Ναι Νικόλα, τι θες να μάθεις ? Εδώ κ αρκετά χρόνια το έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος το μαγαζί... Τα περισσότερα φυσιγγια όμως γεμιζονται πλέον στον Μαυρουλη με τις ανάλογες συνταγές...
Απλά ήξερα τα ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΣ κ είδα το όνομα ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟΣ στην κούτα δεν γνώριζα. απλά πληροφοριακά. Ευχαριστώ πάντως!Ναι Νικόλα, τι θες να μάθεις ? Εδώ κ αρκετά χρόνια το έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος το μαγαζί... Τα περισσότερα φυσιγγια όμως γεμιζονται πλέον στον Μαυρουλη με τις ανάλογες συνταγές...
Καναδέζικα είναι και αυτά Κώστα αν κοιτάξεις πίσω στο κουτί μπορεί να το λέει.. απλά η εταιρία που τα παράγει απλά αγόρασε το όνομα και το σήμα από τα παλιά καλά imperial (IVI-CIL) προφανώς για να χτυπήσει στο "συναίσθημα" τους Αμερικανούς αλλά και όλο το κόσμο που έπιανα νερό στο όνομα τους, και να πουλήσει κανα φυσίγγι.. δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθεντικά, ούτε κάλυκα ούτε κλείσιμο ούτε συγκεντρωτηρα τιποτα... αλλά μιας και έχει τόσα κουτιά φορτω κανένα και ρίξε έτσι από περιέργεια...
Γεια σου Γιωργο υπαρχουν παρα πολλα τετοια σε μια τοπικη βιοτεχνια στην περιοχη μου δεν ειχα ξαναδει ομως με το σημα το φυλο στα πλαγια ευχαριστω πολυ για την απαντησηΚαναδέζικα είναι και αυτά Κώστα αν κοιτάξεις πίσω στο κουτί μπορεί να το λέει.. απλά η εταιρία που τα παράγει απλά αγόρασε το όνομα και το σήμα από τα παλιά καλά imperial (IVI-CIL) προφανώς για να χτυπήσει στο "συναίσθημα" τους Αμερικανούς αλλά και όλο το κόσμο που έπιανα νερό στο όνομα τους, και να πουλήσει κανα φυσίγγι.. δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθεντικά, ούτε κάλυκα ούτε κλείσιμο ούτε συγκεντρωτηρα τιποτα... αλλά μιας και έχει τόσα κουτιά φορτω κανένα και ρίξε έτσι από περιέργεια...
Γιωργο εχει αρκετα κουτια καμια 200αρια θα παρω λιγα μονο για ριξιμοΈαν μπορείς πάρε πάντως... έχουν και αυτά την συλλεκτική τους αξία..
Γιωργο εχει αρκετα κουτια καμια 200αρια θα παρω λιγα μονο για ριξιμο
τρομερα φυσιγγια παρε οτι μπορεις.Γιωργο εχει αρκετα κουτια καμια 200αρια θα παρω λιγα μονο για ριξιμο
......Όχι Νικόλα.........Τσούχτρες......για να τσεκάρουν διατρήσεις σκαγίων.....
οπως το βλεπω , αυτο το φυσιγγιο πρεπει να ηταν γεματο , και απο την πολυκαιρια , πιθανον να το πατησαν , και αδειασε , και οχι ρηχτηκε
Εεε που να πάω ο ταλαίπωρος στην Τρίπολη μες τα βουνά καλοκαίρι δεν βγαίνει. Είπα να περάσω να κάνω μια βουτιά........Όχι Νικόλα.........Τσούχτρες......για να τσεκάρουν διατρήσεις σκαγίων.....
Εδώ παραθερίζεις πουλάκι μου...;;;
Δεν ξέρω πάντως έχει Κ αλλά.οπως το βλεπω , αυτο το φυσιγγιο πρεπει να ηταν γεματο , και απο την πολυκαιρια , πιθανον να το πατησαν , και αδειασε , και οχι ρηχτηκε
Έλα ρε...Έχεις εναλλακτικές......Ευρώτας,Ερύμανθος,Λάδωνας.........Εεε που να πάω ο ταλαίπωρος στην Τρίπολη
Με το Κερβερο έχω κατέβει με βλέπω να φεύγω χωρισμένος πολύ κορδόνι η παραλίαΈλα ρε...Έχεις εναλλακτικές......Ευρώτας,Ερύμανθος,Λάδωνας.........
Καλά κάνεις ρε συ... Καλά είναι.....Το νου σου τα ψαράκια της αμουδιάς...... Θα γυρίσεις παντρεμένος στην Τρίπολη......
Μπορεί..αλλα είναι διάσπαρτα σε διάφορα μέρη Δεν είναι όλα μαζίΟι κάλυκες στις παραλίες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν βληθει εκεί. Συνήθως τους κατεβάζουν νερά από πλημμύρες.