο θα της τελείωση και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο αφιλοκερδώς και είναι 72 χρόνων και τώρα μαθενει εμένα το κόλπο είναι μεγάλη ιστορία ξεκινάει από την Μικρασιατική καταστροφξΓεια σου φιλε, Ετσι απο περιεργεια που ακριβώς χρησιμοποιείται η μαυρη πυρίτιδα στην ιατρική?
Επίσης προσεχε αν δεν το ξέρεις γιατί η κατοχή κ η χρηση της απαγορευεται αυστηρά...
Μπορείς να με βοηθήσεις;;;;ο Θεός να σε έχει καλαΓια τον τριχωφαγο είναι πολύ δύσκολο μικρόβιο και κανένας γιατρός δεν τι θεραπεύει με κανένα φάρμακο...και η γιαγιά μου ξέρει μια συνταγή και θέλει και πυρίτιδα η οποία σε λίγο θα της τελείωση και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο αφιλοκερδώς και είναι 72 χρόνων και τώρα μαθενει εμένα το κόλπο είναι μεγάλη ιστορία ξεκινάει από την Μικρασιατική καταστροφξ
Ναι στην αλλωπεκια η τριχωφαγο...αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα είμαι ευγνώμωνΣτην Αλλωπεκία ...νομίζω.
Οι γιαγιάδες ήξεραν κ ξέρουν πολλα αλλά και αυτό πρωτη φορα το ακουω!Για τον τριχωφαγο είναι πολύ δύσκολο μικρόβιο και κανένας γιατρός δεν τι θεραπεύει με κανένα φάρμακο...και η γιαγιά μου ξέρει μια συνταγή και θέλει και πυρίτιδα η οποία σε λίγο θα της τελείωση και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο αφιλοκερδώς και είναι 72 χρόνων και τώρα μαθενει εμένα το κόλπο είναι μεγάλη ιστορία ξεκινάει από την Μικρασιατική καταστροφξ
Δεν έχω φιλε μου.... Και ξέρω πως όσοι μαζευουν κουτιά μαυρης πυριτιδας φροντίζουν να είναι κενά γιατί αν κατσει καμμία στραβή τρέχεις κ δεν φτάνεις..Μπορείς να με βοηθήσεις;;;;ο Θεός να σε έχει καλα
ΜΒ36 κανει?Δυστυχώς εγώ δεν ασχολούμαι με πυριτιδες. ....Και εγώ από την γιαγιά μου το ήξερα με λίγο λάδι και λίγο σκόρδο ελαφρά εντριβη στο όριο του ερεθισμού δυο τρεις φορές ...δημιουργείτε κακάδι δεν το πειράζεις και με το που πέσει μονο του έβγαλες τρίχες .
Αυτή και αν κάνειΜΒ36 κανει?
Στις φασσες ξερω τι κανει,τις καραφλιαζει!Αυτή και αν κάνει
Νομίζω ότι οποιαδήποτε πυρίτιδα κάνει αρκεί να είναι σε σκόνη.
Δεν ξέρω αδερφε μου παλιά μαύρη πυρίτιδα αυτή που είναι σαν σκόνη δεν ξέρω ονόματα απλά θέλει συγκεκριμένα αυτή την παλιά γιατί ότι αλλο και να βάλεις δεν γίνεται δουλειαΜΒ36 κανει?