Όχι τεγεατης
αλλα ναι είναι γαμπρός μου ρε
Από που εισαι εσυ??
Από που εισαι εσυ??
Σου εχουν πει πολλοί για παλιά φυσίγγια εκεί στην Τρίπολη?Όχι τεγεατης
Από που εισαι εσυ??
Δεν πειράζει θα σε βρω εγώ από κοντά.Για θύμισε μου
Γιατί ξεχνάω και εύκολα
Κρίμα και δεν τα είχα στην συλλογή μου.Ναι φίλε μου,παγάνας είναι,τα έχουν και εδώ σε εμάς νομό Ηλείας, μάλλον τα κουτιά είχαν μείνει
Ότι έχει μίνει stock από κουτάκια του Στόκα τα έχει πάρει ο Καρδαράς κ τα γεμίζει με παγάνας στα 30gr...έχω ένα κουτάκι ΜΕΤΕΟ 34 με παγάνας μέσα.Ναι φίλε μου,παγάνας είναι,τα έχουν και εδώ σε εμάς νομό Ηλείας, μάλλον τα κουτιά είχαν μείνει
Αν δεν έχει έστω 1 ορίτζιναλ μέσα δεν έχει ουσία.Ότι έχει μίνει stock από κουτάκια του Στόκα τα έχει πάρει ο Καρδαράς κ τα γεμίζει με παγάνας στα 30gr...έχω ένα κουτάκι ΜΕΤΕΟ 34 με παγάνας μέσα.
Εδω βρισκονται αλλα κ αλλα αυτο δεν θα βρεις..Κρίμα και δεν τα είχα στην συλλογή μου.
Ναι βγενουν Βαγγελη..οτι λεει κ ο φιλος οutlander πιο πανω..τα εχεις ριξει κ σου αρεσαν?η βρηκες καποιο?Καλημέρα και χρόνια πολλά στην ομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τα φυσίγγια star hellas αν βγαίνουν ακόμα ή όποιος τα έφτιαχνε και πού;
Έχει ο πατέρας μου μερικά σε πράσινο καλυκα 4 και 5 νούμερο Στα 32 γραμμάρια αν θυμάμαι καλα και δεν τα αλλάζει με τίποτα απλά επειδή του τελειώνουν ήθελα να μάθω αν βγαίνουν Για να μπορέσω να προμηθευτώ, καλά τα συγκεκριμένα είναι και σχεδόν 30 χρονώνΕδω βρισκονται αλλα κ αλλα αυτο δεν θα βρεις..
Αλλα κ να μην βρεθει δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..
oυτε ο president δεν τα προλαβε..
Ναι βγενουν Βαγγελη..οτι λεει κ ο φιλος οutlander πιο πανω..τα εχεις ριξει κ σου αρεσαν?η βρηκες καποιο?
http://politis-store.gr/index.php?route=product/product&product_id=782
Τώρα γεμίζονται με csb1....αποκλείεται να έχουν την ίδια απόδοση με τότε.Έχει ο πατέρας μου μερικά σε πράσινο καλυκα 4 και 5 νούμερο Στα 32 γραμμάρια αν θυμάμαι καλα και δεν τα αλλάζει με τίποτα απλά επειδή του τελειώνουν ήθελα να μάθω αν βγαίνουν Για να μπορέσω να προμηθευτώ, καλά τα συγκεκριμένα είναι και σχεδόν 30 χρονών
Πρέπει εσένα να σε έχουν τουφεκισει με csb1 για αυτό έχεις εμμονήΤώρα γεμίζονται με csb1....αποκλείεται να έχουν την ίδια απόδοση με τότε.
Ποιός σου το είπε ρε θηρίο...;;;;Πρέπει εσένα να σε έχουν τουφεκισει με csb1 για αυτό έχεις εμμονή
Ποιός σου το είπε ρε θηρίο...;;;;
Κάποτε με τουφέκισε καταλάθος κάποιος που δν ήταν ΚΕΝΤΡΟΤΟΥΦΕΚΟΣ......έτσι με πήραν κάποια ακρόσκαγα....