Kostas ContraDosi
Moderator
Μη του φουσκώνεις τα μυαλά ρε σατανά......Τα παλιά φυσίγγια είναι ιερά κειμήλια ωρέ....κρατα 3,4 και μπουμπουνατα μην τους ακους
Μη του φουσκώνεις τα μυαλά ρε σατανά......Τα παλιά φυσίγγια είναι ιερά κειμήλια ωρέ....κρατα 3,4 και μπουμπουνατα μην τους ακους
Έχω μερικά, 7-8, από το καθένα ... γι'αυτό θυσίασα 2 προς ικανοποίηση της περιέργειάς μας !!!Μπραβο Στελιο! μια ακομα πολυ καλη δουλεια!!
Αλλα δεν τα λυπηθηκες τα κακομοιρα..
Αφού ο συγκεντρωτήρας ήταν της B&P, τώρα που το ξανασκέφτομαι για την πυρίτιδα, μήπως ήταν κι αυτή της B&P ;;;;;;;;;; Τα φυλλίδια είναι λεπτά και γυαλιστερά οπότε παίζει να είναι και "τροποποιημένη" ... όπως έγραψα και παραπάνω το χρώμα είναι σκούρο πράσινο κυπαρισσί, κάποια πρόγονος της F2 ίσως ... δεν ξέρω και τι μπαρούτια έβγαζε η Β&Ρ εκείνες τις εποχές.Τον ιδιο ειχαν κ τα παλια ασημοπαφυλα waidmansheil
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-235
Αρχες του '80 κ τα επομενα χρονια υπηρχε διαφημιση τις lambro οτι γεμιζει με την D8 ( snia) και Noria(αυτη δεν την ξερω)...Αφού ο συγκεντρωτήρας ήταν της B&P, τώρα που το ξανασκέφτομαι για την πυρίτιδα, μήπως ήταν κι αυτή της B&P ;;;;;;;;;; Τα φυλλίδια είναι λεπτά και γυαλιστερά οπότε παίζει να είναι και "τροποποιημένη" ... όπως έγραψα και παραπάνω το χρώμα είναι σκούρο πράσινο κυπαρισσί, κάποια πρόγονος της F2 ίσως ... δεν ξέρω και τι μπαρούτια έβγαζε η Β&Ρ εκείνες τις εποχές.
Σκουρο πρασινο κυπαρισσι εβγαινε η ΜΒ 209 αν θυμαμαι καλα. Δεν την εχω δει ομως ποτε για να μπορω να εκφερω γνωμη.
Επισης KUropatwa δεν ειναι
οχι στελιο αμαρτια ειναι μολις μου ερθουν απο τ σακη θα σφαξω εγω εναΈχω μερικά, 7-8, από το καθένα ... γι'αυτό θυσίασα 2 προς ικανοποίηση της περιέργειάς μας !!!
Έχω κι ένα σαν αυτά που συζητούσατε προχθές (σαν αυτά που έβαλε ο Sakis-pointer), πράσινο με κοντό πάφυλα LAMBRO ITALY σε Νο.8 ... και μπήκα στον πειρασμό να το σφάξω ... αλλά αυτό το έχω μοναδικό και, όπως το λες, το λυπήθηκα !!!
Αφού ο συγκεντρωτήρας ήταν της B&P, τώρα που το ξανασκέφτομαι για την πυρίτιδα, μήπως ήταν κι αυτή της B&P ;;;;;;;;;; Τα φυλλίδια είναι λεπτά και γυαλιστερά οπότε παίζει να είναι και "τροποποιημένη" ... όπως έγραψα και παραπάνω το χρώμα είναι σκούρο πράσινο κυπαρισσί, κάποια πρόγονος της F2 ίσως ... δεν ξέρω και τι μπαρούτια έβγαζε η Β&Ρ εκείνες τις εποχές.
Κάποιος που να τις ξέρει καλύτερα;;;; Βίκτωρα που είσαι, ρίξε καμιά ιδέα !!!!
δεν σφαζης κανα κατσικακι να φαμεεε και ασε τα φυσιγκιαμουsteakοχι στελιο αμαρτια ειναι μολις μου ερθουν απο τ σακη θα σφαξω εγω ενα
Γεια σας ρε μαγκες Αυτα μου τα χαρισε ενας φιλος μουειναι 32 γραμ, σκαγια μαλλινοταπα και μου ειπε οτι θεριζαν,Δεν γραφουν Ελληνα εισαγωγεα Θα τα καψω στις περδικες Και ωραιο κουτι
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=182632 γραμ, σκαγια μαλλινοταπα
Αυτο γινοταν πολυ παλια καποιες φορες οπως κ στα κουτια πυριτιδας..Δεν γραφουν Ελληνα εισαγωγεα
Θα τα φέρουν οι Αφοί: GRIFON ή ΚANNIS....http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=1826
Αυτο γινοταν πολυ παλια καποιες φορες οπως κ στα κουτια πυριτιδας..
Tα συγκεκριμενα ειναι απο τον "τελευταιο" αντιπροσωπο των eley που ηταν οι Αφοι Βραχνου στον Πειραια..
Τα eley αρχες δεκαετιας του '70 τα "εφεραν" οι Ψαραυτης-Θεοχαρης-Βραχνος στην Αθηνα..
Και για καποιο διαστημα κατα την δεκαετια του '80 ειχε παρει την αντιπροσωπεια ο Σεσελες(mossberg)..
Τωρα να δουμε ποιος θα τα φερει..
Καλυκες WINCHESTER AA
Ρε Νικολάκι τη φυσέκια είναι τούτα;; Πρωτότυπο κουτί....Ξέρουμε κατασκευαστή,γραμμάρια,πυρίτις και χρονολογία;;;