Πηρες ποτε φυσιγγια απο το Καματερο και ηταν σκαρτα??Η επειδη ο Στοκας ητανΓιατι τα ηταν σκαρτα ολα τα φυσιγγια πλεον δυστυχως!
το εχω δει , που ελεγε τοτε οτι ο Ελληνας κυνηγος θελει φυσιγγιο με πολλα μπαρ και πολλα γραμμαρια , και οντος τοτε τα φυσιγγια που ερηχνα ηταν απο 34 γραμμαρια και πανω , ενω τωρα μεχρη 32 με τα περησοτερα 30 γραμμαριαΚάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει ένα DVD σαν ένθετο σε κάποιο περιοδικό , δεν θυμάμαι σε ποιο μιας και τα έπαιρνα όλα , και μου έχει μείνει η εικόνα του να μιλάει για φυσίγγια καθισμένος στο γραφείο του με τα δυο αγαπημένα του Βίζλα . Θα ψάξω να το βρω να το ξαναδώ.
ε
το εχω δει , που ελεγε τοτε οτι ο Ελληνας κυνηγος θελει φυσιγγιο με πολλα μπαρ και πολλα γραμμαρια , και οντος τοτε τα φυσιγγια που ερηχνα ηταν απο 34 γραμμαρια και πανω , ενω τωρα μεχρη 32 με τα περησοτερα 30 γραμμαρια
Τότε ανέγραφαν και για τον καλυκα ότι αναγομωνεται
Στην 4 σειρά γράφει κάλυκας α διαλογής, καλός για 3 βολές. Λογικά εννοεί το χρησιμοποιούν για 3 γεμισματαΤότε ανέγραφαν και για τον καλυκα ότι αναγομωνεται
Η ideal ηταν πυριτιδα της Πυρκαλ??
Ευχαριστω φιλε! Δλδ βγαζαμε και πυριτιδες....και καταληξαμε εκεινο το εργοστασιο να βρισκεται σε ερημοποιηση....κριμα...λυπηρο! Και παλι ευχαριστω που μας τα δειχνεις για να μαθαινουμε και για το παρελθον μας!!
Τα φυσίγγια τής ΠΥΡΚΑΛ ήταν από το καψουλι καλυκα πυρίτιδα τάπες σκάγια χαρτάκια όλα ήταν τής εταιρείαςΕυχαριστω φιλε! Δλδ βγαζαμε και πυριτιδες....και καταληξαμε εκεινο το εργοστασιο να βρισκεται σε ερημοποιηση....κριμα...λυπηρο! Και παλι ευχαριστω που μας τα δειχνεις για να μαθαινουμε και για το παρελθον μας!!
Με κεντρικη συντηξη 3ιντζα και απλα
330m/sec..........Γι'αυτό λέτε να ήταν και ικανοποιητικά σε κατανομές...;; Λόγω χαμηλών ταχυτήτων...;;
Βγάζαμε Αλέξανδρε......Π.χ. η πυρίτιδα στη φωτό ήταν της ΠΥΡΚΑΛΕυχαριστω φιλε! Δλδ βγαζαμε και πυριτιδες....και καταληξαμε εκεινο το εργοστασιο να βρισκεται σε ερημοποιηση....κριμα...λυπηρο! Και παλι ευχαριστω που μας τα δειχνεις για να μαθαινουμε και για το παρελθον μας!!