Βικτωρα μαζευω παλια ειδη κυνηγιου απο 11χρονων και ειμαι 55,Οπως καταλαβαινεις τα ποναω και τα μαζευω για την ιστορια ,τα τελευταια χρονια εγινε και λιγο μοδα και λιγο μπιζνα , εγω απο την πειρα τοσων χρονων πιστευω οτι το ποιο σπανιο ειναι το κουτι πυριτιδας 1/4 ΟΚΑΣ ΠΥΡΙΤΙΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΝΟ 3 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΔΙΚΑ που ειναι σιγουρα πανω απο 100 χρονωνΝικο, κατα την αποψη σου, ποιο ειναι το πιο σπανιο κομματι της συλλογης σου; Αυτο δηλαδη που σε κανει να νοιωθεις οτι ειναι το πιο ξεχωριστο και δυσκολο να βρεθει;
Αυτό με την μόδα που λέτε δεν το κατάλαβα. Πώς μπορεί να γίνει μπίζνα κάτι τέτοιο? Μπορείτε να μου το εξηγήσετε?
Αυτό με την μόδα που λέτε δεν το κατάλαβα. Πώς μπορεί να γίνει μπίζνα κάτι τέτοιο? Μπορείτε να μου το εξηγήσετε?
και ο ορος μοδα μεσα ειναι τασο ξαφνικα ολοι σε οργασμο για τα παλια πριν λιγα χρονια τα πετουσαν στα σκουπιδιαΓια μένα κανένα είδος συλλογής δεν γίνεται απο μόδα,είτε είναι τηλεκάρτες,είτε γραμματόσημα,είτε αντίκες κ δίσκοι βινυλιου..
Ο συλλέκτης ΔΕΝ πουλάει,αγοράζει η στην καλυτερη ανταλλαζει..
Υπάρχουν όμως κ ατομα που δεν ασχολούνται με συλλογές αλλά ξέρουν τι "πουλάει" κ τα μαζευουν με σκοπο το κέρδος..Απο αυτή την άποψη ο όρος μπιζνα..
Αυτη η μοδα όμως (και εν καιρό κρίσης)μήπως έγινε με μονο σκοπό την κονόμα?και ο ορος μοδα μεσα ειναι τασο ξαφνικα ολοι σε οργασμο για τα παλια πριν λιγα χρονια τα πετουσαν στα σκουπιδια
Τασο αλλο πραγμα η τηλεκαρτες αλλο τα γραμματοσιμα , κ,λ,π,και αλλο τα εργαλεια και τα κουτια του παππου μου που γεμισε για οικονομια φυσιγγια , αυτα ειναι ενθυμια και εχουν και συναισθηματικη αξια ,γιατι καποτε υπηρχε η οικοιακη οικονομια και η αυταρκια ,που καποια στιγμη τη ξεχασαμε , και να τωρα ο λογαριασμοςκαι ο ορος μοδα μεσα ειναι τασο ξαφνικα ολοι σε οργασμο για τα παλια πριν λιγα χρονια τα πετουσαν στα σκουπιδια
Νικηφορε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε, να προσθέσω και κάποιες ιταλικές καραμπινες ,καλά όπλα δεν λέω αλλά με τα λόγια τα κάνανε συλλεκτικά αν είχε και χρήση σκανδάλη η την επιγραφή της εταιρείας ακόμα καλύτερα.Δυστυχώς για πολούς είναι μπίζνα! Άλλοι δεν είχαν δουλειά και βρίκαν να πουλάνε τα πάντα. Άλλοι να σου δημιουργίσουν την ανάγκη ότι αν δεν κυνηγάς,κατέχεις ακριβό όπλο δεν είσαι κυνηγός και αυτοί για να πουλάνε! Βρίκαν ανθρώπους με μεράκι, με νοσταλγία για το παλιό και πάτησαν πάνω απλά για να πουλάνε. Μας είπαν αν δεν είσαι Άγγλος και με αντίστοιχο τουφέκι δεν είσαι κυνηγός, για να μπορούν να φέρνουν και να πουλάνε χρέπια και όλη την παράδωση του κυνηγιού σε ανθρώπους που τους αρέσει αυτή η ανάγκη που λέγετε κυνήγι!
Αs θυμηθουμε κατι απο τα παλια
Νίκο μπορείς να βγάλεις μια κοντινή να δούμε το ρελι σε παρακαλώ;
Βασιλη αυριο θα βαλω φωτο απο κονταΝίκο μπορείς να βγάλεις μια κοντινή να δούμε το ρελι σε παρακαλώ;
Βασιλη αυτο ειναι
Να είσαι καλά Νίκο, σε ευχαριστώ πολύ!Βασιλη αυτο ειναι