Ναι Μιχαλε με κεντρικη συντηξη ειναι απο πανω..σε νουμερο 3 ηταν το συγκεκριμενοΑν το Lambro μπλε ηταν κλεισμενο με κεντρικη συντηξη ειναι επι εποχης Βλαχοπουλου πριν η εταιρια πουληθει στον Ναυπλιωτη . Εχω και γω κρατησει τετοια με την παλια S4.
Παιδια συγνωμη κιολας αλλα με την κεντρικη συντηξη τι διαφορα εχουν τα φυσιγγια? Για ποιον λογο τα εκλειναν ετσι?Ναι Μιχαλε με κεντρικη συντηξη ειναι απο πανω..σε νουμερο 3 ηταν το συγκεκριμενο
Δυο ειναι οι βασικοτεροι λογοι για την κεντρικη συντηξη..ειτε γιατι το φυσιγγι εχει μεσα ψιλο μπαφερ (πολυμερικο υλικο σε σκονη) για καλυτερες συγκεντρωσεις που αν εχει μια μικρη τρυπα το αστερι μπορει να σου αδειασει το φυσιγγι ειτε για να δωσεις μια λιγο μεγαλυτερη αντισταση ξερελιασματος και να επηρεασεις τον χρονο καυσης της πυριτιδας..συνηθως το δευτερο σεναριο το βλεπεις σε αμερικανικα φυσιγγια κυριως για χοντρα θηραματα που χρησιμοποιουν πολυ προοδευτικες πυριτιδες και δεν ρελαζουν τα φυσιγγια οπως επισης και στους ιδιογομωτικους κυκλους σε σεταπ για πολυ extreme καταστασειςΠαιδια συγνωμη κιολας αλλα με την κεντρικη συντηξη τι διαφορα εχουν τα φυσιγγια? Για ποιον λογο τα εκλειναν ετσι?
Ευχαριστω φιλε!Δυο ειναι οι βασικοτεροι λογοι για την κεντρικη συντηξη..ειτε γιατι το φυσιγγι εχει μεσα ψιλο μπαφερ (πολυμερικο υλικο σε σκονη) για καλυτερες συγκεντρωσεις που αν εχει μια μικρη τρυπα το αστερι μπορει να σου αδειασει το φυσιγγι ειτε για να δωσεις μια λιγο μεγαλυτερη αντισταση ξερελιασματος και να επηρεασεις τον χρονο καυσης της πυριτιδας..συνηθως το δευτερο σεναριο το βλεπεις σε αμερικανικα φυσιγγια κυριως για χοντρα θηραματα που χρησιμοποιουν πολυ προοδευτικες πυριτιδες και δεν ρελαζουν τα φυσιγγια οπως επισης και στους ιδιογομωτικους κυκλους σε σεταπ για πολυ extreme καταστασεις
Μιχαλε εχω παρα πολλα τα μπλε , που απο 6αρια και κατω εχουν την S4 , εχω μπλε 8αρια 11 κουτια , μπλε 7αρια 9 κουτια , μπλε 6αρια 2 κουτια , μπλε 5αρια 5 κουτια , μπλε 4αρια 7 κουτια και αλλα λαμπρο με κεντηκη στιξη ντεμι μαγνουμ , καφε , μπιτουρμπο , αγοραζμενα ολα το 2000 , και τα δουλευω ακομα στης περδηκες 8αρια , 7αρια , 6αριαΑν το Lambro μπλε ηταν κλεισμενο με κεντρικη συντηξη ειναι επι εποχης Βλαχοπουλου πριν η εταιρια πουληθει στον Ναυπλιωτη . Εχω και γω κρατησει τετοια με την παλια S4.
Μιχαλε εχω παρα πολλα τα μπλε , που απο 6αρια και κατω εχουν την S4 , εχω μπλε 8αρια 11 κουτια , μπλε 7αρια 9 κουτια , μπλε 6αρια 2 κουτια , μπλε 5αρια 5 κουτια , μπλε 4αρια 7 κουτια και αλλα λαμπρο με κεντηκη στιξη ντεμι μαγνουμ , καφε , μπιτουρμπο , αγοραζμενα ολα το 2000 , και τα δουλευω ακομα στης περδηκες 8αρια , 7αρια , 6αρια