Αναγράφεται το βάρος της πυρίτιδας ¼οκας
Ναι.. το είδα από πριν αυτα της οκας ειναι πολύ ενδιαφέρον κουτιά.
Εεε ηξερε που πηγε...
Καλο είναι για αρχείο συλλογής.. μετέπειτα το ανταλαζεις.
Βαλε κανα ελληνικό..χιχιχιΤην καλησπέρα μου στην παρέα.... Λίγα κουτιά του 1kg! View attachment 25584
Καποια στιγμή, ευχαρίστως..... Oλα όμως έχουν την δική τους αξία πιστεύω..... Απλα τα ελληνικά αρέσουν ως φαίνεται πιο πολύ....!Βαλε κανα ελληνικό..χιχιχι
Όμορφα είναι όλα.. αλλα σαν Έλληνες συλλέκτες πρέπει να ξέρουμε τα δικά μας.. και ως κουτιά και ως ιστορία.Καποια στιγμή, ευχαρίστως..... Oλα όμως έχουν την δική τους αξία πιστεύω..... Απλα τα ελληνικά αρέσουν ως φαίνεται πιο πολύ....!
Εμενα προσωπικα μου αρέσουν όλα.....
Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου "συλλέκτη"....Όμορφα είναι όλα.. αλλα σαν Έλληνες συλλέκτες πρέπει να ξέρουμε τα δικά μας.. και ως κουτιά και ως ιστορία.
Μεγάλη λέξη ο συλλέκτης.. ελάχιστοι υπάρχουν.Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου "συλλέκτη"....
Απλά μου αρέσει να τα βλέπω, τώρα αν έχω την τύχη να έχω και κάποια δικα μου; οκ....ακομα καλύτερα!!
Στα λόγια μου ερχεσαιΜεγάλη λέξη ο συλλέκτης.. ελάχιστοι υπάρχουν.
Υπάρχουν και άλλοι που τα βλέπουν για τσέπη.. χαχαχα... ναι με κανα δικαννο και τετοια υλικά.. ταξιδεύεις αλλού.Στα λόγια μου ερχεσαι
...συλλεκτης εκτός από γνώσεις σημαίνει και μεγάλη τσέπη....
Εγώ εκτός από λίγες γνώσεις που ίσως έχω, από τσέπη δεν έχω καθόλου!!
Άρα δεν ανήκω σε αυτούς ούτε σαν ιδέα, όπως έγραψα και πριν... Μου αρέσει να βλέπω όλα αυτά τα σύνεργα, και όταν κυνηγάς και με κάποια από αυτά; γεμίζει η ψυχή σου!!
Φιλε Παναγιωτη η οκα καταργηθηκε τον ιουλιο του 1959 ,Παρολα αυτα η χρηση της επεζησε εως την δεκαετια του 1990 σε συσκευασιες ουζου τσιπουρου και αλλων προιοντων , Θυμαμαι που και εμεις ειχαμε κανταρι της οκας <<και εχω ακομα ενα της οκας για αντικα >> και το γυρισαμε σε κιλα , Το οτι μερικα κουτια γραφουν της οκας δεν σιμαινει οτι ειναι τα ποιο σπανια ,Σπανιο ενα κουτι ειναι εκεινο που εινα δυσκολο να το βρεις οχι μονο παλαιοτητας αλλα λογο σπανιοτητας Υπαρχουν οπλα π,χ οι γκραδες που ενω γραφουν ημερομηνια 1874 ειχαν παραχθει εκατομυρια και η αξια τους ειναι πολλη χαμηλη ,Ειναι γεματος ο τοπος απο γκραδες που τους εχουν μετατρεψει σε κυνηγετικα ,Τωρα καποια κουτια Π,Χ το Δημητσανιτικο το κοκκινο με το λαγο ειναι τη δεκαετια 70-80 και ομως επειδη κυκλοφορησε σε περιορισμενο αριθμο ειναι σπανιο ,Τα γραφω αυτα γιατι καποια κουτια εχουν υπερτιμηθει,καπου εχει ξεφυγει το πραμα και καποιοι