Παλιά φυσίγγια

(σφακτικά εργαλεία)......exciting.
Kαλοριζικα κ παντα τροχισμενα:D
Ζύγισα ένα No:5 Lambro Vergina 33gr (ο θεός να το κάνει)....και καράφλιασα με αυτό που είδα.....
Κ εκεί θυμήθεικα το Στέλιο που είχε σφάξει ένα κάτι μέρες πρίν......
Οποτε ουτε κ εγω επεσα εξω..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-250
Αλλα οκ τα γραμμαρια..τοσο μεγαλη αποκλιση πυριτιδας...και φαινεται ιδια κ στο ιδιο νο σκαγιων το φυσιγγι......
πρώτη φορά πάντως βλέπω snia gt να μην έχει κιτρινισει σε παλιό φυσίγγι η φουστα του
Προφανως δεν ειναι διβασικη..
Ουτε στα παλια lambro tordo και λευκο ηταν κιτρινισμενος,μονοβασικη...

Μπράβο Κώστα χρειαζουμενα εργαλεία ,πρώτη φορά πάντως βλέπω snia gt να μην έχει κιτρινισει σε παλιό φυσίγγι η φούστα τού .
Φαντάσου τα έχω εγώ
Kαλοριζικα κ παντα τροχισμενα:D

Οποτε ουτε κ εγω επεσα εξω..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-250
Αλλα οκ τα γραμμαρια..τοσο μεγαλη αποκλιση πυριτιδας...και φαινεται ιδια κ στο ιδιο νο σκαγιων το φυσιγγι......

Προφανως δεν ειναι διβασικη..
Ουτε στα παλια lambro tordo και λευκο ηταν κιτρινισμενος,μονοβασικη...
Πάντος παιδιά εγώ δν περίμενα να δω τέτοιο πράμα.
1,70 με 31,5gr........

Τι μου θύμησες Νίκο! Υπάρχουν κάποιες μάρκες φυσιγγίων που μου φέρνουν στο μυαλό τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις τότε που ανέβαινα στα βουνά της Σύρου για τρυγόνια με τον πατέρα και τον αδερφό μου!

Τι μου θύμησες Νίκο! Υπάρχουν κάποιες μάρκες φυσιγγίων που μου φέρνουν στο μυαλό τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις τότε που ανέβαινα στα βουνά της Σύρου για τρυγόνια με τον πατέρα και τον αδερφό μου!
Πες μας καμιά μάρκα βρε Billy να γουστάρουμε.......my man.

Πες μας καμιά μάρκα βρε Billy να γουστάρουμε.......my man.
Πυρκάλ, Ροτβάιλ (τα παλιά), Eley, OK, Gafab και AZ-20 είναι μερικά από αυτά που ρίχναμε μικροί. Αργότερα ξεκίνησε πάλι την ιδιογόμωση ο πατέρας μου και τα φυσίγγια εμπορίου μειώθηκαν αισθητά!
ellinika_fysigia01.jpg

Πυρκάλ, Ροτβάιλ (τα παλιά), Eley, OK, Gafab και AZ-20 είναι μερικά από αυτά που ρίχναμε μικροί. Αργότερα ξεκίνησε πάλι την ιδιογόμωση ο πατέρας μου και τα φυσίγγια εμπορίου μειώθηκαν αισθητά!
ellinika_fysigia01.jpg
Μαχαίρι στην καρδιά αυτά τα Rottweil....

ασχετα που ψιλοεχαναν καμια φορα σε διαμετρους..οπως οι περισσοτεροι βεβαια..
Οι περισσότεροι χάνουν σε σκάγια σίγουρα. Δηλαδή..!! Ένα κουτί 34gr No7 έχει βρεθεί να έχει κ 6άρια κ 8άρια μέσα....Αυτό δν μπορεί να το ξέρει πιστεύω,ούτε ο ίδιος ο βιοτέχνης......Εξαρτάται από την παρτίδα σκαγίων που θα παραλάβει......Οπότε η (ζημιά) γίνεται κυρίως στα εργοστάσια.

Για μενα παντα ειχαν καλης ποιοτητας σκαγια τα φυσιγγια του Δορκα..ασχετα που ψιλοεχαναν καμια φορα σε διαμετρους..οπως οι περισσοτεροι βεβαια..
Οταν λετε για τα rottweil περιπου ποσα χρονια πισω αναφερεστε?
Εγώ αναφέρομαι στα φυσίγγια πριν 25 χρόνια που ήμουν 7 χρονων.

Οι περισσότεροι χάνουν σε σκάγια σίγουρα. Δηλαδή..!! Ένα κουτί 34gr No7 έχει βρεθεί να έχει κ 6άρια κ 8άρια μέσα....Αυτό δν μπορεί να το ξέρει πιστεύω,ούτε ο ίδιος ο βιοτέχνης......Εξαρτάται από την παρτίδα σκαγίων που θα παραλάβει......Οπότε η (ζημιά) γίνεται κυρίως στα εργοστάσια.
ναι αλλα οφηλει ο βιοτεχνης πριν γεμησει να μετρηση την διαμετρο που εχουν τα σκαγια , και οχι οχ αδελφε ποιος θα τα δει και ποιος θα τα παρει χαμπαρι

ναι αλλα οφηλει ο βιοτεχνης πριν γεμησει να μετρηση την διαμετρο που εχουν τα σκαγια , και οχι οχ αδελφε ποιος θα τα δει και ποιος θα τα παρει χαμπαρι
Συμφωνώ κ.Νίκο αλλά όταν θέλουν να κάνουν δουλειά "Άρπα κόλα" για να πουλήσουν, τότε δν μας σώζει τίποτα.
Μόνο η ιδιογόμωση.....:)

vectan A0 no5
formula 206 no5
legia browning no 6
rotweill classic διασπορας ρελιαστο no9
τα formula στο σκουρο καλυκα σα του Α0 ηταν τρομερο περδικοφυσιγγο οπως και το legia της browning εχω 4 κουτακια νο6 θα κοψω ενα να δουμε τι εχει μεσα

καψτααα βρε καψτααα.sarcastic..terror.

Beretta E.L. Red 34,5 gr No:8 σε FN κάλυκα με συγκεντρωτήρα MB......(για την πυρίτις πάει κάπου το μυαλό μου...JK6):rolleyes:....Παρακαλώ θέλω διευκρίνηση για τη μάρκα πυρίτιδας από τους πυροτεχνουργούς του forum....sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

url=https://postimg.cc/47KSpHPL]
20190425-221527.jpg
[/url]

Last edited:
Beretta E.L. Red 34,5 gr No:8 σε FN κάλυκα με συγκεντρωτήρα......(για την πυρίτις πάει κάπου το μυαλό μου...JK6):rolleyes:....Παρακαλώ θέλω διευκρίνηση για τη μάρκα πυρίτιδας από τους πυροτεχνουργούς του forum....sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

url=https://postimg.cc/47KSpHPL]
20190425-221527.jpg
[/url]

Δεν είναι jk Κωστή.. ποτε δεν ήταν έτσι..

Back