Gagarin ,victor και Βασίλη σας ευχαριστω.
Φίλε Τάσο δεν ξέρω αν είναι ευκρινής η φωτογραφία που φένεται ο πάφυλας,είναι μία από τις πολλές παραλλαγές των φυσιγγίων της ΕΠΚΑπιστευτα ομορφος ο καλυκας με την κοπελα..Πινακας ζωγραφικής..
Τι εφτιαχναν τοτε και τι φτιαχνουν τωρα..
Φίλε δεν το παλεύω το imgur,sorry.Το αριστερό το έχω σε μαυρο ασημί,το δεξιό δε το ξέρω.Οι φώτο φαινονται πολύμικρές,στο imgur θα κάνεις καλήτερη δουλειά!!
Με μια πρωτη ματια μαλλον winchester 209...αν ειναι οντος αυτο το ασπρο ειναι ησχιρο και το κοκκινο μεσης υσχιος.....ας πη και καποιος αλλος που μπορει να ξερη καλητεραΟι της ιδιογόμωσης παρακαλώ...
Αυτά τι είναι;
hébergement gratuit d'images
hébergeur d image gratuit
hebergeur d images
Φίλε Κώστα πανέμορφο αυτό της ΕΠΚ!!!!Φίλε Τάσο δεν ξέρω αν είναι ευκρινής η φωτογραφία που φένεται ο πάφυλας,είναι μία από τις πολλές παραλλαγές των φυσιγγίων της ΕΠΚ
Κι εγώ φίλε για winchester νομίζω.Με μια πρωτη ματια μαλλον winchester 209...αν ειναι οντος αυτο το ασπρο ειναι ησχιρο και το κοκκινο μεσης υσχιος.....ας πη και καποιος αλλος που μπορει να ξερη καλητερα
Να 'σαι καλά φίλε victor.Tα C7 ειναι σουπερ.
Αυτό είναι σίγουρο!Γιώργο απότι φένεται όσο ψάχνουμε θα βρίσκουμε,όπως λέει και ο victor.