Kostas ContraDosi
Moderator
Θα έρθει η ώρα που θα σου τύχει κανένα άλλο πιο μαλακό και θα το ξεχάσεις το B&P...Αντε να εχω ριξει ολα κι ολα καμια 15αρια 3" ετσι για πλακα..remington,federal,rottweil..
Αυτα μου φανηκαν πιο μαλακα απο ολα..
Θα έρθει η ώρα που θα σου τύχει κανένα άλλο πιο μαλακό και θα το ξεχάσεις το B&P...Αντε να εχω ριξει ολα κι ολα καμια 15αρια 3" ετσι για πλακα..remington,federal,rottweil..
Αυτα μου φανηκαν πιο μαλακα απο ολα..
τωρα τα καταλαβα ολα απο εξω και ανακατοτα thinkthink"Look son,I am 76 years old...I cant see clear anymore....but...If you really pull the trigger with your heart.....you can pass body limits "
Λογικά ναι χωρίς να είμαι σίγουρος γράφει ένα ΝΑυτά Νίκο είναι με επινικελλωμένα σκάγια...
Του τεστην...τωρα τα καταλαβα ολα απο εξω και ανακατοτα thinkthink
Ακριβώς....γράφει ένα Ν
Γαλλικος tunet cal 12..
Οι λοξες γραμμες κ οι κυκλοι που συνηθιζαν σε καλυκες β' διαλογης χαλανε τις "παραστασεις" ομως κ παλι ομορφοι ειναι..
Μπροστα κ πισω πλευρα..
Και γεννιεται για μια ακομη φορα το ερωτημα..
Βλεπωντας αυτα τα αριστουργηματα ειναι να απορεις αν οντως ολοι αυτοι ηταν καλυκες για ιδιογωμοση κ οχι για συλλογη....
Ειναι απιστευτο πως εδιναν τοση εμφαση στα τυπωματα για ενα προιον που θα χρησιμοποιηθει λιγες φορες κ υστερα θα πεταχτει..
Κ τωρα βλεπουμε σημερινα προιοντα που υποτιθεται οτι ο σκοπος τους ειναι να βγαλουν καποια χρονια κ δεν βγαζουν ουτε μηνα..προχειροτητα....
Ανοιγεις ανετα ενα μουσειο φυσιγγιων..
Έχω πάει λίγα στο μουσείο του χωριού μου θα πάω κ αλλα να βλέπουν οι νεότεροι.Ανοιγεις ανετα ενα μουσειο φυσιγγιων..
Και να μην ανήκει.....Θα τν βαπτήσουμε φασιανό εμείς......