Εκεί λειτουργεί ανάποδαΣτις φασσες ξερω τι κανει,τις καραφλιαζει!
Εκεί λειτουργεί ανάποδαΣτις φασσες ξερω τι κανει,τις καραφλιαζει!
Από που είσαι. .που μένεις.Δεν ξέρω αδερφε μου παλιά μαύρη πυρίτιδα αυτή που είναι σαν σκόνη δεν ξέρω ονόματα απλά θέλει συγκεκριμένα αυτή την παλιά γιατί ότι αλλο και να βάλεις δεν γίνεται δουλεια
Απλά η γιαγιά κάνει άλλο κόλπο συγουρο όσους έχει κάνει έχουν βγάλει μαλλί και πολλοί περισσότερα από πριν από τα 20 το κάνει και δεν έχει πάρει ποτέ λεφτά έχουν έρθει από Γερμανία Αυστρία από όπου θες...από Αρτα ειμαιΜΒ36 κανει?
Πρωτη φορα το ακουω αλλα καταλαβα.Δυσκολο πολυ να θυμασαι.Δεν ξέρω αδερφε μου παλιά μαύρη πυρίτιδα αυτή που είναι σαν σκόνη δεν ξέρω ονόματα απλά θέλει συγκεκριμένα αυτή την παλιά γιατί ότι αλλο και να βάλεις δεν γίνεται δουλεια
Ότι λέει και ο Alex. ... Mpaik
Δυσκολο πολυ να θυμασαι.
Πας σηκωτος για πλακα με μαυρη πυριτιδα.
Και να εχει καποιος δεν την στελνει στην Αρτα π.χ.Ότι λέει και ο Alex. ... Mpaik
Κυνηγετικά νέα από Άρτα έχουμε τίποτα ? Είναι βλέπεις η εποχή τις.Ευχαριστώ πάντος αδέρφια μου για την βοηθεια θα συνεχίσω το ψάξιμο...ο Θεός να σας έχει καλα..αν μάθετε τίποτα στείλτε μου στο μέιλ lampros93kol@gmail.com....
Καλησπέρα συνάδελφε. Πέρνα από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλυτερα.Καλησπέρα σε όλη την παρέα.....καινούργιος εδώ, και έντιμος, ομοιοπαθής με κάποιους σαν εσάς!!
Συγνώμη για την ερώτηση, αλλά γίνονται κάποιες ανταλλαγές εδώ με αντικείμενο παλιά κουτιά πυρίτιδας; η κάλυκες, κάψουλια... Και ότι έχει να κάνει με vintage αντικειμενα;
Σας ευχαριστώ πολύ!!