κωστα τι φυσιγγαρες βαζεις ; ειμαι και μεγαλος θα παθω τιποτα πρωι πρωι . Ανταλλαγη με λαδι βιολογικο και ποτροκαλια . χα ,χα , καλημερα
κωστα τι φυσιγγαρες βαζεις ; ειμαι και μεγαλος θα παθω τιποτα πρωι πρωι . Ανταλλαγη με λαδι βιολογικο και ποτροκαλια . χα ,χα , καλημερα
Καλησπερα Κωστα 252 .Μονο με αυτα που αναφερεις κανεις ανταλλαγες η και με αλλα χαρτινα ?
Καλυτερο το μελι τα πορτοκαλια ειναι ξυνα αν σε κερυθρα ακομη καλυτερα χαχαχαΑααααα .xm. προσφορές σε είδος....εγω προσφέρω μέλι Κωστας252 , μελισσοκόμος γάρ!!!
βαλτα στην ακρη θα τα βρουμε γιατι δεν κοιμηθηκα χθες τοβραδυ καθολουΚαλυτερο το μελι τα πορτοκαλια ειναι ξυνα αν σε κερυθρα ακομη καλυτερα χαχαχα
Έχω τέτοιο φίλε (δε θυμάμαι) ή δε θα κοιμηθώ απόψε;;;
αμερικανικα χαρτινα παλια 16αρια MAXIMOYM ετσι ελεγαν παλια τα MAGNUM
φιλε αυτα ειναι φυσιγγια πανω απο 70 χρονων τα εφερναν οι ελληνες μεταναστες απο αμερηκη τη δεκαετια του 1950 μπορι και να μην δουλευουν ετσι για την ιστορια τα κραταμεΚαλά εσείς έχεται οπλοστάσιο .shoot. ...παω πάσο γιατι δεν με πάιρνει , (οποιος θέλει ανταλαγή ισχύει πάντως )
Ναι φίλε μου το γνωρίζω ... χαριτολογώντας τα λεω ... να μην παρεξηγούμε......φιλε αυτα ειναι φυσιγγια πανω απο 70 χρονων τα εφερναν οι ελληνες μεταναστες απο αμερηκη τη δεκαετια του 1950 μπορι και να μην δουλευουν ετσι για την ιστορια τα κραταμε
βαλε και εσυ τιποτα να μορφωθουμε αν εχεις αδεια κουτια πυριτιδας ελληνηκα εχω λοξα μεγαληΝαι φίλε μου το γνωρίζω ... χαριτολογώντας τα λεω ... να μην παρεξηγούμε......
φιλε καλημερα στα ομορφα χανια εχω ερθη πανω απο δεκα φορες την επομενη θα βρεθουμε εχουμε την ιδια τρελαβαλε και εσυ τιποτα να μορφωθουμε αν εχεις αδεια κουτια πυριτιδας ελληνηκα εχω λοξα μεγαλη
Εχεις τα καλυτερα τελος απο τα πιο σπανια φυσιγγια
Φιλε Logan η γνωση πρεπει να μοιραζεται και να μην την εχουμε για παρτη μας αν το μελι ειναι καλο τυφλα να χουν τα φυσιγγιαΚαλά εσείς έχεται οπλοστάσιο .shoot. ...παω πάσο γιατι δεν με πάιρνει , (οποιος θέλει ανταλαγή ισχύει πάντως )