Τον ίδιο καημό είχα και γω με τα imperial φίλε άκουγα από τους παλαιότερους συνέχεια καλά λόγια αλλά δεν έτυχε να πέσουν στα χέρια μου πότε αν και κάποιοι στο νησί τα έχουν πληθώρα.τα παλιά φυσίγγια (όπως έχω ξαναπεί)δεν είναι μόνο ομορφο να τα μαζευεις αλλα κ να τα ρίχνεις,καημό το είχα να ρίξω μερικά παλιά φυσίγγια στο κυνήγι,αλλά εκτός από κάτι λίγα super x που ειχα ριξει του παππού μου,δεν είχα κάτι άλλο γιατί δεν σε πληθώρα..
Τις προάλλες είχα πάει να δω έναν γνωστό κ πιάσαμε κουβέντα για ότι έχει σχέση με το κυνήγι..το μάτι μου έπεσε απέναντι στο ράφι με τα κουτιά φυσιγγίων που φύλαγε τα δικά του καθότι ιδιογομωτης..
Ώσπου βλέπω σε ένα κουτί την λέξη "super x"..και ξέροντας ότι έχει αγοραστα παρά πολλά χρόνια ήμουν σίγουρος ότι ήταν παλιά..
Super x έχει μέσα του λέω?
Ναι,τα είχα φέρει από την Αυστραλία πριν 30 χρόνια μου λέει...
Πιάνει το κουτί κ με την φαλτσέτα κόβει την ταινία..Μου τα δείχνει(Αυστραλεζικα mark 5 με κεντρική..)κ μου λέει δικά σου..
-Σίγουρα??
-Σιγουροτατα..!!τι να τα κάνω..ρίχνω δικά μου..και μου τα έβαλε σε μια τσάντα με κάτι αλλα πραγματάκια..
Έτσι ο μικρός μου καημός θα γίνει πραγματικότητα..θα ρίξω λίγα στο κυνήγι κ τα υπόλοιπα στην άκρη..
Αυτά τα παλιά super x Νικόλα φυσιγγαρες πρόλαβα και έριξα και γω μερικά, και το 7 1/2 το αγαπημένο μου νούμερο ένα για (όλα).τασο εγω με τετοια αλλα 7 1/2 εχω καλες αναμνησεις και σε περδικα και σε φασα και σε παπι να τα ριξεις χειμωνα
IMPERIAL CAL 12 KAI CAL 16 ΧΑΡΤΙΝΑ που μηλουσαμε χθες
Ευχαριστω Γιαννη,,καλα εκανες κ μου το θύμισες γιατί έχει ενδιαφέρον μια διαφορα..Καλοριχτα Τασαρα!
Βαλε και μια το αστεροειδες...
Έρχετε και ο βενιαμήν!IMPERIAL CAL 12 KAI CAL 16 ΧΑΡΤΙΝΑ που μηλουσαμε χθες
τη πρωτοχρονια 2 χαρτινα παλια εριξα να μυρησει μπαρουτι μηπως ισωσουμε λιγο το 18Εννοειται ειναι εμπειρια. Απλα σε τοσο περιορισμενους αριθμους, σε βαζει σε σκεψεις η χρηση τους.
Εχω ριξει και γω κατα καιρους παλια τετοια, οταν ομως αρχισα να τα μαζευω καταλαβα πως παρολη την εμπειρια ορισμενα δεν ξαναβρισκονται ευκολα
Καλημερα τα 12αρια στο κουτι εχουν φωτο αντι για λαγο αγριογουρουνο Ευρημα συλλεκτικο δεν τα βρισκεις με τετοιο καψουλι μετα τα εβγαλε με φερμε ρωσικο,
Αν και αμετανοητος 32αρακιας εμπλεξα και με 36αρι χαρη του γιου μου