Αυτα ειναι γεμισμενα με IDEALΕφταχνε και πολλες μαλιστα
Αυτα ειναι γεμισμενα με IDEALΕφταχνε και πολλες μαλιστα
Η SPESIAL που εβγαζε ηταν πολλη καλη εγω εχω και τη γεμιζω ακομαΑυτα ειναι γεμισμενα με IDEAL
Εφτιαχνε τα παντα ολα..οτι υλικα χρειαζοταν ο κυνηγος..σκαγια,καλυκες,καψουλια,πυριτιδες...Καλημερα!Αυτα τα χαρτινα Πυρκαλ τι πυριτιδες χρησιμοποιουσαν? Εφτιαχνε η Πυρκαλ πυριτιδες?
Νίκο έχεις καμία φωτό μήπως από αυτές τις μπαρούτες;;;Αρτεμις , πυρκαλ ,ιδεαλ που μετα εγινε ιντεαλ, ιντεαλε σπεσιαλε, σπεσιαλ ,Αυτες ηταν ακαπνες ποιο παλια εβγαζε και μαυρες
Κωστα και εχω ολες τις ακαπνες της ΠυρκαλΝίκο έχεις καμία φωτό μήπως από αυτές τις μπαρούτες;;;
Μια πυρίτιδα που γέμιζε το (Διασποράς 32gr χακί κάλυκας το 2003) μήπως ξέρουμε ονομασία..;;
(Μεγάλα στρογγυλά φιλαράκια στο χρώμα σχεδόν της Α1).....
closest natwest branch
12αρι ειναι Νικο,το καψουλι απο οτι βλεπω ειναι τυπου σταυρου με εμπυρευμα κοκκινου χρωματος..Γεια σου τασο το Nobel 16αρι ειναι ; και τι καψουλι εχει ;
Για λεγε...εδω δεν χωρανε μισολογα...Aρε Τασο......Τι μου θυμισες τωρα........
Ειμαι στην Αγγλια και ακριβως διπλα μου βγαζει ενα γεροντακι απο μια δερματινη βαλιτσα ενα πλαγιο James Purdey & sonsΓια λεγε...εδω δεν χωρανε μισολογα...
Αυτά Νίκο είναι με επινικελλωμένα σκάγια...
Αντε να εχω ριξει ολα κι ολα καμια 15αρια 3" ετσι για πλακα..remington,federal,rottweil..Αυτά Νίκο είναι με επινικελλωμένα σκάγια...