Kostas ContraDosi
Moderator
Ωραία τα φυσιγγάκια σου με το όμορφο decor από πούπουλα....Πες τουλάχιστο βρε Νικόλα και τη μάρκα των φυσιγγίων να ξέρουμε τη είναι...
Ωραία τα φυσιγγάκια σου με το όμορφο decor από πούπουλα....Πες τουλάχιστο βρε Νικόλα και τη μάρκα των φυσιγγίων να ξέρουμε τη είναι...
Καλησπέρα Κώστα...εσυ είπες να μην τα λεω Κ σε πιάσει τίποτα..χαχαχαχα... Είναι Imperial ivi 20cal τα πορτοκαλι οι κόκκινοι κάλυκες φιοκι 28ΑΡΙΑ κ το πράσινο Nobel 32αρι..Ωραία τα φυσιγγάκια σου με το όμορφο decor από πούπουλα....Πες τουλάχιστο βρε Νικόλα και τη μάρκα των φυσιγγίων να ξέρουμε τη είναι...
Όχι ρε μη φοβάσε....είμαι ακόμη νεότατος..... Ακόμα δουλεύουν πολύ καλά τα WEBER καρμπυρατέρ μου...!!!είπες να μην τα λεω Κ σε πιάσει τίποτα
Όχι ρε μη φοβάσε....είμαι ακόμη νεότατος..... Ακόμα δουλεύουν πολύ καλά τα WEBER καρμπυρατέρ μου...!!!
Εσύ βάζε φυσίγγια να τα θυμόμαστε και να τα χαζεύουμε.......Drag day έχει αύριο να ξέρεις!!!
Τότε έχει drag day της επόμενες μέρες!Όχι ρε μη φοβάσε....είμαι ακόμη νεότατος..... Ακόμα δουλεύουν πολύ καλά τα WEBER καρμπυρατέρ μου...!!!
Εσύ βάζε φυσίγγια να τα θυμόμαστε και να τα χαζεύουμε.......
Η πυριτιδα σαν τις Αμερικανικες μοιαζει..Φυσίγγια Star Hellas Extra 36gr No:3 Δ.Καρδαράς (πύργος) χρονολογίας περίπου 1997 (αν με πληροφόρισαν σωστά)....έσφαξα κ ένα για νεκροψία.....
teagan irish name
url=https://postimg.cc/wRxBDNx8][/url]
Μάλλον πρόκειτε για παλαιά Πυργιώτικη νάρκη....
Ωραίος.....
Φυσίγγια Star Hellas Extra 36gr No:3 Δ.Καρδαράς (πύργος) χρονολογίας περίπου 1997 (αν με πληροφόρισαν σωστά)....έσφαξα κ ένα για νεκροψία.....
teagan irish name
url=https://postimg.cc/wRxBDNx8][/url]
Μάλλον πρόκειτε για παλαιά Πυργιώτικη νάρκη....
Η πυριτιδα σαν τις Αμερικανικες μοιαζει..
Δν ξέρω....Μου φάνηκε περίεργη...Ιδικά στο χρώμα που είναι κατάμαυρη....Jk3....thinkthinkthink
Και ο Στέλιος είχε σφάξει ένα τσιχλοφυσιγγο του παλιότερα και μας έμεινε η απορία ?Δν ξέρω....Μου φάνηκε περίεργη...Ιδικά στο χρώμα που είναι κατάμαυρη....
Πράγματι σαν αμερικανική μοιάζει .Η πυριτιδα σαν τις Αμερικανικες μοιαζει..
Ωραιοι καλυκες Κωστα μπραβο σου
Ευχαριστώ Νίκο...Ωραιοι καλυκες Κωστα μπραβο σου
Τι έγινε Νικολάκη.....;; Θα μας τρελάνεις να'ούμε...;; Ωραίες οι Αμερικανιές σου....
Θυμαμαι τα δραμια που επαιρνε ο πατερας μου με τα ασπρα γραμματα!!! Κ ορισμενα πιο παλια ειχαν περιεργο κλεισιμο (πρεπει να εχω ενα θα το βγαλω ψωτο...)
Γεια σου φίλε Κώστα... Ευχαριστώ Που μου το είπες εδώ έκανα ένα χρόνο να μάθω να βάζω φωτογραφία θα τα μάθω σιγά σιγά όλα.. να μοιραζόμαστε όλοι Τις ομορφιές του παρελθόντος..συνέχισε δυναμικά κ εσύ με τα ωραία σου.Τι έγινε Νικολάκη.....;; Θα μας τρελάνεις να'ούμε...;; Ωραίες οι Αμερικανιές σου....
(Στο postimage που ανεβάζεις φωτό αντί να επιλέγεις: "Μικρογραφία για forum" πήγαινε λίγο πιο κάτω και επέλεξε με τν ίδιο τρόπο "Hot link για forum" για να σου/μας εμφανίζει τη φωτό μεγαλύτερη κ πιο καθαρή)....συγγνώμη για την επισήμανσή μου, φιλικά το λέω..!!