Kostas ContraDosi
Moderator
Γενικά τα Lambro τα παλιά ρε παιδιά ήταν γλύκισμα....όμορφα φυσίγγια με τα καλογραμμένα γράμματα,το κυάθιο Lambro Italy/France και αυτό το: High Velocity μας γύριζε όλους τούμπα σε απόψεις......
Γενικά τα Lambro τα παλιά ρε παιδιά ήταν γλύκισμα....όμορφα φυσίγγια με τα καλογραμμένα γράμματα,το κυάθιο Lambro Italy/France και αυτό το: High Velocity μας γύριζε όλους τούμπα σε απόψεις......
Τετοια εχω και γω ακριβως τα ιδια 62αβολα αν θυμαμαι καλα θα κοιταξω
35 γρ με Α1-36 γεμιζονταν..και μπορω να πω οτι ειναι και λιγο δυσευρετα..εχεις τοσα αλλα για τις περδικες..maionchi απο τα παλια αυτα τα πρασινα δε τα χω ξαναδει ειναι 36γρ
Δεν έχω ανοίξει τασουλη όχι!
Μπλε 10αδα πρωτη φορα βλεπω..
λιγα μηδενικα(στο ιδιο κουτι)που ειχα δει καποτε ηταν διαφανα,ιδιο καλυκα με τα 9βολα..ισως κ απο ελλειψη καλυκα..
Αν τα εβαζες σε 25αρι κουτι lambro μπλε ουτε θα καταλαβαινα διαφορα..ομοια..
Εχεις ανοιξει?
35 γρ με Α1-36 γεμιζονταν..και μπορω να πω οτι ειναι και λιγο δυσευρετα..εχεις τοσα αλλα για τις περδικες..
Αν τα ψάχνει κάποιος τα είχα δει στην Κόρινθο ΤΑΓΑΡΑΣ έχει Κ τα ροζ σε 10αδα είχε λίγα κομμάτια.
Μπλε 10αδα πρωτη φορα βλεπω..
λιγα μηδενικα(στο ιδιο κουτι)που ειχα δει καποτε ηταν διαφανα,ιδιο καλυκα με τα 9βολα..ισως κ απο ελλειψη καλυκα..
Αν τα εβαζες σε 25αρι κουτι lambro μπλε ουτε θα καταλαβαινα διαφορα..ομοια..
Εχεις ανοιξει?
35 γρ με Α1-36 γεμιζονταν..και μπορω να πω οτι ειναι και λιγο δυσευρετα..εχεις τοσα αλλα για τις περδικες..
Παρολο τα χρονακια τους και δουλευουν και σκοτωνουν ακομα
εΕυρωπαικα της ιδιας χρονικα περιοδου παθενουν πολλες αφλογιστιεςΠαρολο τα χρονακια τους και δουλευουν και σκοτωνουν ακομα
Αυτοσχεδια φυσιγγιοθηκη ραμενη με δερμα πανω σε καναβινη στρατιωτικη ζωνη με φυσιγγια χαρτινα γεμιστα,Μπορι παλια να μην ειχαν εξοπλισμους αλλα ειχαν πολλα θυραματα
Χαρτινο παλιο φυσιγγι VESP πατρων σε καλυκα παραγγελια στην RAUCHOSES
σακη το ενα πακετο το θελω εγω σου στειλα πμ!σημερα κονωμησα ενα κουτακι λαμπρο 7αρακια απο τον νουνομου παλιος κυνηγος και εχη να μου δωση αλα δυο,,πριν 3 χρονια μου ειχε δωση καμια 10αρια κουτακια 8αρια και τα εκαψα κανονικα στα τρυγονια γρυγορο φυσιγκακι,,αλα δεν αναφερη στο κουτι η στο φυσιγκι τα γραμαριαthink εγω λεω για 31 γραμαρια μιας και ειναι πωλη παλιααα σηρα της λαμπρο