Παλιά φυσίγγια

Πάω σήμερα να πάρω φυσίγγια.. κοιτάω ΣΤΌΚΑΣ 28gr ώπα λέω εδώ ήμαστε τον ρώτησα τιμή και μου λέει είναι παγανας 4αρια έχει αγοράσει ένας ότι είχε απομείνει και τα χρησιμοποιεί
Ναι φίλε μου,παγάνας είναι,τα έχουν και εδώ σε εμάς νομό Ηλείας, μάλλον τα κουτιά είχαν μείνει

Πάω σήμερα να πάρω φυσίγγια.. κοιτάω ΣΤΌΚΑΣ 28gr ώπα λέω εδώ ήμαστε τον ρώτησα τιμή και μου λέει είναι παγανας 4αρια έχει αγοράσει ένας ότι είχε απομείνει και τα χρησιμοποιεί
Ναι φίλε μου,παγάνας είναι,τα έχουν και εδώ σε εμάς νομό Ηλείας, μάλλον τα κουτιά είχαν μείνει
Ότι έχει μίνει stock από κουτάκια του Στόκα τα έχει πάρει ο Καρδαράς κ τα γεμίζει με παγάνας στα 30gr...έχω ένα κουτάκι ΜΕΤΕΟ 34 με παγάνας μέσα.

Ότι έχει μίνει stock από κουτάκια του Στόκα τα έχει πάρει ο Καρδαράς κ τα γεμίζει με παγάνας στα 30gr...έχω ένα κουτάκι ΜΕΤΕΟ 34 με παγάνας μέσα.
Αν δεν έχει έστω 1 ορίτζιναλ μέσα δεν έχει ουσία.

Κρίμα και δεν τα είχα στην συλλογή μου.
Εδω βρισκονται αλλα κ αλλα αυτο δεν θα βρεις..
Αλλα κ να μην βρεθει δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..
oυτε ο president δεν τα προλαβε.. .sarcastic.

Καλημέρα και χρόνια πολλά στην ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τα φυσίγγια star hellas αν βγαίνουν ακόμα ή όποιος τα έφτιαχνε και πού;
Ναι βγενουν Βαγγελη..οτι λεει κ ο φιλος οutlander πιο πανω..τα εχεις ριξει κ σου αρεσαν?η βρηκες καποιο?
http://politis-store.gr/index.php?route=product/product&product_id=782

Εδω βρισκονται αλλα κ αλλα αυτο δεν θα βρεις..
Αλλα κ να μην βρεθει δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..
oυτε ο president δεν τα προλαβε.. .sarcastic.

Ναι βγενουν Βαγγελη..οτι λεει κ ο φιλος οutlander πιο πανω..τα εχεις ριξει κ σου αρεσαν?η βρηκες καποιο?
http://politis-store.gr/index.php?route=product/product&product_id=782
Έχει ο πατέρας μου μερικά σε πράσινο καλυκα 4 και 5 νούμερο Στα 32 γραμμάρια αν θυμάμαι καλα και δεν τα αλλάζει με τίποτα απλά επειδή του τελειώνουν ήθελα να μάθω αν βγαίνουν Για να μπορέσω να προμηθευτώ, καλά τα συγκεκριμένα είναι και σχεδόν 30 χρονών

Τελη δεκαετιας '90 θυμαμε ενα πρασινο star hellas με 8mm μεταλλο κ μαυρη σταμπα,με ασημι γραμματα εγραφε διασπορας..
Προφανως εβγαζε κ το αντιστοιχο με συγκεντρωτηρα..
Μην νομιζεις πως θα εχουν ιδια αποδοση τα σημερινα με τα παλια που εχεις..
Οταν μπορεις βγαλε φωτο!

Έχει ο πατέρας μου μερικά σε πράσινο καλυκα 4 και 5 νούμερο Στα 32 γραμμάρια αν θυμάμαι καλα και δεν τα αλλάζει με τίποτα απλά επειδή του τελειώνουν ήθελα να μάθω αν βγαίνουν Για να μπορέσω να προμηθευτώ, καλά τα συγκεκριμένα είναι και σχεδόν 30 χρονών
Τώρα γεμίζονται με csb1....αποκλείεται να έχουν την ίδια απόδοση με τότε.

Πρέπει εσένα να σε έχουν τουφεκισει με csb1 για αυτό έχεις εμμονή .hunter. .ha ha.
Ποιός σου το είπε ρε θηρίο...;;;; :oops:
Κάποτε με τουφέκισε καταλάθος κάποιος που δν ήταν ΚΕΝΤΡΟΤΟΥΦΕΚΟΣ......έτσι με πήραν κάποια ακρόσκαγα.....yel..yel..yel..yel.

Back