Πολύ εντυπωσιακά φίλε ΚοΤzι.Ο Γιώργος θα τα αξιοποιήσει κατάλληλα.Γιώργο ακούς ε?
Όντως πάρα πολύ ωραία!!!Πολύ εντυπωσιακά φίλε ΚοΤzι.Ο Γιώργος θα τα αξιοποιήσει κατάλληλα.Γιώργο ακούς ε?
Με ενδιαφέρουν και τα δύο φίλε!!! Πανέμορφαααα!!!
gif upload
Το volga το βρήκα ως άδειο κάλυκα στον κυνηγότοπο.Δείτε και μία ακόμα από τις παραλλαγές του rottweil.
Δυστυχωωωώς εεεε;Αυτά Γιώργο μαζί με ότι ανεβάσω από 'δω και πέρα δυστυχως δεν υπάρχουν διπλά.Τα βάζω να τα δουν και οι υπόλοιποι φίλοι,που ενδιαφέρονται για την ιστορία του κυνηγετικού φυσιγγίου.
Δεν προτίθεμαι για κάτι τέτοιο φίλε,ωστόσο αν πέσει δεύτερο rottweil στα χέρια μου (επειδή θυμάμαι ποιος μου το έδωσε) στο υπόσχομαι.Δυστυχωωωώς εεεε;
Θα μας φτιάξεις ή θα μας χαλάσεις φίλε; Μάλλον το δεύτερο υποθέτω...
Τι έκανες πάλι;;;
Αν είναι με ρελιάστρα χειρός (που μόνο έτσι γίνεται απ' ότι ξέρω), τι να πω....
Αμα δεν υπαρχει......Τι στροφείο είναι αυτό;;;.what..asking.
Νομίζω με τα λίγα που ξέρω ότι δεν υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο που να κλείνει έτσι το χάρτινο!!
Απλά πανέμορφο!!!
Γινεται και μηχανοκινητα!Αν είναι με ρελιάστρα χειρός (που μόνο έτσι γίνεται απ' ότι ξέρω), τι να πω....
Χαχα το στρωφιο ειναι βασινη διερουμενο για να αλαζη πλακεςΤι έκανες πάλι;;;
Όταν έχεις εσύ κέφια φίλε δηλαδή, χαλάς τη μέρα των άλλων εεε;;
Τι στροφείο είναι αυτό;;;.what..asking.
Νομίζω με τα λίγα που ξέρω ότι δεν υπάρχει στο εμπόριο τέτοιο που να κλείνει έτσι το χάρτινο!!
Απλά πανέμορφο!!!
Τα σέβη μου!!!
Τι είναι;;;;.what.Χαχα το στρωφιο ειναι βασινη διερουμενο για να αλαζη πλακες
Γιάννη εδώ πάει αυτό που έλεγε κάποτε κάποιος από τα μέρη μου: " Ότι υπάρχει το 'χω και ότι δεν υπάρχει το κατασκευάζω".Αμα δεν υπαρχει......
Κανει καμια πατεντουλα....και φτιαχνει!
Ειναι πατεντιαρης και το μυαλο του το 'χει στη διαολια.....
Αυτά φίλε είναι για σας τους ημίθεους...!!Γινεται και μηχανοκινητα!
Πολυυυ χαμηλες στροφες και λιπανση για να γλυστραει και να μην τσαλακωνει το χαρτι απο την πιεση!