Παλιά φυσίγγια

Γιατι τα ηταν σκαρτα ολα τα φυσιγγια πλεον δυστυχως!
Πηρες ποτε φυσιγγια απο το Καματερο και ηταν σκαρτα??Η επειδη ο Στοκας ηταν
στα τελευταια του αλλαζε τα σεταπ και δεν ηξερε τι εκανε στο τελος?Αυτοι που
δουλευαν και εφτιαχναν τα καλυτερα Ελληνικα φυσιγγια ετρεξαν ξαφνικα να
προλαβουν τους αγοραστες στην πορτα να μην τα αγορασουν??

Κάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει ένα DVD σαν ένθετο σε κάποιο περιοδικό , δεν θυμάμαι σε ποιο μιας και τα έπαιρνα όλα , και μου έχει μείνει η εικόνα του να μιλάει για φυσίγγια καθισμένος στο γραφείο του με τα δυο αγαπημένα του Βίζλα . Θα ψάξω να το βρω να το ξαναδώ.

Εγω ρε παιδια λιγα κουτια ειχα ριξει δικα του και δεν μπορω να εκφερω ασφαλη αποψη ...αλλα ηταν ενας ανθρωπος που (απο οσα διαβαζω) κατασκευασε καινοτομα φυσιγγια και δυστυχως που δεν περασε η τεχνογνωσια του σε καποιον αλλο ανθρωπο του χωρου...(εκτος κ αν περασε..)

ε
Κάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει ένα DVD σαν ένθετο σε κάποιο περιοδικό , δεν θυμάμαι σε ποιο μιας και τα έπαιρνα όλα , και μου έχει μείνει η εικόνα του να μιλάει για φυσίγγια καθισμένος στο γραφείο του με τα δυο αγαπημένα του Βίζλα . Θα ψάξω να το βρω να το ξαναδώ.
το εχω δει , που ελεγε τοτε οτι ο Ελληνας κυνηγος θελει φυσιγγιο με πολλα μπαρ και πολλα γραμμαρια , και οντος τοτε τα φυσιγγια που ερηχνα ηταν απο 34 γραμμαρια και πανω , ενω τωρα μεχρη 32 με τα περησοτερα 30 γραμμαρια

ε

το εχω δει , που ελεγε τοτε οτι ο Ελληνας κυνηγος θελει φυσιγγιο με πολλα μπαρ και πολλα γραμμαρια , και οντος τοτε τα φυσιγγια που ερηχνα ηταν απο 34 γραμμαρια και πανω , ενω τωρα μεχρη 32 με τα περησοτερα 30 γραμμαρια

Δεν θυμάμαι τι λέει ακριβώς Νίκο , έχω να το δω πολλά χρόνια .

Εγώ είχα ρίξει κάμποσα meteo 34 n9 σε τσίχλες (λες κ ήξερα από γραμμάρια)...μαζί με τα max30.
Ήταν τα πρώτα μου φυσίγγια που πρωτό αγόρασα από ένα "πολυκατάστημα" εδώ... ;)
Έπειτα δν τα ξανά έφερε και έπεσα στην "παγίδα" του συνήθες ύποπτου.....Lambro Tordo 32.....sarcastic.
Η κατάληξη.......Ούτε για τη συλλογή δν έχω κρατήσει. Παρά μόνο 1× κουτί max meteo 34 με άσχετα φυσίγγια μέσα.

Ευχαριστω φιλε! Δλδ βγαζαμε και πυριτιδες....και καταληξαμε εκεινο το εργοστασιο να βρισκεται σε ερημοποιηση....κριμα...λυπηρο! Και παλι ευχαριστω που μας τα δειχνεις για να μαθαινουμε και για το παρελθον μας!!

Ευχαριστω φιλε! Δλδ βγαζαμε και πυριτιδες....και καταληξαμε εκεινο το εργοστασιο να βρισκεται σε ερημοποιηση....κριμα...λυπηρο! Και παλι ευχαριστω που μας τα δειχνεις για να μαθαινουμε και για το παρελθον μας!!
Τα φυσίγγια τής ΠΥΡΚΑΛ ήταν από το καψουλι καλυκα πυρίτιδα τάπες σκάγια χαρτάκια όλα ήταν τής εταιρείας

Τα φυσίγγια τής ΙΔΕΑΛ με μονοβασικη πυρίτιδα απ τα γραφόμενα του 1961
είχαν ταχύτητα 330μ/δ
330m/sec..........Γι'αυτό λέτε να ήταν και ικανοποιητικά σε κατανομές...;; Λόγω χαμηλών ταχυτήτων...;;
Πολύ ενημερωτικά κ λεπτομερείς αυτά τα βιβλία.....Μπράβο!!

Βγάζαμε Αλέξανδρε......Π.χ. η πυρίτιδα στη φωτό ήταν της ΠΥΡΚΑΛ

cute latino baby boy names

..........με ονομασία "super" τν γέμιζε η ΠΥΡΚΑΛ στο: Διασποράς 32gr & και στο Super Pyrkal 36gr.......εξού και η ονομασία του super pyrkal.....(δν το γνώριζα,απλά μου το είπαν δύο διαφορετικοί παροπλησμένοι πλέον κυνηγοί & ιδιογομωτές (γέροντες) πριν λίγες ημέρες).....και αφού το έφερε η κουβέντα το αναφέρω...!!

(εξ όψεως μοιάζει με τη D20).....αλλά δν είναι.

Back