Kostas ContraDosi
Moderator
Το πάσχα πέρασα κι εγώ με το sweffer και γυάλισα τα πάντα....είχα κάνει ένα σκούπισμα εκεί μέσα πριν 2 χρόνια είχαν μείνει όμως σκόνες ακόμα στα ράφια
Το πάσχα πέρασα κι εγώ με το sweffer και γυάλισα τα πάντα....είχα κάνει ένα σκούπισμα εκεί μέσα πριν 2 χρόνια είχαν μείνει όμως σκόνες ακόμα στα ράφια
Όταν εγώ γύριζα.....εσύ πήγαινες...
Ετοίμασε ένα τσιπουράκι να πιούμε αύριο το πρωί, γιατί θα ψιλοβρέχει...
Έλα εδώ και θα την βρούμε την άκρηΕτοίμασε ένα τσιπουράκι να πιούμε αύριο το πρωί, γιατί θα ψιλοβρέχει...
Τώρα ποιός θα θυμάται ποιόν....;;;μου το είχε κάνει δώρο ένας φίλος να τον θυμάμαι πάρτο να με θυμάσαι..
Το φυσιγγι μου τις δεκαετιες 80 και 90 στο λαγο ν4 και φασσα ν5.
Μπαινω σε μια ψησταριά στην Μεγαλόπολη κατεβάζω την παραγγελία ακου μια συζήτηση για λαγό από 2 60ριδες τους λέω καλησπέρα κανα παλιό φυσίγγι ξέρετε που θα βρώ? Τι το θες τα βαστας Ναι του λέω.. μου δίνει το κλειδί από το αμάξι και μου λέει άντε άνοιξε στο ταμπλό έχω το ποιο παλιό που μου έμεινε μου το είχε κάνει δώρο ένας φίλος να τον θυμάμαι πάρτο να με θυμάσαι.. ΚΥΡ ΒΑΓΓΈΛΗΣ Από το ΑΚΟΒΟ ΑΡΚΑΔΊΑΣ.
Και εγω τα ιδια με μια φρανκη αλ48 ελατηριουΤο φυσιγγι μου τις δεκαετιες 80 και 90 στο λαγο ν4 και φασσα ν5.
Αυτά ήταν ο θάνατος για τα φερμαριστα!!!View attachment 7504
LAMBRO ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ με κεντρική σύντηξη , σε κάλυκα LAMBRO ITALY
Γεμισμένα με την παλιά S4 !!Αυτά είναι ο θάνατος για τα φερμαριστα!!!
Γενικά τα λαμπρό αφον..Γεμισμένα με την παλιά S4 !!
Λέγεται ότι περιείχε τότε 40% νιτρογλυκερίνη . Πριν 10 χρόνια είχα μετρήσει ένα και έδωσε V1.5 371m/s .
Εμείς εδώ στην Πελοπόννησο τα έχουμε ακόμα άφθονα,και σε κάλυκα διάφανοView attachment 7502
STAR HELLAS EXPRESS Ν°5 67m/m σε κάλυκα FIEM ITALY 20 Gauge
Έχουμε καλή καρδιά οι Αρκάδες ετσι???
Μπαινω σε μια ψησταριά στην Μεγαλόπολη κατεβάζω την παραγγελία ακου μια συζήτηση για λαγό από 2 60ριδες τους λέω καλησπέρα κανα παλιό φυσίγγι ξέρετε που θα βρώ? Τι το θες τα βαστας Ναι του λέω.. μου δίνει το κλειδί από το αμάξι και μου λέει άντε άνοιξε στο ταμπλό έχω το ποιο παλιό που μου έμεινε μου το είχε κάνει δώρο ένας φίλος να τον θυμάμαι πάρτο να με θυμάσαι.. ΚΥΡ ΒΑΓΓΈΛΗΣ Από το ΑΚΟΒΟ ΑΡΚΑΔΊΑΣ.
Ρε τεγεατη στο βαμβακας είσαι ρε?Έχουμε καλή καρδιά οι Αρκάδες ετσι???