Ναι αλλά δεν τα γνωρίζω! Από μέσα τι χρώμα έχουν;
Τα καψουλια αυτα εχουν εσωτερικα ενα σχημα σταυρου, γιαυτο και το ονομα τους
Ναι αλλά δεν τα γνωρίζω! Από μέσα τι χρώμα έχουν;
Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν φαινεται στις φωτο, τα σκαγια φαινονται σαν επιχαλκομενα ή το τζαμακι εχει κιτρινησει! Δεν μπορω να καταλαβω....Λογικά μπορεί κ να είναι κ έτοιμα η Hirtenderg έχει κάλυκες με τιπομα πυρίτιδα Nobel Βρετανίας όπως το κουτί που ανέβασα ποιό πάνω το κόκκινο.
Μπράβο Νικόλα.
Να είσαι καλά φιλαράκι.. θα βάλω κ άλλες να μάθουμε το παρελθόν.Μπράβο Νικόλα.
Ωραίο αυτό.
Δν το ήξερα............!!
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-55Ευχαριστω! Οποτε καλυκας ειναι που εχει ιδιογομωθει?
Πίσω διακρίνω κουτάκι από πυρίτιδα Η κάνω λάθος
Όχι.......Είναι κονσερβοκούτι από Lacion meat....."SWAN"....Πίσω διακρίνω κουτάκι από πυρίτιδα Η κάνω λάθος
Έρχεται κατοχή να αρχίσω να μαζεύω να βάλω στο υπόγειοΌχι.......Είναι κονσερβοκούτι από Lacion meat....."SWAN"....
Κόλπα για διευκόλυνση ιδιογομωτη
εχω ακρηβος τους ιδιους 20 με 25 χαρτηνους καλυκες χιρτενμπεργκ , με καψουλι σταυρος , και καμια 70 σκετα καψουλια , καθος και αλλους τοσους χαρτηνους REX με το ιδιο καψουλι σταυρος , ασε που μπενουν ανετα στους ιδιους καλυκες και τα συχρονα καψουλια
Έχω από κουτί από γάλα γεμάτο τάπες..κύκνος κ κάποια αλοιφή από καραμέλες μικρά κουτια έβαζαν καψουλια κ κουτια πυρίτιδα έβαζαν καρφακια μικρά για να μην χάνονται.Πρακτικες λυσεις απο ανθρωπους που προσπαθουσαν να εκμεταλλευτουν αντικειμενα αχρηστα. Εμεις τα βλεπουμε ως συλλεκτικα πλεον, τοτε ομως τα εβλεπαν ως σκουπιδια πρακτικα. Οποτε αυτα τα μεταλλικα, συν το μεταλλικο το μεγαλο του Nescafe για τα σκαγια, ηταν οτι επρεπε. Ακομα το εχω καπου, με καμποσα σκαγια μεσα, και εχει να δουλευτει απο τη δεκαετια του 70
Πλαστικό που σφραγίζει το καπάκι ( βιταμίνες, χάπια)Παιδιά ποιό σκεύος θα ήταν καλύτερο για αποθήκευση πυρίτηδας εκτός από γυάλινα βαζάκια...;;