Τον λαγό όμως τον βλέπω τρέχει ακόμα ...
Ήταν αργές αυτές η πυρίτιδες.. χαχαχαΤον λαγό όμως τον βλέπω τρέχει ακόμα ...
Γεια σου φιλε.Εσύ καλά τα λες!!
Συλλέκτης είναι αυτός που τα κρατά για την πάρτη του Νίκο!!
Πλέον οι περισσότεροι το βλέπουν για την τσέπη κ όχι για τη συλλογή!!
Είναι πολλοί που το κάνουν για τα
extra-δάκια κ το παίζουν κ ανύξεροι....
Άλλο η τσέπη κ άλλο το λέπη..
Το κακό είναι πως ψάχνουν κορόϊδα για να πουλήσουν ένα κουτί πυρίτιδας 20€....μια 10άδα φυσίγγια 30€ κτλ κτλ...εγώ θύμα δν θα πέσω ποτέ...υπάρχουν εδώ μέσα 2-3 έμπειστα άτομα που μια χαρά ανταλλαγές κάνω κ θα ξανά κάνω...αφού εννοείται δν προσπαθώ να κατακτήσω τα ΠΑΝΤΑ....Γιατι δηλαδη αυτο ειναι κακο
Να ψάξεις απλά να τα βρεις μόνος σου,χωρίς χρήμα.Θα περιμενω να μου τα χαρισει...ποιος;
Σε ευχαριστω οχι μονο για τις συμβουλες φιλε.Το κακό είναι πως ψάχνουν κορόϊδα για να πουλήσουν ένα κουτί πυρίτιδας 20€....μια 10άδα φυσίγγια 30€ κτλ κτλ...εγώ θύμα δν θα πέσω ποτέ...υπάρχουν εδώ μέσα 2-3 έμπειστα άτομα που μια χαρά ανταλλαγές κάνω κ θα ξανά κάνω...αφού εννοείται δν προσπαθώ να κατακτήσω τα ΠΑΝΤΑ....
ΕΓΩ αρχάριος είμαι κ αρχάριος θα μήνω Σωτήρη μου....
Να ψάξεις απλά να τα βρεις μόνος σου,χωρίς χρήμα.
Με το χρήμα είναι όλα εύκολα....εκτός κ θες να αποκτήσεις πολλά παλιά κουτιά κ φυσίγγια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.....τότε θέλει μαρούλι αδελφέ!!
Σα ντενεκέδες με σβαν είναιΤελικά βρέθεικαν,αλλά κ με το παραπάνω....
Δωράκι από ένα καλό φίλο,χωρίς καν να του τα ζητήσω,ενώ ήξερε απλώς ότι έψαχνα το Sipe & το Ideal λόγο ότι με αυτά γέμιζε ο πατέρας μου.....αν έχει ο άλλος καλή καρδιά..............
View attachment 28259
Θα σκάσω όσα πρέπει να σκάσω Παναγιώτη κ όσο θεωρω ότι αξίζουν, κ οχι όσο μου τα κοστολογουν μιλώντας μου για δήθεν σπανιότητα...αλίμονο αν ήταν όλα σπάνια...Είτε μας αρέσει είτε όχι κάποια κουτιά για να τα πάρεις θα τα σκάσεις αλλιώς τα βλέπεις από μακριά όπως τα χω σκάσει και τη ουκ ολίγες φορές και για κουτιά και για φυσίγγια η κ....α πληρώνετε δυστυχώς...
Πες το ψέματα.Σα ντενεκέδες με σβαν είναι