Θυμαμαι τα δραμια που επαιρνε ο πατερας μου με τα ασπρα γραμματα!!! Κ ορισμενα πιο παλια ειχαν περιεργο κλεισιμο (πρεπει να εχω ενα θα το βγαλω ψωτο...)
Η Remington για εμένα είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στην θαλαμη του όπλου μ..
Θυμαμαι τα δραμια που επαιρνε ο πατερας μου με τα ασπρα γραμματα!!! Κ ορισμενα πιο παλια ειχαν περιεργο κλεισιμο (πρεπει να εχω ενα θα το βγαλω ψωτο...)
Και ευτυχώς Νικόλα συνεχίζει αυτό το express το χουν λατρέψει γενιές και γενιές .Η Remington για εμένα είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στην θαλαμη του όπλου μ..
Φιλε μου και εγω μετα απο πολλες δοκιμες και τουφεκιες (σε θηραματα) εκει καταληγω! Στα δραμια που εχω ασχοληθει αρκετα με δοκιμες, τα remington εχουν αυτο το κατι που παει το ιδιο παντως καιρου και οπλου (τουλαχιστον σε αυτα που εχω δοκιμασει)! Και εχω δοκιμασει σχεδον οτι κυκλοφορει απο Αμερικανικο εως Ελληνικο, Ευρωπαικο....Η Remington για εμένα είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στην θαλαμη του όπλου μ..
Στην ΠΈΡΔΙΚΑ πάντα 2ρο 3το το 7,5 αρι και 6αρι 2 κουτιά με φτάνουν το χρόνο άς είναι κ ακριβά... άσε που διάβασα το καλοκαίρι ότι θα κλείσει κ πήγα πήρα 6 κουτιά.Και ευτυχώς Νικόλα συνεχίζει αυτό το express το χουν λατρέψει γενιές και γενιές .
Φιλε μου και εγω μετα απο πολλες δοκιμες και τουφεκιες (σε θηραματα) εκει καταληγω! Στα δραμια που εχω ασχοληθει αρκετα με δοκιμες, τα remington εχουν αυτο το κατι που παει το ιδιο παντως καιρου και οπλου (τουλαχιστον σε αυτα που εχω δοκιμασει)! Και εχω δοκιμασει σχεδον οτι κυκλοφορει απο Αμερικανικο εως Ελληνικο, Ευρωπαικο....
Είχε ακουστεί από καιρό ότι δεν πήγαινε καλά , δεν ήμουν ποτέ φίλος τούς στο κυνήγι της πέρδικας πάντα μαρεσαν τα ιταλικά .Στην ΠΈΡΔΙΚΑ πάντα 2ρο 3το το 7,5 αρι και 6αρι 2 κουτιά με φτάνουν το χρόνο άς είναι κ ακριβά... άσε που διάβασα το καλοκαίρι ότι θα κλείσει κ πήγα πήρα 6 κουτιά.
Κ τα MB 7ΑΡΙΑ 6αρια 36 ΓΡΑΜΜΆΡΙΑ πολύ δουλεύω είναι κ ο καιρός είναι τα υψόμετρα που παίζουν ρόλο αν τα πηγαίνει το όπλο μαςΕίχε ακουστεί από καιρό ότι δεν πήγαινε καλά , δεν ήμουν ποτέ φίλος τούς στο κυνήγι της πέρδικας πάντα μαρεσαν τα ιταλικά .
Φυσιγγαρα...
Ωραίο φυσίγγι Νίκο. Δν το έχω ξανά δει....
Γενικά τα φυσίγγια Αφοί Λάμπρο τα παλιά ήταν τα κορυφαία στην Ελλάδα κ από πολλά ευρωπαϊκά άποψη μου βέβαια... Κ από όσα έχω προλάβει κ δοκιμάσει σήμερα... Δεν τα πρόλαβα κ όλα..Φυσιγγαρα...
Έχουν Την ομορφιά τούς όλα τα παλιά αλλά τα ελληνικά μας κλέβουν την καρδιά!Ωραίο φυσίγγι Νίκο. Δν το έχω ξανά δει....
Παλιές εποχές με μονοκανο investarm στις τσίχλες 18 χρονών τι να καταλάβεις από ανακρουση .
Κώστα, και με το μονόκαννο Baikal έχω ρίξει πολλά στις τσίχλες και δεν καταλάβαινα τίποτα !!! Και μάλιστα με αυτά είχα τα μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας, κάποιες μέρες ήταν κάθε φυσίγγι και πουλί κάτω !!!Παλιές εποχές με μονοκανο investarm στις τσίχλες 18 χρονών τι να καταλάβεις από ανακρουση .
99 - 2000 πρεπει να ήταν Στέλιο θυμάμαι ήταν αρκετά ζωηρά με κεντρική σύντηξη ήταν αλλά όπως λες πολύ αποτελεσματικά.Κώστα, και με το μονόκαννο Baikal έχω ρίξει πολλά στις τσίχλες και δεν καταλάβαινα τίποτα !!! Και μάλιστα με αυτά είχα τα μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας, κάποιες μέρες ήταν κάθε φυσίγγι και πουλί κάτω !!!
Βέβαια όχι αυτά τα πολύ παλιά, τα νεώτερα χωρίς την κεντρική σύντηξη, εποχές κάπου 2008 - 2010. Το ίδιο επίσης και λίγο παλιότερα, γύρω στο 2000 με τη Mossberg ...
Για μένα ίσως το καλύτερο φυσίγγι της Lambro (από αυτά που έχω δοκιμάσει), μαζί με τα σκοπευτικά της !! Και μάλλον το μοναδικό φυσίγγι με διβασική πυρίτιδα που μου έχει κάτσει καλά κι έχω συμπαθήσει ...